Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jsss jo jo taky, 2.5. jdeme na prohlídku a první část předporodního kurzu tak snad to nebudou úplně vyhozené peníze ![]()
@Zupa Ahoj, tak děkujeme za info! No to je teda překvapení. Já teda budu za Schmitze ráda, akorát se bojím, aby to fakt všechno stíhal no, ale tak snad jo. Ale teda dneska jsi byla ještě u Źákový normálně, chápu to dobře, jo? A objednala Tě teda za těch 14 dnů na odběry a poradnu Ti neobjednávala za další 4, popř. 3 týdny?
@hrwjg Jo jo dneska jsem byla ještě u Žákové takže jí tam zítra určitě ještě potkáš
Mám poradnu taky za 14 dní stejně jako ten odběr.
@Zupa Tak to jo, takže za 14 dnů už půjdeš ke Schmitzovi. No tak zítra jdu já no ![]()
Ahoj holky, tak ve středu se se mnou paní doktorka taky rozloučila, že prý příště půjdu už k panu doktorovi. Nicméně sestra mi pak na recepci říkala, že už mají i nějakou paní doktorku novou, tak uvidíme. Chtěla jsem se zeptat - chodíte pořád na kontroly každé 4 týdny nebo už někdo chodíte po 3 týdnech? Jinak jsem dostala žádanku na to vyšetření cukrovky, tak tam dnes budu volat a objednávat se - byly jste obě v tom Jirásku nebo nebo na tom Benešáku?
@hrwjg Ahojky, Aniball už mám doma
A děkuji za další informace - netušíš tedy jméno nové MUDr. viď? To jsem zvědavá!!! Já chodím stále po 4 týdnech…Ve středu mě teď čeká velký UZ, to budu 30+0 a další kontrolu/ poradnu mám až snad 9.5…
@jsss Tak super, já jsem se definitivně taky rozhodla pro jeho koupi
kde jsi objednávala, jestli jsi objednávala přes net? Jméno té nové doktorky nevím
A ještě prosimtě - na ten velký ultrazvuk ve 30. tt jdeš jen do Stellartu nebo někam jinam?
@hrwjg Objednávala jsem zde: http://www.aniball.cz/…cka-aniball/ …a na velký UZ jdu do nemocnice - MUDr. Žáková mi přímo tam vypsala žádanku, ve středu ve 12,30 tam mám být - ale neobjednává se na čas, takže tam ve stejnou hodinu bude více lidí a těžko říct kdy půjdu na řadu ![]()
@Zupa určitě nebudou, je dobré se s prostředím seznámit! taky půjdeme s manželem…tak potom napiš, jak to na tebe působilo ![]()
@jsss Jo takže se zase chodí jinam, ok
jinak na cukrovku jsem se teď objednala na 9.5., tak snad to dobře dopadne
na ty stránky jdu kouknout a objednávat ![]()
@hrwjg Já byla v tom Jiráskův dům a bylo to tam příjemné. Držím palečky, dej pak info ![]()
@hrwjg Vidíš to a mě na recepci tvdila že o náhradě za Žákovou zatím neví, ale byla tam zrovna nějaká nová. No jsem zvědavá ![]()
Jinak test na cukrovku se na Benešáku už nedělá jen ten Jirásek. A ultrazvuk ve 30.týdnu jsem byla v teplické nemocnice, trvá to sotva pět minutek, kontrolují jen množství vody, srdíčko, polohu a rozměry. Jinak není třeba se objednávat prostě tam přijdeš bud v pondělí nebo středu ve 12:30.
Poradnu jsem měla naposledy po 3 týdnech a ted jdu už po 14 dnech a to budu 36.tt.
Aniball mám doma už jsem s ním i 2× cvičila a musím říct že jsem fakt ráda že ho mám a můžu si to natrénovat. Zatím je pro mě teda tech 30 cm dost nepředstavitelných dala jsem jen 18cm a to s velkými obavami, ale věřím že to dám ![]()
@jsss @Zupa Dám pak info určitě
jinak mně o tý nový doktorce říkala ta sestra, jak je tam už dlouho, ta krátkovlasá tmavovlasá, tak asi ví víc
Takže asi do toho 30. tt se u nich chodí po 4 týdnech a pak po 3, pak asi po 2… no uvidím
a ten Aniball jsem taky zvědavá, já ho chci hlavně pro uklidnění a vyzkoušení si toho pocitu…