Prvorodičky Teplice - srpen 2016

• Fotoalbum (43)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
113
26.4.16 08:34

@modelka86 přesně to jsem taky říkala - fanta bez bublinek :mrgreen:, ani mi to nevadilo, pak jsem se tam natáhla a křeslo a četla si :lol: To bude určitě OK :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
26.4.16 08:42

@jsss Nic se neděje přeci :) hlavně, že odpovědi máš, ony se nám budou taky hodit, i když až později :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
26.4.16 08:46

@jsss @Zupa Holky, a o kolik se vám to lišilo? Jestli dobře chápu u jsss, tak o 3 dny? (29+6 X 30+2?) Tak to není nic tak neobvyklého nebo jo? @jsss Mudr. Rabih - to bude podle jména ten Arab, viď? A byl nějakej hnusnej jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
26.4.16 08:48

@Zupa No jooo vlastně, 35. tt, vždyť jsi vlastně psala, že už cvičíš s tím Aniballem! :) tak to fakt letí teda :) a jak jsi vlastně daleko s tím cvičením?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
26.4.16 08:49

@modelka86 Fanta bez bublinek? Tak to asi půjde u mě :D držím palce na dobrý výsledky! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
26.4.16 09:56

@hrwjg No ty první údaje se mi lišili skoro o 14 dní, ale kamarádka mi říkala, že to je OK, že hlavně že to snad není méně či co,…no já tomu moc nerozumím, ale snad je to OK, MUDr. mi k tomu vůbec nic neřekl..a anobyl to arab a když jsem se ho na něco zeptala, tak se na mě osočil a přišel mi že ho obtěžuji, tak už jsem radši mlčela, ale přišel mi takový otrávený..nevím, neměla jsem z něj extra dobrý pocit :zed:, třeba měl jen špatnou náladu :? Začínám závidět holkám, co mají Lojku apod. doktory, kteří mají dobrý UZ a super vybavení v ordinaci a mohou jim dělat všechny UZ a nemusí jezdit všude možně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
26.4.16 09:58

@Zupa a ještě s zeptám, ty jsi byla na prvotrimestrálním UZ a UZ ve 20.tt také v ÚL u Helcela, že? A když jsi byla na tomto UZ ve 30.tt, tak jsi nesla jen žádanku od Žákové, nebo i výsledky z těch prvních screeningů? Já totiž nesla jen tu žádanku, a ten Mudr. mi vynadal, že nemám ty výsledky, že se nemá dle čeho chytit, když jsem na prvních dvou UZ byla jinde…Tak jsem si říkala, že jsem na ten třetí měla jet taky do ÚL a byl by klid, tam už mě mají v počítači..achjo, ale Žáková mi řekla, ať na ten třetí jdu už do TP a žádanka byla taky do TP, tak nevím no…asi mi to mělo dojít, že mu to mám vzít všechno s sebou, šla jsem jen s žádankou no :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
26.4.16 10:00

@Zupa ukazovala jsem mu aspoň zápis z těch prvních UZ co mám od Žákové v těhu knížce, ale stejně z toho byl otrávený, že se nemá čeho chytit a že už je dítě velké aby to znovu celé kontroloval, no nevím - fakt jsem z něj byla vyklepaná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
26.4.16 12:57

@modelka86 Držím palce at to máš v pořádku ;)

@jsss jej tak to vím co je to za doktora, dělal mi předoperační vyšetření když jsem šla loni na laparoskopii a taky jsem z něj nadšená nebyla :?

Já byla jen na 1. screeningu v Ústí, 2. a 3. už v Teplicích takže mě tam v počítači měli, ale věř že by mě to taky nenapadlo brát sebou. Já jsem byla podle Ms 31+5 a další dvě hodnoty tam mám 32+1 a 33+5 a doktorka se jmenovala Sydoriak Olha :mrgreen:

@hrwjg no jo cvičím skoro týden a holky kupte si to. Já si nedovedu představit že bych šla rodit bez přípravy. Poprvé jsem si myslela že to vůbec nepůjde a chtělo jsem to vzdát, ale daří se mi každý den přidat 1cm a dnes jsem nafoukla na 24cm. Není to teda žádná slast, ale mám z toho dobrý pocit že je to každým cvičením lepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
26.4.16 13:04

@Zupa aha, tak já právě byla na 1. i 2. UZ v ÚL, měla jsem tam jet i na ten 3. a byl by klid, ale dala jsem na doktorku a pak tam chytla takového náladového MUDra :think: No nic, mám to za sebou a kašlu na to už…Já ten aniball mám doma, zatím v šuplíčku. V jakém přesně týdnu jsi začala? a na kolika cm jsi začala? a cvičíš 1× denně nebo víckrát? A sama - nebo s partnerem? Nemáš u toho vůbec strach? Nebolí z toho bříško apod.? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
26.4.16 13:05

Tak jsem ženy zapátrala a hodnoty znamenají následující :mrgreen:

BPD- průměr hlavičky
AC - obvod bříška
FL - délka stehenní kosti

Takže to jsou týdny kterým odpovídají naměřené hodnoty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
26.4.16 13:13

@Zupa Já už ho mám objednaný a na cestě, ale ještě mám čas no, začíná se od 35. tt, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
26.4.16 13:14

@hrwjg @Zupa a začíná se od 35tt dle UZ nebo dle MS? já to mám o dost jinak..měla jsem ovulaci brzy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
26.4.16 13:30

@jsss začala jsem přesně 33+5tt ten den se ráno kamarádce narodilo miminko tak mě to vyburcovalo jinak jsem měla Aniball taky v šuplíku už asi 14 dní, cvičím jednou denně cca 25-30 minut :lol:

Balonek má v normálním stavu 16cm a jen to zavést dovnitř byl pro mě fakt oříšek :oops: poprvé jsem dala 18cm a fakt jsem se bála a i ted jsem na sebe hodně opatrná přece jenom bych se sama nerada natrhla :? Ani bych neřekla že to bolí spíš je cítít velký tlak a při vytlačování to trochu štípne. Jinak mě nic nebolí ani po cvičení, málá u toho teda dělá v břiše psí kusy nevím jestli ten tlak cítí jak nafukuju balonek ale nadšená z toho nebude :mrgreen:
A přítel neasistuje i když by moc rád, pořád se mě na to ptá, ale já k tomu potřebuju klid a soustředit se kdežto on v tom vidí spíš erotickou pomůcku :lol: Takže má dovoleno alespon masírovat hráz a to stejně dělá podle sebe :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
26.4.16 14:05

@Zupa :D :D :D nj, muži… :D tak držím palce, ať se podaří do porodu dostat se na co nejvyšší číslo ;) a už teď jsem zvědavá, až nám pak povykládáš jak to pomohlo u porodu. Jsem přesvědčená, že to fakt pomůže hodně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová