Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Zupa No to jsem si taky říkala, že by mě měl poslat znovu, ale pochopila jsem, že když ta hodnota bude ok, tak to tím prostě skončí a nic se dít dál nebude. Tak jak píšeš - snad ví, co dělá
Btw - taky mě překvapilo, že nekoukal „dovnitř“ na čípek, paní doktorka mě kontrolovala na každé kontrole. Ale my jsem to včera docela hodně prokecali, tak jsem si na ten čípek vzpoměla až doma. Jestli se ale takhle ke konci, jak jste vy, už nemá dělat, tak je to asi ok. Co mě teda mrzí je to, že nevíš tu váhu, myslíš, že oni ve Stellartu nemají možnost to změřit nebo proč to vlastně neříkají? Kámoška, která chodí jinam, ta má číslo z každé poradny, tak nevím ![]()
Prosimtě a ještě poslední věc - já jsem pochopila včera, že mi i ten 3. velký ultrazvuk udělá doktor ve Stellartu. Objednal mě na poradnu už po 3 týdnech, což budu přesně ve 30. tt, a řekl, že právě koukneme na váhu, tak jsem z toho nějak vydedukovala, že to bude ten velký ultrazvuk, protože mi jinak žádnou žádanku nevypisoval. Co si o tom myslíš? Tys přece byla v TP v nemocnici, jestli si dobře pamatuju?
@hrwjg píše:
@Zupa No to jsem si taky říkala, že by mě měl poslat znovu, ale pochopila jsem, že když ta hodnota bude ok, tak to tím prostě skončí a nic se dít dál nebude. Tak jak píšeš - snad ví, co děláBtw - taky mě překvapilo, že nekoukal „dovnitř“ na čípek, paní doktorka mě kontrolovala na každé kontrole. Ale my jsem to včera docela hodně prokecali, tak jsem si na ten čípek vzpoměla až doma. Jestli se ale takhle ke konci, jak jste vy, už nemá dělat, tak je to asi ok. Co mě teda mrzí je to, že nevíš tu váhu, myslíš, že oni ve Stellartu nemají možnost to změřit nebo proč to vlastně neříkají? Kámoška, která chodí jinam, ta má číslo z každé poradny, tak nevím
Prosimtě a ještě poslední věc - já jsem pochopila včera, že mi i ten 3. velký ultrazvuk udělá doktor ve Stellartu. Objednal mě na poradnu už po 3 týdnech, což budu přesně ve 30. tt, a řekl, že právě koukneme na váhu, tak jsem z toho nějak vydedukovala, že to bude ten velký ultrazvuk, protože mi jinak žádnou žádanku nevypisoval. Co si o tom myslíš? Tys přece byla v TP v nemocnici, jestli si dobře pamatuju?
ja jsem nebyla ve Stellartu na žádném velkém ultrazvuku, na vse me posílali jinam, takže jedině ze by měli nějaký nový přístroj
tak to pak dej vědět!
@hrwjg no tak to pak napiš jestli ti udělal ten poslední ultrazvuk sám, mě poslali do teplic, ale na dveřích mají u recepce třeba cedulku 4D ultrazvuk, ale fotky nedělají
K odhadu váhy je třeba jen obyč ultrazvuk a asi nějaký program co ty míry přepočítá, ale jak píšeš jinde to měří na každé poradně a tady vůbec nic ![]()
@Zupa také jsem si te cedulky všimla! a taky mají zvenku reklamu ze dělají prvo trimestralni screening, a me ale taky poslali na vše jinam, vlastně jsem byla na prvním a druhém v Ústí a na třetím v Teplicích.
@Zupa @jsss Holky, já tam dnes po obědě budu volat pro ty výsledky krve, tak se rovnou zeptám, jestli jsem správně pochopila, že ta kontrola za 3 týdny bude zároveň i velký ultrazvuk, když pan doktor říkal, že mimčo rovnou zvážíme. A nebo jestli mi třeba nezapoměl vypsat žádanku na ten ultrazvuk no… jak píšu, my jsme to tam hodně prokecali, tak je to možný
dám pak vědět. Jinak co vím, tak právě ten speciální přístroj na ten screening snad mají rozbitej, proto to nedělají u nich…
@hrwjg @Zupa …ok, tak jsem zvědavá
holky a Schmitz vám taky ještě koukal na pohlaví mimča? mně ne, ale jako neptala jsem se…
@Zupa @jsss Tak jsem tam teď volala a sestřička mi bohužel řekla, že ten můj odběr byl nějak špatně a musím přijít znovu. Takže zatím nic nevím pořád
nicméně ptala jsem se tedy, jestli ta moje poradna ve 30. tt bude rovnou i jako velký ultrazvuk, a říkala, že neví, ale že ho prý doktor někdy dělá. No takže to tak asi bude, protože mi říkal, že příště koukneme na váhu miminka, tak prostě z toho chápu, že to bude rovnou ten velký ultrazvuk
@jsss na pohlaví vyloženě nekoukal, ale ptal se, jestli víme, co to bude, a když jsme řekli holčičku, tak to nijak nerozporoval ![]()
@hrwjg aha, tak mě se ani neptal..no to je jedno:-) jako jako že špatně udělali odběry? nebo se jim ztratily?
to je pořád něco taky
tak držím palečky ![]()
@jsss Nevím no
prý prostě, že tam bylo napsáno, že odběr je špatně… tak se zeptám, až tam přijdu v úterý na ty nový
díky ![]()
@Zupa @jsss Tak jsem dneska odběr nedala, měla jsem noc hrůzy, takže jsem ráno nemohla vstát, pojedu až zítra. Jinak jsem včera byla na 4D ultrazvuku, sice malá asi žádná exhibicionistka nebude, ale některý ty videa jsou hezoučký
pořád si dávala ručičky před obličej
vážíme 1169 gramů
a @Zupa můžu určitě doporučit, je tam strašně milá paní doktorka, usměvavá, trpělivá… všechno popisuje, vysvětluje. Cena 1000,– Kč.
@hrwjg píše:
@Zupa @jsss Tak jsem dneska odběr nedala, měla jsem noc hrůzy, takže jsem ráno nemohla vstát, pojedu až zítra. Jinak jsem včera byla na 4D ultrazvuku, sice malá asi žádná exhibicionistka nebude, ale některý ty videa jsou hezoučkýpořád si dávala ručičky před obličej
vážíme 1169 gramů
a @Zupa můžu určitě doporučit, je tam strašně milá paní doktorka, usměvavá, trpělivá… všechno popisuje, vysvětluje. Cena 1000,– Kč.
a jak se paní doktorka jmenuje?
jak to že noc hrůzy? snad už je lépe ![]()
@jsss Jé tak to nevím, jak se jmenuje, ale dělá to tam jen ta jedna - je to v tom Torneru přestěhovaném v Bratislavský ulici v Ústí. No bylo mi hrozně zle, teď už je to lepší, ale jsem unavená a vzhledem k tomu, že v sobotu jdu jako svědek kamarádce na svatbu, tak jí ještě peču perníčky, takže to teď ještě musím všechno zvládnout a pak už nastolím klidový režim…
@hrwjg Jej tak hlavně at je ti líp
To je super, tak to švagrové řeknu že se vám tam líbilo ![]()
Držím palce na odběr at je to v pohodě ![]()
@hrwjg držím palečky ať je lépe! a ať stavbu zvládnes a užijes ![]()