Prvorodičky Teplice - srpen 2016

• Fotoalbum (43)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
451
24.5.16 19:57

Děkuju holky a jak vy jste na tom? @Zupa už meješ okna? :D @jsss A ty budeš z týhle naší skupinky rodit asi jako druhá, viď? Kdy Ty máš termín? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
24.5.16 20:52

@hrwjg termín mam 5.7.,za 14 dni poslední odběry, začínám s anibalem, břicho roste jako blázen :lol: a vy máte jak ty termíny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
24.5.16 20:53

@hrwjg no na okna ještě nedošlo, ale silně o tom uvažuju dokonce by to i potřebovali :lol:

Jinak mám vše připravené, naklizené, vyžehlené a už jenom čekám co se bude dít :mrgreen:

A termín mám 3.června ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
25.5.16 09:52

@Zupa tak přesně měsíc před mým termínem…:-x…a anibal v pohodě denně? můžu se zeptat - s ním pracuješ v leže nebo v jaké poloze? já zatím cvičila 3×, nadšená nejsem, extra příjemné mi to není, ale určitě to nevzdám…jsem kolem 20cm…nedokážu si těch 30cm představit, příjemné mi to fakt není - takže máš můj obdiv!!! Jinak piju maliník, 3 hrnky denně, lněná semínka jsem zatím měla jen sem tam…Poslední dobou mám trochu otoky a brnění rukou a bolestivé klouby, v noci už extra moc nespím, takže to bude teď pěkný těch posledních 6 týdnů..na to jak jsem měla celé těhotenství bez problému, tak si to začínám vybírat…a jsem zvědavá na toho streptokoka, kamarádce zrovna zjistili že ho má, takže atb při porodu jisté 8o :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
25.5.16 09:53

@Zupa ani ta masáž hráze mi není extra příjemná, asi jak to mám prokrvené, štípe, pálí, no asi jsem čekala, že to bude mírnější, to jsem zvědavá na ten porod když už jsem hotová z tohohle :-D :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
25.5.16 10:11

@Zupa U Tebe termín vím právě, i když se neznáme osobně, tak na Tebe myslím :) a poslíčky už někdy máš? Já jsem skoro 29. tt a hned jak v sobotu odsvědčím svatbu kamarádce, tak začnu prát a žehlit všechno…

@jsss Takže 5.7., no to už máš taky za chvilku viď :) já mám až 17.8., ale teda břicho mám obrovský, přibrala jsem teda zatím jen 2 a půl kila, ale teď to asi začne :) no a nespím už poslední 3 týdny cca, nevím proč, ale prostě se v noci vzbudím buď na wc nebo jen tak a už nezaberu… jsem poslední dobou strašně unavená, což v kombinaci s tím nespaním je hrůza :)

Jinak holky, dnes jsem byla na tom odběru krve kvůli glykemii a ptala jsem se, proč ten předchozí odběr byl špatně… tak prý se asi srazila krev, že se to někdy může stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
25.5.16 10:17

@hrwjg já přibrala už 9kg…achjo:-( a ještě počítám min. 5kg přiberu, takže si to půjdu rodit pěkně v 85kg :P :,( no, snad to pak shodím, hrůza… a to se snažím nepřejídat, ale sem tam ta chuť na to sladké tam prostě je no, :zed: Já chodím v noci čůrat snad pořád, mohla bych spát rovnou na WC :think: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
25.5.16 10:54

@jsss Tak já jsem ale začínala skoro se 100 kily, víš? Takže u mě je to jen dobře, že jsem nabrala zatím jen těch 2,5 :D Já se spíš snažím se hýbat, a to na mě platí. I když teď s tou únavou to flákám no. Já naštěstí zatím tolik nechodím, v noci jdu tak 1×, ale než usnu, tak chodím častěji, to je pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
25.5.16 12:42

Tak já dneska v poradně jestli byla tři minuty tak je to moc a to jsme toho stihli probrat celkem dost :mrgreen: Jinak příští středu jdu do Stellartu naposledy a pak už porodnice. Schmitz je na ústí nějaký vysazený zrovna nadšený není že chci rodit tam :nevim:

Jinak aniball jsem už schovala do šuplíku v domnění že brzo porodím ale jak to tak vidím asi ho pro jistotu vytáhnu a ještě budu alespon ob den udržovat :D Cvičím v polosedě, předpokládám že tak budu i rodit. zkoušela jsem i v kleče ale je to děsně nepohodlný :mrgreen: Maliník taky piju tak uvidíme jaké to bude mít výsledky.

U mě noc jak kdy ted jsem se vyspala dva dny uplně parádně ale i tak se točím pořád z jednoho boku na druhý. A bez kojícího polštáře bych byla úplně v háji na ten nedám dopustit :palec:

Já mám k dnešku nahoře 13kg a s hrůzou jsem zjistila že se mi pod pupíkem dělají strie i když mažu a olejuju jak o život :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
25.5.16 12:48

@Zupa No je fakt, že on když pracuje v porodnici v Teplicíh, tak asi bude radši, když pacientky budou rodit v Teplicích :) a jak dneska poradna probíhala? Já tam dneska byla jen na tom odběru, neseděla jsi tam zrovna ráno? :) Bylo tam docela natřískáno. Tak 13 kg je optimální přírůstek, to je v pohodě. A ty strie… prej to olejování na to moc vliv nemá no… říkají doktoři, tak těžko říct :nevim: A co ty poslíčky? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
25.5.16 12:51

@Zupa mě se zatím na porodnici neptal, každopádně budu připravena, že také nebude nadšen, že jsem zapsána v ÚL…a ty máš toho streptokoka OK? No já zkoušela cvičit v leže a pak na bobku - na bobku mi to šlo lépe…tak příště zkusím taky ten polosed - je fakt že tak budeme asi i rodit viď…a masíruješ k tomu i hráz? Strie mě mrzí, taky se každý den pozoruji, ale tomu člověk nezabrání, když je má mít, tak je mít asi bude no :-( achjo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
25.5.16 12:52

@hrwjg no snad to po porodu shodíme, co?.-)) to jsem teda zvědavá :-))ale je fakt že za ty poklady naše to stojí ;-)já chodím na wc fakt pořád, celou noc, pořád…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
25.5.16 12:54

@Zupa a ty lněný semínka si nějak upravuješ? já je zatím měla jen rozmixovaná, ale prý pro naše potřeby je lepší vařit do slizu a přidat třeba do kaše - no fůj to zní hnusně ten sliz :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
25.5.16 20:46

@hrwjg no poradna byl fofr, byla jsem tam až kolem 11 hodiny. Klasika váha, tlak, ultrazvuk a pak jsme řešili ty moje monitory v Ústí a váhu miminka. A řekl mi že odhad váhy dělat nebude že tady má už starý ultrazvuk i software a jako starý gynekolog to nepovažuje za důležitý :lol:

Poslíčky mám, ale myslím že to ještě nejsou ty pravé tak děsím toho abych to pak rozpoznala od porodu :mrgreen:

@jsss lněná semínka jím jen tak jako oříšky mě to chutná. Zkoušela jsem vařit, ale ten sliz fakt nedám :? Streptokok negativní to jsem ráda a hráz nijak nemasíruju přijde mi že jí mám pružnou dost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
25.5.16 21:08

@Zupa ony ty odhady váhy stejně prý málokdy odpovídají skutečnosti;) právě je prý zapotřebí ten sliz, tak přemýšlím ze ho zkusím dat ještě třeba do ovesné kaše, proto ze jinak jsem to zatím taky dala jen jako oříšky, ale to mi říkala dula ze je spis dobře pro střeva, což není taky k zahození, ale my prý potřebujeme právě ten sliz :(( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová