Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, vy se máááte!
My jdeme zítra objednat s konečnou platností kočárek ![]()
@hrwjg taky jim to hrozně závidím!!! a jaký kočárek jste vybrali?
@hrwjg joo, pošli obrázek jaký ![]()
My min. týden odváželi kočárek k našim a do teď mám obavu, jestli se tam malej bude celej půlrok vejít ![]()
@jsss @modelka86 Holky, my jsme teda vybírali asi 3 měsíce a nakonec jsme šli do Dorjana. Splňuje všechny požadavky, který jsme na kočárek měli ![]()
http://www.dorjan.cz/…-comfort-vip
Vezmeme buď capuccino nebo linen grey a nebo linen brown, to rozhodnu až zítra ještě ![]()
A co jste vybraly vy, holky?
@hrwjg @modelka86 ..krásný!! Líbí moc
Já mám X-Lander v takové tmavě šedé, nevybírala sama, ale mám ho po bráchovi a jeho přítelkyni - používali ho s přítelkyní 1 rok na prcka, takže je v dobrém stavu, jen jsme ho komplet rozebrali, pročistili atd…a máme zatím schovaný u našich na baráčku:-)
@hrwjg @jsss já měla vybráno hned http://www.detske-kocarky.cz/…d-beige.html, jen jsem se teda s přítelem poradila ohledně barvy (nakonec vybral tuhle, co jsem měla asi na předposlednim místě
). Měla jsem ho vyzkoušenej i v terénu a spokojenost, kamarádka si ho nemůže vynachválit. Takže se objednal, ale prostě vnitřní šírka korbičky je fakt jak pro panenku, tak snad to bude v pohodě ![]()
Mně se prostě jiný kočárky nelíbí (typ Camarelo apod.), dokonce i Bugaboo mi přijde divnej. Xlander bych moooožná zvažovala, ale tam mě zas nezaujal tvar a materiál tý korbičky..no a takhle to mam se všim
Teď momentálně jsem zaseklá na výběru vibr. lehátka/houpátka a jídelní židličky ![]()
Holky tak jsme od včerejška doma, trochu se jim rozpadla porodnice tak nás vypakovali už brzo ráno ![]()
Posílám slíbené fotky Evelínky ![]()
@modelka86 já měla tenhle kočárek jako první výběr a z fotek jsem do něj byla úplně zamilovaná, ale v obchodě na živo mě hodně zklamal tak doufám že z něj budeš mít lepší pocity.
My nakonec to Bugaboo vybrali a je to pro mě srdcovka zatím ![]()
@Zupa boože, ta je krásná
![]()
Uvidím až tam dam malýho jak moc budu spokojená ![]()
@modelka86 Děkujeme
Brácha si se švagrovou pořídili Jane a vypadá to hodně podobně tak jsem taky zvědavá, ale vzhledově je moc pěkný jen korba mi přišla uzoučká ![]()
@Zupa @Keydance Holky, moc se vám dětičky povedly
Krásní jsou oba
@Zupa jak se jim rozpadla porodnice?
@Keydance A vy už jste taky doma?
@hrwjg ja tu bohuzel jeste trcim. Jestli nepujdu v pondeli, tak se tu zblaznim ![]()