Prvorodičky Teplice - srpen 2016

• Fotoalbum (43)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
451
31.5.16 18:17

Holky, vy se máááte! :hug: My jdeme zítra objednat s konečnou platností kočárek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
31.5.16 19:20

@hrwjg taky jim to hrozně závidím!!! a jaký kočárek jste vybrali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
31.5.16 20:01

@hrwjg joo, pošli obrázek jaký :))
My min. týden odváželi kočárek k našim a do teď mám obavu, jestli se tam malej bude celej půlrok vejít 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
31.5.16 21:14

@jsss @modelka86 Holky, my jsme teda vybírali asi 3 měsíce a nakonec jsme šli do Dorjana. Splňuje všechny požadavky, který jsme na kočárek měli :)

http://www.dorjan.cz/…-comfort-vip

Vezmeme buď capuccino nebo linen grey a nebo linen brown, to rozhodnu až zítra ještě :)

A co jste vybraly vy, holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
31.5.16 21:41

@hrwjg @modelka86 ..krásný!! Líbí moc :-) Já mám X-Lander v takové tmavě šedé, nevybírala sama, ale mám ho po bráchovi a jeho přítelkyni - používali ho s přítelkyní 1 rok na prcka, takže je v dobrém stavu, jen jsme ho komplet rozebrali, pročistili atd…a máme zatím schovaný u našich na baráčku:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
1.6.16 10:56

@hrwjg @jsss já měla vybráno hned http://www.detske-kocarky.cz/…d-beige.html, jen jsem se teda s přítelem poradila ohledně barvy (nakonec vybral tuhle, co jsem měla asi na předposlednim místě :D). Měla jsem ho vyzkoušenej i v terénu a spokojenost, kamarádka si ho nemůže vynachválit. Takže se objednal, ale prostě vnitřní šírka korbičky je fakt jak pro panenku, tak snad to bude v pohodě :)
Mně se prostě jiný kočárky nelíbí (typ Camarelo apod.), dokonce i Bugaboo mi přijde divnej. Xlander bych moooožná zvažovala, ale tam mě zas nezaujal tvar a materiál tý korbičky..no a takhle to mam se všim :D Teď momentálně jsem zaseklá na výběru vibr. lehátka/houpátka a jídelní židličky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
3.6.16 18:07

Holky tak jsme od včerejška doma, trochu se jim rozpadla porodnice tak nás vypakovali už brzo ráno :mrgreen:
Posílám slíbené fotky Evelínky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
3.6.16 18:10

@modelka86 já měla tenhle kočárek jako první výběr a z fotek jsem do něj byla úplně zamilovaná, ale v obchodě na živo mě hodně zklamal tak doufám že z něj budeš mít lepší pocity.
My nakonec to Bugaboo vybrali a je to pro mě srdcovka zatím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
3.6.16 20:13

@Zupa boože, ta je krásná :srdce: :*

Uvidím až tam dam malýho jak moc budu spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
3.6.16 20:28

@modelka86 Děkujeme :kytka: Brácha si se švagrovou pořídili Jane a vypadá to hodně podobně tak jsem taky zvědavá, ale vzhledově je moc pěkný jen korba mi přišla uzoučká :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
3.6.16 21:22

Zdravime s Adamkem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
4.6.16 06:55

@Keydance no to je fešák a ta pusinka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
4.6.16 22:08

@Zupa @Keydance Holky, moc se vám dětičky povedly :) Krásní jsou oba :) @Zupa jak se jim rozpadla porodnice? :) @Keydance A vy už jste taky doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
4.6.16 23:11

@hrwjg ja tu bohuzel jeste trcim. Jestli nepujdu v pondeli, tak se tu zblaznim :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
5.6.16 08:29

@Keydance @Zupa opravdu nádherna miminka! moc moc si to uživejte!;***

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie