Prvorodičky Teplice - srpen 2016

• Fotoalbum (43)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2325
9.6.16 13:10

@jsss bud ráda že to máš zjištěno, mě řekla nejdřív Žáková že streptokok pozitivní pak v 36. týdnu Schmitz že je negativní a napsal to i do průkazky a u porodu se ukázalo že byl skutečně pozitivní :roll:

My byli včera na focení a zatím mám jen jednu fotku jako ochutnávku tak se nemůžu dočkat zbytku snad budou brzy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
9.6.16 13:14

@Zupa tak to je nádhera!!! překrásné foto!!! :srdce: :srdce: :srdce: fakt jo? ty jo…jako že ti dělala výtěr i Žáková a potom i Schmitz? No ale prý se to může fakt ze dne na den měnit ten streptokok…a jak to zjistili v porodnici? to dělají ještě znovu tam? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
9.6.16 18:55

@jsss no žáková mi to dělala někdy ve 30.týdnu. A asi byl přeléčený a pak vyšel negativně. Doktora jsem na to upozornovala ale ten to moc neřešil :roll: V porodnici ani nevím jestli to zjištují nebo jakým způsobem to zjistili, ale antibiotika my dali na rychlo pár minut před operací :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
10.6.16 09:59

@Zupa Už ve 30. tt Ti ho dělala jo? To koukám, to je docela brzy viď? Prosimtě poraď opět :) - vy nejste manželé, takže jste taky museli na matriku, viď? My se tam v příštích dnech chystáme, ale potřebovala bych vědět, kam přesně v TP a co vše s sebou, abychom to vyřídili vše rovnou? A asi jen pondělí nebo středy, co? A lepší ráno? Moc děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
10.6.16 10:39

@hrwjg No ona mi to dělala kv ůli kvasinkám, dost jsem na ně trpěla tak při té příležitosti nechala udělat i rozbor na streptokoka ;)

My byli na matrice je to v té budově naproti kinu a potřebuješ jen vaše občanky a rodné listy. My rovnou nahlásili i obě varianty jmen pro mimčo a určili jaké bude mít po narození příjmení. Tím si pak ulehčíš v porodnici, nebudeš tam muset vyplnovat formuláře na jméno. :D Trvalo to sotva pár minutek a nikdo tam nebyl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
10.6.16 12:36

@Zupa Aha, tak vidíš, já myslela, že tam bude narváno. A nevzpomeneš si, jestli jste tam byli v ty úřední dny /pondělí, středa/ nebo jak? Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
10.6.16 14:47

@hrwjg matrika má každý den viz tady odkaz ;)

http://www. teplice. cz/uredni-hodiny/d-2338/p1=2672

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
10.6.16 15:08

@hrwjg my tam taky byli v úřední den a nikdo tam nebyl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
10.6.16 17:01

@Zupa @modelka86 Holky, tak moc děkuju oběma :) @modelka86 a vy už to teda máte vyřízený taky? V kolikátém tt jste byli? Já furt říkala, že je čas a teď jsem trochu nervózní, že to ještě není vyřízený :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
14.6.16 07:50

@hrwjg my už byli někdy v dubnu, ca 24tt :) nebyl důvod to odkládat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
14.6.16 21:29

@modelka86 Jasný :) my tam zítra zajedem, tak snad tam opravdu nestrávíme mládí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
14.6.16 23:30

@hrwjg my šli hned na řadu ;) taky jsem se bála čekání, ale za 20min jsme měli vyřízenou změnu bydliště, žadost o nový OP i matriku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
15.6.16 20:11

@modelka86 Tak my jsme to dnes taky vyřídili a fakt tam nikdo nebyl, tak to bylo šup šup :) změnu bydliště taky chceme, ale to musíme přímo v Krupce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
15.6.16 21:27

@hrwjg mě to sž zarazilo, že tam nikdo nebyl :lol:

Jinak mi dnes přišel balíček, tak za 5 týdnů jdeme na to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
16.6.16 09:07

@modelka86 No to mě taky, my tam viděli tu tunu lidí, ale jakmile jsme zmáčkli „matrika“, tak hurá hned na řadu :) jůůů tak sis taky objednala, jo? A my jsme vlastně nějak úplně na stejno, plus mínus den, viď? Tak to budeme začínat spolu se cvíčem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová