Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jsss bud ráda že to máš zjištěno, mě řekla nejdřív Žáková že streptokok pozitivní pak v 36. týdnu Schmitz že je negativní a napsal to i do průkazky a u porodu se ukázalo že byl skutečně pozitivní ![]()
My byli včera na focení a zatím mám jen jednu fotku jako ochutnávku tak se nemůžu dočkat zbytku snad budou brzy ![]()
@Zupa tak to je nádhera!!! překrásné foto!!!
fakt jo? ty jo…jako že ti dělala výtěr i Žáková a potom i Schmitz? No ale prý se to může fakt ze dne na den měnit ten streptokok…a jak to zjistili v porodnici? to dělají ještě znovu tam? ![]()
@jsss no žáková mi to dělala někdy ve 30.týdnu. A asi byl přeléčený a pak vyšel negativně. Doktora jsem na to upozornovala ale ten to moc neřešil
V porodnici ani nevím jestli to zjištují nebo jakým způsobem to zjistili, ale antibiotika my dali na rychlo pár minut před operací ![]()
@Zupa Už ve 30. tt Ti ho dělala jo? To koukám, to je docela brzy viď? Prosimtě poraď opět
- vy nejste manželé, takže jste taky museli na matriku, viď? My se tam v příštích dnech chystáme, ale potřebovala bych vědět, kam přesně v TP a co vše s sebou, abychom to vyřídili vše rovnou? A asi jen pondělí nebo středy, co? A lepší ráno? Moc děkuju!
@hrwjg No ona mi to dělala kv ůli kvasinkám, dost jsem na ně trpěla tak při té příležitosti nechala udělat i rozbor na streptokoka ![]()
My byli na matrice je to v té budově naproti kinu a potřebuješ jen vaše občanky a rodné listy. My rovnou nahlásili i obě varianty jmen pro mimčo a určili jaké bude mít po narození příjmení. Tím si pak ulehčíš v porodnici, nebudeš tam muset vyplnovat formuláře na jméno.
Trvalo to sotva pár minutek a nikdo tam nebyl ![]()
@Zupa Aha, tak vidíš, já myslela, že tam bude narváno. A nevzpomeneš si, jestli jste tam byli v ty úřední dny /pondělí, středa/ nebo jak? Děkuju.
@hrwjg matrika má každý den viz tady odkaz ![]()
http://www. teplice. cz/uredni-hodiny/d-2338/p1=2672
@Zupa @modelka86 Holky, tak moc děkuju oběma
@modelka86 a vy už to teda máte vyřízený taky? V kolikátém tt jste byli? Já furt říkala, že je čas a teď jsem trochu nervózní, že to ještě není vyřízený ![]()
@hrwjg my už byli někdy v dubnu, ca 24tt
nebyl důvod to odkládat ![]()
@modelka86 Jasný
my tam zítra zajedem, tak snad tam opravdu nestrávíme mládí ![]()
@hrwjg my šli hned na řadu
taky jsem se bála čekání, ale za 20min jsme měli vyřízenou změnu bydliště, žadost o nový OP i matriku ![]()
@modelka86 Tak my jsme to dnes taky vyřídili a fakt tam nikdo nebyl, tak to bylo šup šup
změnu bydliště taky chceme, ale to musíme přímo v Krupce ![]()
@hrwjg mě to sž zarazilo, že tam nikdo nebyl ![]()
Jinak mi dnes přišel balíček, tak za 5 týdnů jdeme na to ![]()
@modelka86 No to mě taky, my tam viděli tu tunu lidí, ale jakmile jsme zmáčkli „matrika“, tak hurá hned na řadu
jůůů tak sis taky objednala, jo? A my jsme vlastně nějak úplně na stejno, plus mínus den, viď? Tak to budeme začínat spolu se cvíčem ![]()