Prvorodičky Teplice - srpen 2016

• Fotoalbum (43)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
451
30.5.16 05:19

Jeee holky, tak to je parada, ze jste hlavne vsichni v poradku! :hug: moc vam gratuluju a tesim se na fotecky a na info :-) uzivejte si detatek a at vas brzy pusti domu! Takze prvni holcicka i chlapecek ve skupine :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
30.5.16 07:29

@Keydance ty jo to začínám zítra 36tt. a to zničehonic přišly kontrakce a nebyly to posličci tak jste jeli? hlavně že je všechno v pořádku! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
30.5.16 07:51

@jsss odteklo mi trochu plodovy vody, kontrakce zacly az v porodnici. Byla jsem tam od pulnoci a narodil se 10:55. Jelikoz jsem nemela jeste vysledky na sreptokoka, tak jsem byla porad na kapacce. Museli me nastrihnout, prvni den, jsem se skoro ani nezvedla z postele :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
30.5.16 10:37

Teda holky, takový novinky po víkendu :hug: Gratuluji a snad hste všichni v naprostém pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
30.5.16 15:07

Holky těhulky zbývající… taky vám tak nějak dochází, že už se to blíží a může to přijít vlastně kdykoliv? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
30.5.16 17:10

@Keydance Ježíš tak to je super gratulace obrovská :palec: na to jak brzy se narodil máme skoro stejné miry :mrgreen: vedle mě na box přivezli paní taky kolem půlnoci, manžel ji šel ještě na shánět pití :lol:

U mě se kontrakce rozjeli až po 13 hodinách od prasknutí vody ale vůbec jsem se neotvirala porad to bylo na tři cm, a pak malé začali klesat ozvy a žádný pohyb na monitoru takže nebyl čas cokoliv vymýšlet a musela okamžitě ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
30.5.16 18:13

@Zupa take gratuluji :kytka: jo to byl ten muj :-D myslela jsem, ze nas poslou domu, tak jsem to podcenila.
Kde lezis? :-)
Ja taky byla na 3 prsty, bylo to strasne dlouhy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
30.5.16 19:38

@Keydance @Zupa - holky jste statečné!!! :srdce: :* moc Vám to přeji závidím :-) Nemůžu se dočkat o to více!!! Užívejte si to :* a přeji hlavně zdravíčko! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
30.5.16 20:49

@Keydance je vidíš to tak já ležela v tom boxu vedle tebe :mrgreen: ale v deset mě přesunuli na cekatelsky pokoj a místo mě sla jiná maminka. Já lezim na šestinedělí na desítce a doufám ze nas ve čtvrtek pusti to vy už asi půjdete zítra ne? Jinak nadstandard byl plný a pak uz jsem si neříkala když mi rekli ze minimálně 5 dni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
30.5.16 21:00

@Zupa tak to je husty :-D to je nahodicka :-D
No pockej pockej, ja mam taky pokoj cislo 10 :-D
Adamek ma trochu zloutenku a je linej, nechce pit, takze pokud pribere a nebude zlutej, jdeme domu. Uz je to tu dlouhy :-(a jaktoze nejdete domu vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
30.5.16 21:13

@Zupa @Keydance Tak vy spolu nakonec ležíte na pokoji?? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
30.5.16 21:44

@hrwjg ja jsem tady sama :-D doufam!!! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
31.5.16 08:04

@Keydance Aha, tak že máte obě tu 10ku, víš… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
31.5.16 12:36

@Keydance já se prepsala lezim na čísle 9 mrgreen: ja doufam ze ve čtvrtek by jsme mohli jit domu, malá dneska dostala příkrm protože ji hodně spadla váha a já mlíčko ještě nemam a asi bude záležet kolik pribere nebo jestli mi budou chtít vyndat i stehy no fakt nevím budu se muset zítra na vizite informovat :think:
Ale nahoda je to fakt obrovská to je super :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
31.5.16 16:52

@Zupa tak my jsme tady taky jeste. Maly ma v postylce svetlo, tak mu ta zloutenka snad zmizi. Jeste musi pribrat a frcime domu.
Ty jo, boli hodne to bricho,?? neumim si to predstavit. Ja jeste uplne nemuzu sedet, jinak se to da :lol:
Pozdravuj Evelinku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová