Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jeee holky, tak to je parada, ze jste hlavne vsichni v poradku!
moc vam gratuluju a tesim se na fotecky a na info
uzivejte si detatek a at vas brzy pusti domu! Takze prvni holcicka i chlapecek ve skupine ![]()
@Keydance ty jo to začínám zítra 36tt. a to zničehonic přišly kontrakce a nebyly to posličci tak jste jeli? hlavně že je všechno v pořádku! ![]()
@jsss odteklo mi trochu plodovy vody, kontrakce zacly az v porodnici. Byla jsem tam od pulnoci a narodil se 10:55. Jelikoz jsem nemela jeste vysledky na sreptokoka, tak jsem byla porad na kapacce. Museli me nastrihnout, prvni den, jsem se skoro ani nezvedla z postele ![]()
Teda holky, takový novinky po víkendu
Gratuluji a snad hste všichni v naprostém pořádku ![]()
Holky těhulky zbývající… taky vám tak nějak dochází, že už se to blíží a může to přijít vlastně kdykoliv? ![]()
@Keydance Ježíš tak to je super gratulace obrovská
na to jak brzy se narodil máme skoro stejné miry
vedle mě na box přivezli paní taky kolem půlnoci, manžel ji šel ještě na shánět pití ![]()
U mě se kontrakce rozjeli až po 13 hodinách od prasknutí vody ale vůbec jsem se neotvirala porad to bylo na tři cm, a pak malé začali klesat ozvy a žádný pohyb na monitoru takže nebyl čas cokoliv vymýšlet a musela okamžitě ven.
@Zupa take gratuluji
jo to byl ten muj
myslela jsem, ze nas poslou domu, tak jsem to podcenila.
Kde lezis? ![]()
Ja taky byla na 3 prsty, bylo to strasne dlouhy.
@Keydance @Zupa - holky jste statečné!!!
moc Vám to přeji závidím
Nemůžu se dočkat o to více!!! Užívejte si to
a přeji hlavně zdravíčko! ![]()
@Keydance je vidíš to tak já ležela v tom boxu vedle tebe
ale v deset mě přesunuli na cekatelsky pokoj a místo mě sla jiná maminka. Já lezim na šestinedělí na desítce a doufám ze nas ve čtvrtek pusti to vy už asi půjdete zítra ne? Jinak nadstandard byl plný a pak uz jsem si neříkala když mi rekli ze minimálně 5 dni.
@Zupa tak to je husty
to je nahodicka ![]()
No pockej pockej, ja mam taky pokoj cislo 10 ![]()
Adamek ma trochu zloutenku a je linej, nechce pit, takze pokud pribere a nebude zlutej, jdeme domu. Uz je to tu dlouhy
a jaktoze nejdete domu vy?
@Keydance já se prepsala lezim na čísle 9 mrgreen: ja doufam ze ve čtvrtek by jsme mohli jit domu, malá dneska dostala příkrm protože ji hodně spadla váha a já mlíčko ještě nemam a asi bude záležet kolik pribere nebo jestli mi budou chtít vyndat i stehy no fakt nevím budu se muset zítra na vizite informovat ![]()
Ale nahoda je to fakt obrovská to je super ![]()
@Zupa tak my jsme tady taky jeste. Maly ma v postylce svetlo, tak mu ta zloutenka snad zmizi. Jeste musi pribrat a frcime domu.
Ty jo, boli hodne to bricho,?? neumim si to predstavit. Ja jeste uplne nemuzu sedet, jinak se to da ![]()
Pozdravuj Evelinku ![]()