Prvorodičky Teplice - srpen 2016

• Fotoalbum (43)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2325
8.5.16 08:40

Dobré ranko :mavam: já musím zaklepat že mi je poslední dobou fajn, občas teda děsně bolí záda nebo tvrdne břicho, ale energie mám na rozdávání :mrgreen: Minulý týden jsem vymalovala sama celou ložnici (přítele málem trefilo když přišel z práce, myslel že to bude dělat on) :lol: a ted lítáme od rána do noci celý víkend kolem včel, částečně nás to živí tak si nemůžeme dovolit to podcenit :D

@hrwjg dům Jirásek najdeš úplně dole v Lipovce, jestli víš tak je tam dámská posilovna a k té když si stoupneš zády budeš koukat přímo na ten dům, je na rohu ;) Budu držet palce at ti to dobře dopadne. Já zítra vracím glukometr a tím ukončuji návštěvy diabetologie pak až po porodu :D Jinak parkování je tam takhle po ránu úplně v pohodě my s tím problém neměli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
8.5.16 10:47

@Zupa No teda Ty jedeš :D ale tak to je super, že je Ti dobře, třeba to u mě taky pomine a je to jen takový přechodný…ale teda na malování se nechystám, to nechám na chlapovi :D Moc děkuju za upřesnění, už asi vím kde to je a i kde zaparkujeme. Prosimtě a za jak dlouho mi vlastně řeknou ty výsledky? Nebo to pošlou do Stellartu? Mimochodem, Ty jsi pak už měla ten cukr vesměs v pořádku, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
8.5.16 10:48

@hrwjg ahojky :) tak nakonec ta kyčel/kostrč bolela jen 3 dny. V pátek jsem byla na poradně a doktor říkal, že je to normální. Glukoza je v pohodě, první cytologie po konizaci konečně taktéž a už mam zase žádanku na další odběry :-D
No jinak jsem se tak mimo řeč zeptala, kam je jako nejlepší jít na 3D/4D, že se sám doktor přiznal, že to dělá taky a tak jsem si pyšná jak páv nesla domu fotečky a ještě mi je všechny poslal na mail :). Takže už nikam jinam asi chodit nebudu. Fotky budu mít od něj a videjko nepotřebujeme :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
9.5.16 11:23

@modelka86 fotky jsou parádní :palec:

@hrwjg mě řekli hned tu krev, ale jestli budeš mít test celý i s tím pitím glukozy tak si myslím že výsledky neříkají, ale pošlou je až do Stellartu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
9.5.16 16:53

Ahoj holky, tak u mě dnešek dopadl takto:

1. Test na cukrovku mi nedělali, protože jsem měla kapku vyšší cukr na lačno :( takže budu muset jít asi znovu no :( @Zupa Pamatuješ si, kolik jsi tu hodnotu měla ty? Já měla 5,3.
  2. 4D ultrazvuk - malá byla otočená, tak jsem asi půl hodiny běhala do schodů, ale stejně to nepomohlo, takže ani ultrazvuk neproveden a za 14 dnů jdeme znovu, achjo :)

@modelka86 Krásný fotečky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
9.5.16 17:35

@hrwjg Jej tak to držím palce at je to příště dobré :( Já měla poprvé 5,2 a podruhé 5,4 ale i kdyby to nedopadlo tak neboj není to žádná hrůza ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
9.5.16 18:53

@Zupa Ty brďo, takže taky takhle o chlup, jo? :( a Tobě se udělalo i nějak špatně nebo to si Tě s někým pletu? :) A teda byla jsi 2× v tom Jirásku, a když jsi to měla vyšší i podruhé, tak už jsi musela do Úl na tu diabetologii, takhle to bylo, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
9.5.16 23:01

@hrwjg mě bylo vždycky dobře :mrgreen: jo bohužel pokud budeš mít příště jen o maličko zvýšenou hodnotu tak už rovnou diabetologie v Ústí, je totiž prý jediná kdo se soustředí na těhotné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
10.5.16 09:32

@Zupa Hmm tak holt mě to asi čeká taky no. Ale tak když píšeš, že jsi to zvládla dobře… víš co, já mám teď pořád chuť na zmrzku, ještě jak je hezky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
10.5.16 09:59

@hrwjg No záleží jak to bude u tebe, ale já si normálně dala palačinky, ovocné knedlíky i koláč nebo medovník a zmrzlinu taky :mrgreen: ale já se po snědení zkoušela přeměřovat s tím glukometrem abych věděla jaké jsou hodnoty a bylo to v pohodě takže záleží jak to na tebe bude působit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
10.5.16 10:09

@Zupa No právě, toho se bojím :) i když, jak jsem psala - tu hodnotu na lačno jsem měla 5,3 a cestou jsem se pak stavovala ve Stellartu a sestřička říkala, že uvidíme, že si myslí, že to nemusí bejt (já totiž den před tím docela později večeřela a taky jsem spala jen 4 hodiny). No uvidíme, do poradny jdu až ve středu příští týden, tak prý se domluvíme co a jak až tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
12.5.16 16:28

Holky, neuvažujete některá o možnosti mít u porodu dulu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
12.5.16 20:38

@modelka86 Ahojky :) já jsem nad tím přemýšlela, ale nakonec ne… bude mi snad stačit můj chlap :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
16.5.16 08:17

Ahoj holky, jak se máte? Je tu nějaký podezřelý klid :) @Zupa kdy že to máš ten termín přesně? A jak jde cvičení s tím aniballem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
16.5.16 12:07

@modelka86 taky jsem o tom přemýšlela, ale nakonec to tak nějak samo vyšumělo a budu věřit že to dám i bez ní ;)

@hrwjg zítra jdu do poradny tak jsem zvědavá co a jak, jsem už teda na rozpadnutí všechno bolí, píchá, tlačí… takže se fakt těším až bude malá na světě. Termín mám 3.6. ale pevně věřím že to bude ještě v květnu :mrgreen:

A co ty kdy máš další test na cukrovku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová