Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@hrwjg mě to OGTT čeká už v úterý
málem jsem to měla za sebou už dnes, ale nechtěla sem si kazit víkend ![]()
@hrwjg Jen tady teď přemýšlím o tom velkém UZ, že jsi tu psala že se tam dá jít v PO nebo ST, ale mně vlastně řekli ÚT, tak já teď nevím, jestli jsem to nepopletla
…ty jsi tam byla tedy PO/ ÚT?..Já se chystám zítra…zkusím to najít na stránkách, popř. tam dneska ještě radši zavolám ![]()
@hrwjg tak na stránkách k tomu nic není a zatím se nemůžu dovolat, tak to budu během dne zkoušet a uvidíme ![]()
@hrwjg aaa tak jsem se tam dovolala, tak můžu přijít už dnes, jsem 29+6..tak tam zajedu z práce, ať to mám za sebou…
@hrwjg a dostala jsi z toho velkého UZ nějaký dokument pro MUDr.? nebo nic?
@jsss jo jo dostaneš takovou malou zprávu pro doktora, mě nejvíc zajímal váhový odhad
Tak pak napiš jak jste na tom ![]()
@jsss Koukám, že už Ti Zupa odpověděla, to byly dotazy stejně spíš na ní, já jsem teprve 24. tt
každopádně pak dej vědět ![]()
@hrwjg ajo, jsem blbec, jsem dala špatně odpovědět, omlouvám se ![]()
@Zupa Ahojky, tak to mám za sebou
, měla jsem tam nějakého doktora (MUDr. Rabih), dvakrát příjemný nebyl, takže toho moc nevím… ve zprávě mám biometrie BPD 31+6, AC 31+3, FL 30+2, EFW: 1741g… jsem překvapená, dle zápisu z poslední poradny v těhu knížce jsem 29+6, tak nechápu. Taky jsi měla ty týdny takhle jinak?
![]()
@jsss jo taky jsem tam měla víc než jsem, nevím co to přesně znamená ale doktorka říkala že je to v pořádku. Já měla takovou mladou asi ukrajinku a byla v pohodě. Já byla ve 32.tt a malá vážila 2044g takže asi budeme mít větší mimčo ![]()
@hrwjg no kdyby 32.tt už jsem ve 35.tt takže se to nebezpečně blíží
Si říkám že ještě 14 dní a mohla by tu být s námi
Takže dneska jedeme pro barvu a štuk a přítele musím dotlačit do dodělání ložnice, komoda pro malou mi zatím leží zabalená nesestavená v krabici tak už bych to chtěla mít hotové.
@Zupa uf, tak fajn…bála jsem se, že mám ty hodnoty o 14 dní a o necelý týden větší, tak jestli nemám špatně stanovené datum porodu
, tak snad je vše OK. Za 14 dní jdu do poradny, tak jsem zvědavá, kdo tam bude a co mi řeknou tak celkově..je to zvláštní koncem těhotenství měnit doktora
…Už 35tt..ale závidím! Já už se nemůžu dočkat!!! ![]()
@jsss no letí to úplně neskutečně, ale taky se těším až budeme mít malou u sebe i když je to pro mě strašně nepředstavitelné že tu budeme mít už navěky naše miminko ![]()
Já jdu do poradny příští týden tak snad tam bude alespon ten Schmitz ![]()
@hrwjg chutná to jak Fanta bez bublinek
tak teď to ještě udržet v sobě, uvidíme ![]()