Prvorodičky Teplice - srpen 2016

• Fotoalbum (43)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2325
11.4.16 19:30

@jsss no šla jsem až v 31+5tt protože jsem si došla pozdě pro žádanku :oops: Oni totiž v tenhle čas mají i jiné těhotné než 32. týden, dost jich tam bylo i jen na pohlaví a pak starší ženské na klasický vnitřní ultrazvuk, takže se tam v půl jedné sedělo asi osum a pak přicházeli další.

@modelka86 jasně recenzi určitě podám sama jsem zvědavá jak moc velký efekt to bude mít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
12.4.16 07:35

@Zupa Chci se ještě zeptat:-) Další poradnu mám 9.5. a PPM mi začíná od 24.5…Zatím mi stále nedali nic pro OSSZ pro vyřízení PPM. Je to včas, když mi to dají až toho 9.5.? Jak jsi to měla ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
12.4.16 10:32

@jsss tak mě taky zatím nic nedala, ale já to neřeším jsem OSVČ a na mateřskou se nechystám budu pak brát rovnou od porodu rodičovský příspěvek. Takže si o to asi radši řekni pro jistotu. Já bych měla totiž nastupovat na mateřskou za 14 dní a nikdo se o ničem nezmínil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
12.4.16 14:56

@Zupa Děkuji za info, tak já si tam raději zavolám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
12.4.16 17:44

Ahoj holky, tak ultrazvuk mám za sebou a až na to, že jsem tam byla 2 hodiny, protože se malá vůbec nechtěla otočit, takže mě posílal 2× běhat do schodů :D, bylo vše ok a máme vše v pořádku i holčičku potvrzenou :) @jsss byla jsem v Ústí u mudr. Helcla stejně jako na 1. screeningu.

@jsss @Zupa No s tou Žákovou jste mě teda rozbily :( kdy tam jdeš, @Zupa? Já jdu příští středu, tak to mi to asi taky řekne :( Achjo, to mě teda mrzí… a neříkala kam jde do Ústí? Pokud by to vzal Schmitz, tak toho už taky znám, ale jestli tam přijde někdo novej, tak taky se mi nechce zvykat si na někoho novýho zrovna v těhu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
12.4.16 17:51

@hrwjg u MUDr. Helcela jsem byla také na tom ultrazvuku ve 20+0tt, byl moc milý a četla jsem recenze že v pohlaví se neplete 8) Já jdu do Stellartu zase az za měsíc, tak jestli vy už tam budete mit někoho nového, tak prosím o informaci:) gratuluji k výsledku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
12.4.16 18:09

@jsss No to asi ne, podle mě teda bude končit k poslednímu dubnu, ne? Proto se teď se svýma pacientkama asi loučí… to je aspoň můj názor, no uvidíme :( Ale jsem z toho teda úplně přepadlá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
12.4.16 19:49

@hrwjg no to mi povídej taky mě to dostalo, jdu do poradny v úterý 19.4. tak předpokládám že tam ještě bude a jsem zvědavá jak to tam vyřeší. Předtím jsem skoro 2 roky chodila ke Schmitzovi a ten je super, ale pak říkal právě že toho má hodně a bude mít už jen asistovanou reprodukci takže jsem chodila k Žákové a ted tohle :think:

Jinak švagrová tam má jít do poradny 2.5. a jí nikdo nic neřekl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
12.4.16 20:45

@Zupa No podle mě to prozatím asi on vezme, ale určitě přijde někdo novej. Jinak my jsme taky předtím začínali u Schmitze, byli jsme i na IUI. On je super no, právě proto bych ho ráda „chytla“ u porodu :D ale prostě na paní doktorku jsem si rychle zvykla a mrzí mě, že si budu muset zvykat na někoho novýho. Já jdu den po tobě, tak sem pak v úterý hoď čerstý info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
12.4.16 20:52

@hrwjg @Zupa Já jsem ho před tim také mela. MUDr. Záková mi říkala, že hledají nového MUDr a že zatím Schmitz no, tak uvidíme. důvod odchodu mi neřekla. řekla jen, že to je život a že bude pracovat v UL, tak jedině pak dojíždět za ni tam. Já nevím no, jsem zvědava kdo Mé tam za měsíc bude čekat. takhle koncem těhotenství změna. divné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
12.4.16 20:56

@hrwjg @Zupa a neřekla mi kdy konci. jen ze na moji další poradně už nebude. podala mi ruku a loučila se..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
12.4.16 22:24

@hrwjg my taky byli na IUI ale nevyšlo a měsíc potom to šlo najednou přirozeně :mrgreen:

No jo u porodů je v Teplicích vím že se domlouval s jednou paní v čekárně co čekala dvojčata že ji odrodí. Kamarádka rodila minulý měsíc a chytla Krause a prý neřekl za celý porod skoro nic, neměla prý žádné informace, v ničem ji neporadil, nepomohl a nakonec porodila maličké miminko a poranění měla obrovské :roll:

@jsss mě se do Ústí právě jezdit nechce, doufám že vyberou někoho dobrého nerada bych Stellart opouštěla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
13.4.16 08:52

@Zupa a než jste šli na IUI, tak jak dlouho vám to nešlo? Nám asi tak rok…cca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
13.4.16 09:09

@Zupa No my to měli úplně stejně - IUI neúspěšná a najednou hned příští měsíc přirozeně :) My chtěli jít hned na druhou IUI, ale pak jsme si řekli, že teď nepůjdeme - bylo to před Vánoci - že aspoň si dám přes svátky víno a vaječňák :D a 5.12 jsem zjistila, že jsem těhotná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
13.4.16 10:07

@jsss My se snažili rok sami a pak rok a třičtvrtě ve Stellartu

@hrwjg tak to jsme to měli opravdu stejně taky jsem chtěla jít okamžitě na druhý pokus, ale na konci srpna mi zemřela mamka a já to zrušila, mít dítě pro mě okamžitě ztratilo tu důležitost. Na konci září mě přítel přesvědčil at to nevzdáváme no ale to už jsem byla těhotná, tak od té doby říkám že nám miminko poslala mamka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová