Prvorodičky Teplice - srpen 2016

• Fotoalbum (43)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
451
26.4.16 14:06

@modelka86 Tak jak jsi dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
26.4.16 14:07

@Zupa jojo, přesně můj manžel, taky si to představuje jak erotickou pomůcku :mrgreen: :mrgreen: Ti chlapi!! A ty dokážeš tedy vždy ten balonek i sama od sebe vytlačit jo?..tak to je super…A děláš to když máš hráz namazanou nebo „na sucho“? A tu hráz sis začala mazat taky až v termínu, kdy jsi začala cvičit s aniballem? Abych zase něco neprošvihla :-)) Dnes 30+0..plánuji začít za měsíc…s masáží hráze i s aniballem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
26.4.16 15:02

@jsss hele s tou masáží hráze to u nás není zase tak žhaví a přítel to stejně nedělá tak jak se má tak je to možná i k ničemu, ale nechci mu kazit radost :lol:

Jinak mažu vždycky a hodně lubrikačním gelem na bázi vody hráz i ten balonek. A vytlačit ten balonek není nic složitého jde to skoro samo spíš ho přidržuju nebo jemně tlačím zpátky aby nevyklouzl moc rychle :oops:

@hrwjg taky tomu dost věřím a myslím že to hodně povzbudí i po té psychické stránce že si člověk pak hned víc věří že to dá ;) Piju denně i litr čaje z maliníku prý to má změkčovat porodní cesty tak uvidíme. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
26.4.16 15:06

@Zupa aha, děkuji za informace! a ten lubrikační gel na bázi vody jsi koupila prosím kde? a co používáš na tu masáž hráze? Maliník také plánuji koupit…Jsem moc ráda za Tvoje rady!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
26.4.16 15:19

@jsss na hráz taky ten samí gel, kupuju od Primerosu obyč čistý mají v každém větším obchodě nebo i drogerii. Hlavně nepoužívej olejíčky nebo nic na bázi olejů pokud budeš balonek používat bez kondomů mohl by se prý poničit ten silikon. Já kondomy nepoužívám přijde mi to nepraktické, radši si ten balonek opláchnu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
26.4.16 15:59

@Zupa aha 8o páni, tak Já zrovna plánovala koupit olejíčky na tu hráz. kondom me ani nenapadlo používat, takže opět moc děkuji za další moc důležité informace! Jsi zlato! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
26.4.16 17:59

@Zupa Já jsem si právě na tom aniball.cz rovnou k tomu balonku objednala i lubrikant na vodní bázi určený přímo k tomu + i ten čaj za maliníku. Štěstí přeje připraveným! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
27.4.16 13:21

@hrwjg @Zupa tak jsem si dnes koupila v lékárně lubrikant na bázi vody a objednala 2× čaj z maliníku - začnu pít tedy v tom 35tt..(?)..a litr tak denně (?)… no tak jsem zvědavá…dneska 30+1 a už mě chytá potřeba začít trénovat k porodu :-)) chodíte holky na nějaké těhu cvičení? Já jsem si pořád říkala jak budu chodit a nakonec nestíhám nic, jen práce a procházky sem tam..jinak víc prostě vůbec nedávám ani časově…do práce ještě skoro měsíc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
27.4.16 18:56

@modelka86 Tak jak jsi dopadla, kolegyně? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
27.4.16 19:16

@jsss Já chodím každou středu do DPP na těhulkovský cvíčo. Ale teda dneska jsem zrovna nešla vyjímečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
28.4.16 13:15

@hrwjg já nevím, výsledky pošlou mýmu gyndaři, takže 6.5. už budu vědět. Ale fakt to byla celý pohoda, až mě zaráží, že z toho někdo dělá takový divadlo :nevim:

joo holky, nějak se to tu rozjelo, to než přečtu :D jinak jaká je optimální doba na 4D ultrazvuk? Kamarádka mi doporučila 4D v Teplicích v ordinaci u Karnoubový (naštěstí to tam ale provádí někdo z Pronatalu). Tak jsem na vážkách, zda jet do UL nebo zkusit ty Teplice. Hlavně muj gyndař v Pronatalu pracuje taky, tak třeba by mě mohl „ultrazvukovat“ on sám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
28.4.16 13:22

@modelka86 Já byla na 4D ve 25.tt a klidně bych ještě 14 dní počkala ale chtěli abych přišla v 25.tt

Zkušenost s Karnoubovou nemám, ale je pravda že tam měla v čekárně nástěnku s tím že to provádí. Já byla v Mostě u doktora Zemánka a byla jsem max. spokojená, co vím tak jsou dobré recenze i na doktora Zahrádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
28.4.16 13:25

@Zupa Já byla na 4D kolem 23+4tt, byla jsem u MUDr. Zahráky v ÚL a byl úplně skvelý! Má i báječné recenze, věnoval se nám přes hodinu - trpělivý milý člověk, ještě jsem takového gynekologa nepotkala… Stálo to 1 000,–-, ale dostali jsme DVD, fotky…a věnoval se nám fakt dlouho - mohla jsem si přivést koho sem chtěla, tak šel manžel a jeho táta :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
28.4.16 13:25

@modelka86 Já byla na 4D kolem 23+4tt, byla jsem u MUDr. Zahráky v ÚL a byl úplně skvelý! Má i báječné recenze, věnoval se nám přes hodinu - trpělivý milý člověk, ještě jsem takového gynekologa nepotkala… Stálo to 1 000,–-, ale dostali jsme DVD, fotky…a věnoval se nám fakt dlouho - mohla jsem si přivést koho sem chtěla, tak šel manžel a jeho táta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
28.4.16 13:26

@Zupa Já vždycky odpovídám špatně, omlouvám se :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová