Prvorodičky Teplice - srpen 2016

• Fotoalbum (43)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
451
28.4.16 13:35

@modelka86 Aha, a to ti neřekli ani ty hodnoty? Tak snad to budeš mít ok, když jsi to tak dobře zvládla :) víš co, každej to má jinak, někomu to prostě nesedne… Jinak já chtěla jít k Zahrádkovi, ale už má plno, takže bohužel - prý to dělá jen do 27. týdne. Jsme tedy objednaný do Ústí do Bratislavský (to přestěhovaný Tornero) a jdu za týden, takže 26. tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
28.4.16 13:37

@Zupa @jsss no tak já teda nevim, kdy jít :) teď jsem 23+5 už..
kamarádka právě byla v tý ordinaci u Karnoubový a říkala, že taky super, že má fotky i video za ca 1000kč. Dokonce poprvý odešla s prázdnou, protože se jí malá otočila zády a podruhý měla ruce před obličejem - přesto jí říkal, že když nebude spokojená, nemusí platit..ale už jí to bylo blbý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
28.4.16 13:40

@hrwjg tak oni to tam nezkoumaj hned, takže mi vlastně ani neměli co říct :) já si myslim, že to v pohodě bude a kdyby přeci jen ne, tak to holt vydržim na nějaký dietě. Třeba si na ní zvyknu a pak se mi po porodu bude líp hubnout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
28.4.16 14:40

@modelka86 Podle mě když už někde 4D dělají tak výsledek bude pěkný jediné co se může lišit je přístup toho kdo to provádí.

My si taky mohli vzít koho jsme chtěli ale šli jsme jen s přítelem. Byli jsme tam přes 1,5hodiny protože si malá strkala ručky před obličej i tak byl doktor strašně milý, vtipkoval, zkoušel mě různě polohovat aby jsme měli hezké fotky i koukl jestli je všechno s mimčem v pořádku a kolik váží. Nakonec nám vytiskl asi 9 fotek a na CD nám dal asi 6 videí a i všechny fotky co pořídil i ty co netiskl. A platili jsme 1000Kč.

@hrwjg dej pak vědět jak to probíhalo v Ústí, taky jsem tam chtěla ale měli plno tak abych pak mohla říct švagrové :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
28.4.16 16:29

@modelka86 Aha, to Ti hned neřekou, tak to jsem nevěděla. Myslela jsem právě, že Ti dají do ruky nějakej papír pro doktora, kde jsou ty hodnoty vidět :) jinak já jsem dnes 23+6, takže jsme skoro úplně na stejno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
28.4.16 16:32

@Zupa Ok, určitě dám :) akorát teda nepočítám, že to tam bude takový luxus, jako popisuješ Ty… myslím to množství fotek a videí :) Mají v ceníku, že taky 1000,– a za to dostaneš 1 video a 1 foto. Ale prostě my jsme v tom Torneru hrozně spokojený no. Byla jsem tam vlastně na obou velkých ultrazvucích a plánuju tam asi jít i na ten třetí, ale to ještě uvidíme. Jak jsem psala - bydlíme v Krupce, takže to mám téměř na stejno do Ústí i do Teplic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
2.5.16 18:49

Ahoj holky, bolí vás někoho kyčle? Dnes v práci mě dopoledne chytla pravá strana a teď navečer už pajdam jak důchodce :(, nedejbože kdybych se snad chtěla postavit na jednu nohu. Jakmile na ní přendam veškerou váhu, tak se kácim. Naštěstí mám v pátek poradnu a snad to nic neni. Jen mě zajímá, jestli nejsem jediná - zas nechci vypadat jako hypochondr :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
2.5.16 19:13

@modelka86 me kycle bolely tak od 20 tt do 26 tt. Pak to ustalo, coz jsem rada. Budila jsem se v noci bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
2.5.16 19:57

@Keydance :( tak dlouho..já jsem teď 25tt ale hlavně vůbec netušim, jak zítra dopajdam do práce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
2.5.16 20:26

@modelka86 doktor mi rekl, ze to byva. Vse se roztahuje :-D ted uz boli zase jina vec :-D me to bolelo jen v noci, divny. Tak ti preju, at ti to prestane brzy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
2.5.16 20:58

@modelka86 jo jo taky jsem to zažila kolem toho 20. týdne, nemohla jsem ani chodit a trvalo to týden, fakt děs a doktorka mi tenkrát poradila lehnout na podlahu, zkřížit nohy a nůžně tlačit páteř a pánev do země dokud tam nekřupne :D když se mi povedlo křupnutí byla to úleva :palec:

no a ted už mě bolí snad všechno, v kříži, kolena, kyčle, podbřišek, stydká kost… takže bude hůř :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
2.5.16 21:04

@Zupa ano bude bude :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
2.5.16 22:49

@Zupa díky za radu :) při té příležitosti jak jsem ležela na zemi jsem zjistila, že to neni kyčel, ale kevá část kostrče 8o :lol: to neprokřupnu ani za boha :D :D :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
3.5.16 09:48

@modelka86 tak to soucítím a doufám že to brzo přejde :hug:

Já byla dnes v poradně a prý se to už uvnitř připravuje na porod tak jsem zvědavá :D ptal se mě jestli si jsem jistá tím že chci rodit v Ústí a musím říct že mě tím trochu znejistěl, prý jsou Teplice lepší. Tak nevím jestli lobuje za Teplice protože tam pracuje nebo má pravdu :?

Každopádně jsme byli včera na prvním předporodním kurzu a na mě to udělalo celkem dobrý dojem. Je to teda fakt maličké čekala jsem že to tam mají větší, ale vypadalo to útulně a tak trochu rodině :D A nadstandardy jsou prý pořád plné i za ty peníze 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
8.5.16 07:20

Ahoj holky, tak jak se máte? @modelka86 už je líp? @Zupa Jak jsi na tom, ty naše průkopnice? :D Holky, já jak začlo teplo, tak jsem teda mnohem víc unavená, máte to taky tak? Spím normálně v noci a pak ještě denně alespoň 2 hodiny. Kolikrát se mi nekontrolovatelně zavírají oči :)

Prosím, zítra jdu na tu cukrovku do Lípovky v TP - poraďte mi, některá, kde to tam přesně je nebo spíš jestli tam v pohodě zaparkujem nebo jestli máme jet nějak extra dřív kvůli parkování? Moc děkuju. Jinak pak ještě v poledne jedeme na ten 3D ultrazvuk, tak pak poreferuju, @Zupa :)

Hezkou neděli všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová