Mladá těhulka z Tábora

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1824
2.1.16 23:21

mlada těhulka z Tábora

Ahoj, jmenuju se Tereza je mi 20 let a v březnu čekam prvnì dìtě. Nenajde se tu ňáka budozcì maminka na dopisovánì a seznámenì.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
754
3.1.16 07:34

@Tejy Ahojky =) mně je 23 a termín mám za 3 týdny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
3.1.16 11:25

Ahojky, ty jo tak to máš za chvìli, docela ti zavidìm. Já už počìtám dny a přijde mi, že to vůbec neubejvá. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
3.1.16 12:37

@Tejy jo to mě to tak taky přijde, že to vůbec neutíká :D a neboj, březen je tu hned ;) jsi přímo z Tábora?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
3.1.16 13:09

Ne přìmo z Tábora ne já jsem ze Soběslavy, ale to je kousek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
3.1.16 13:33

@Tejy to jo :) nechala sis říct, co čekáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
3.1.16 13:40

Jo já musela podstoupit odběr plodové vody takže nam z nì určili pohlavì tak čekáme holčičku a co ty? Ty jsi přìmo z Tábora?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
3.1.16 14:29

@Tejy taky holku :D ne ne jsem z Mladé Vožice, ale bydlíme tu chvíli a nikoho tu neznám. Přistěhovala jsem se z vesnice od Jindřichova Hradce. Takže mě deptá, že jsem tu tak sama :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
3.1.16 14:47

Tak to jsme na tom podobně já jsem se sem přistěhovala z Jindřichova Hradce, taky tu nikoho neznám natož abych tu znala někoho kdo čeká mimi nebo má, takže nikdo na pokec a řešení problému :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
3.1.16 14:54

@Tejy :D tak to jsme na tom opravdu stejně. Sice tu vidím dost mamin s kočárem, ale většinou jsou o dost starší a maj svoje kamarádky, takže přidružení zřejmě nepřipadá v úvahu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
3.1.16 15:04

Jo to máš pravdu a kolikrát si snad připadám, že jsem jediná, která čeká dítě tak mladá :D. A už máte vybraný jméno pro malou princeznu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
3.1.16 15:17

@Tejy vybrali jsme Sofii a vy? :) budeš rodit v Táboře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
3.1.16 15:23

My máme vybranou Elišku, no přemýšlím nad Táborem, ale ještě nejsem rozhodnutá mám tam blbí zkušenosti z chirurgii ( doktor byl flink a poslal mě domu ze slepákem) tak ještě hledám recenze na gynekologii, tak uvidím bud Tábor a nebo Č. B a co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
3.1.16 15:33

@Tejy jo chíra je tam k ničemu, ale gynda supr. ležela jsem tam loni s mimoděložním a nemůžu si na nic stěžovat, tak tam budu i rodit :) č. b. jsou prej taky supr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
3.1.16 16:41

@zuzkaholl Tak ještě uvidíme jak se rozhodneme a co tatínek bude u porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová