Prvorodičky Teplice - srpen 2016

• Fotoalbum (43)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
451
20.3.16 10:03

@Zupa Ono už i já jsem to přece zbořila :D tak to byla jen pověra no, aspoň víme :) a ano - co s tou cukrovkou u tebe?

@Keydance Tak to je super :) a pamatuješ si, jaký jsi měla ty hodnoty? Nebo to možná máš i zapsaný v průkazce, vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
20.3.16 11:07

@hrwjg no vidis, opravdu to v prukazce je :-D
Mam 4,5 5,2 4,4 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
20.3.16 19:29

No tak to závidím @Keydance já jsem dopadla opět stejně po prvním odběru zvýšená hodnota a tentokrát rovnou 5,4 a to jsem týden předtím jedla opravdu zdravě :? narozdíl od prvního odběru kdy jsem se fakt nešetřila :oops:
Takže zítra jdu poprvé do diabetologické poradny v Ústí, doktorka byla nepříjemná už už po telefonu tak se mi tam ani nechce :lol:

V úterý mám ultrazvuk prsou tam chodím nerada tak si alespon obě nepříjemné návštěvy odbydu zkraje týdne :lol: A příští týden hurá na registraci do porodnice ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
21.3.16 08:42

@Keydance Takže ukázkové hodnoty :)

@Zupa Tyjo, tak to je nemilé :( o tý doktorce jsem asi už slyšela, v Ústí viď? Tak ať Tě moc nerozčiluje ;) a ultrazvuk prsou? To ale asi nesouvisí s těhu nebo? Aspoň budeš mít všechno hned z krku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
21.3.16 14:33

Ahoj holky, mohu se k vám přidat? hledala jsem nějakou skupinu termín porodu červenec 2016/ Ústecký kraj…ale našla jsem jen srpen, tak jestli nevadí…? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
21.3.16 14:36

Chodíte některá na gyndu do Stellartu k MUDr. Žákové? A kde jste byly na velkém UZ? Už víte pohlaví? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
21.3.16 14:54

@jsss Ahoj, vítej mezi námi :) za mě to určitě nevadí, jsme tu beztak trochu namixované - holky Zupa a Keydance mají termín už v červnu, my ostatní jsme srpnové :) zrovna já se Zupou (doufám, že nevadí, že to rovnou prásknu :) ) chodíme do Stellartu :) já byla na 1. screeningu v Ústí v tom přestěhovaném Torneru a nejspíš tam půjdu i teď na 2. screening. A co ty? A kde chceš rodit? Jinak já čekám holčičku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
21.3.16 15:24

@hrwjg Děkuji moc za milou zprávu :) Já jsem byla na 2. screeningu ve 20tt také v Bratislavské, u MUDr. Helcela, byl mi řečen chlapeček, napsali mi to i do te zprávy (mužské pohlaví) potvrzen i na 3D ve 24tt u MUDr. Zahrádky v UL. Ale MUDr. Žáková mi na poradnách už 2krát řekla holčičku. Takže vlastně nevím. 8o asi to bude překvapení az do porodu. :nevim: Moc gratuluji k holčičce a závidím tu jistotu a ze už můžeš nakupovat v barvě :srdce: Termín porodu mam 5.7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
21.3.16 15:33

@hrwjg a porodnici asi Ústí n. L…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
21.3.16 16:07

@jsss vítej, vítej :)) a neděs mě - už mi dvakrát řekli kluka a já mám nakoupeno i ho jako kluka oslovuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
21.3.16 16:21

@modelka86 to se omlouvám. ale MUDr Záková mi sama říkala že má horší ultrazvuk než mají v Ul v té Bratislavské. ale pindika neviděla, ale zdálo se mi že ani moc nehledala. tak těžko říct. mam z Ul video i fotky a tam je všude pindik označen, ale těžko říct no. stejné to člověka znejistí.. a kdo tobě říkal pohlaví? na poradnách anebo jinde? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
21.3.16 17:22

@jsss mně ho říkal můj gyndař na prvním screeningu a při dalším UTZ (1. poradna) potvrdil, že prý na 100%. Teď mám druhou poradnu ve čtvrtek a 2.screening ještě nevím, ale taky ho pravděpodobně bude dělat můj gyndař :) tak snad opět otvrdí..mám docela strach :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
21.3.16 17:25

@modelka86 určíte potvrdí, když říkal 100%;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
21.3.16 17:56

@jsss A od kterého týdne Ti Mudr. Žáková říká pohlaví? Mně zatím neříkala a sama právě říkala, že v té Bratislavské mají lepší ultrazvuk, že to ona tak dobře u sebe neuvidí. Takže já tu holčičku mám taky jen z toho screeningu od Mudr. Helcla :) ale jak píše i @modelka86 - už jí prostě oslovuju jako holčičku a jsem tak nějak připravená, že to tak bude :D ale tak třeba se to ještě změní no, uvidíme. Ty prosimtě a v kolikátém tt jsi byla u Mudr. Zahrádky a za kolik dělá ten 3D ultrazvuk? Kolik fotek popř. a tak? :) Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
21.3.16 18:12

@hrwjg MUDr Helcl mi řekl kluka na velkém utz ve 20tt.(na prvním screeningu ve 13tt jsem nebyla) a rovnou zapsal i do výsledků a řekl že to je jisté. dal mi tu první fotku pindika. den před tim mi řekla MUDr Zákova sama od sebe holčičku, aniž bych se ji ptala..k MUDr Zahrádkovi jsem jela ve 24tt, stalo to 1000Kč, mam DVD, fotky na DVD a fotky i vytištěné. byl moc milý a pečlivý, od něho mam tu druhou popsanou fotku pindika. pár dni po Zahrádkovi jsem měla opět poradnu a opet mi MUDr. Zákova řekla holčičku..ze pindik nevidí. ale jako dodala ze má horší utz. ale i tak to vrta v hlavě no, to je lepší ze ti to neříká vůbec když to asi nevidí jistě. ale tak třeba se mýli tamti a pravdu má ona, těžko říct. fotky i video sice mám, ale ze to je opravdu pindik zjistím az po porodu:)) a tobě řekl MUDr Helcl holčičku v jakem tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová