Prvorodičky Teplice - srpen 2016

• Fotoalbum (43)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
451
24.2.16 17:44

@Zupa No já jsem to taky slyšela, že bývají často falešně pozitivní. Tak mně to nevadí, výsledky jsou dobrý a já paní doktorce věřím, takže jsem v klidu. Miminko jsme viděli, takže paráda :) no s tím sladkým to radši jo :) a jíš hodně sladkýho v těhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
24.2.16 17:45

@hrwjg mám 70F a jako fakt mě docela zajímá, jak to bude vypadat, až se to naleje mlíkem :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
24.2.16 17:45

@hrwjg mám 70F a jako fakt mě docela zajímá, jak to bude vypadat, až se to naleje mlíkem :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
24.2.16 18:14

@modelka86 No tak to musíš mít úplně problém sehnat, když máš takhle úzkej obvod pod a k tomu F :) to má i moje kámoška, ta je taky štíhlounká a velký prsa k tomu. Já mám teda 85 a taky E-F. doufám, že nebude platit takový to „velký prsa, málo mlíka“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
24.2.16 18:25

@hrwjg No záleží jak se to vezme mám období kdy nejím sladké vůbec a zrovna ted mám období že bych jedla jen sladké, vím že v posledních 14 dnech jsem měla několik tyčinek bounty, tři studentské pečetě, kofolu, punčový dort, pusinky se šlahačkou…no že já se vůbec divím co 8o :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
24.2.16 18:44

@Zupa Njn chutě jsou chutě :) já takhle jedla sladký před těhotenstvím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
24.2.16 20:56

@hrwjg 85? To se mi nezdá, ty jo i moje mamka ma 75 a nejsme žádný twiginy ;) já nakupuji teda jen v Timu a holt si můžu vybrat jen mezi bílou a černou barvou :? Ale pochybuju, že mají v nabídce kojici :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
26.2.16 09:08

@modelka86 Já si občas objednávám na astratexu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
26.2.16 10:17

@modelka86 Dneska mi kamarádka říkala že Timo vyrábí i kojící a že ona má prsa fakt veliká a sehnala tam, ale říkala že na parádu to moc není :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
26.2.16 12:40

@Zupa já to nikde ukazovat nebudu a malej to snad přežije :lol:

@hrwjg když já bych si bez zkoušení podprdu nekoupila, cokoliv jiného, ale prádlo fakt ne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
26.2.16 12:47

@modelka86 No já to dělám tak, že si jich objednám víc a pak je pošlu zpátky, ty co mi nejsou no. Ale já už tam mám takový, ke kterým se vracím, takže tam už velikost znám. Je to takový komplikovanější no, ale prostě touhle cestou si vždy nějakou pořídím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
26.2.16 14:46

@hrwjg jako asi dobrá varianta ale na mě je to moc obstrukcí :) radši skočim do krámu, vyzkoušim, koupim a mám jistotu :))

No jinak mi holky dnes potvrdil toho kluka, prý na 100%, tak si na to hned přítel večer připije :lol: zároveň mi sestřička vypsala žádanku na kardio, tak mam za tři týdny volat a objednat se. Jen zvažuju, jestli UL nebo stačí Teplice… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
26.2.16 18:16

@modelka86 Jé tak to gratulace k chlapečkovi :palec: Já byla na kardiu v Teplicích a je to vyšetření na pět minut tak zas než někam jezdit :think:

Já si nejsem schopna kolikrát vybrat ani správnou velikost trička v obchodě, pak na sebe v kabince koukám jak říkám že si teda věřím když beru menší velikost než bych potřebovala :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
26.2.16 19:41

@Zupa Děkuji, aspoň se splnilo přítelovi přání a já snad budu na řadě příště :lol: tak jsem ráda, že mám tím pádem jasno a půjdu do TP, děkuji :)

Hihi, kolikrát si koupim něco menšího, že do toho jakože zhubnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
27.2.16 09:39

Ahoj holky, tak ten test na cukrovku v pohode. Chutnalo to jak neredena stava, prichut pomeranc. Tri odbery z zily, u druheho mi nejak netekla krev, tak sestricka musela z druhe ruky :-D Vysledky jeste nevim, budou pak u doktora.
A jakpak se mate? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová