Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@hrwjg Na přebalovací přímo ne, ale přítel mi na ní udělá nástavec na přebalování ![]()
@hrwjg @Zupa @modelka86
Dekuju holky
byli jsme oznamovat, tak bylo veselo ![]()
A jake kupujete postylky a prebalovaky v ikee?
@len10 My máme převážnou část nábytku z Ikei a mimču jsme koupili komody a přítel mi vyrobí nástavec na přebalovací podložku. Postýlku jsem chtěla bílou, ale potřebovala jsem dvě tak mám bazarové hnědé a líbí se mi moc
Naposledy jsem tam koupila vaničku, žínky a osušku a příště chci ještě vzít povlečení a dečku ![]()
@Zupa Jak je ta postýlka šedohnědá, tak máme nábytek té řady v obýváku Hemnes- který přestali vyrábět
v tý šedohnědý je právě už jen dětský nábytek
Úžasný barvy, přesně můj styl hnědá a bílá
vše stejný jsem si už taky vyhlídla, akorát mě mrzí, že už na tu komodu neprodávají ten nástavec no
Holky teď měli ve čtvrtek v Lidlu oblečení pro děti tak od 4. měsíce a dětské povlečení ![]()
@modelka86 jj, vycetla jsem na facebooku
to bude snad pro novorozence a tehotny ![]()
My máme v obýváku taky tu řadu Hemnes, ale v bílé - to ani nevím, že už to nevyrábí ![]()
Jinak my si nakonec koupíme postýlku Hensvik v bílé a přebalovací komodu Sundvik taky v bílé, právě tu budu mít v obýváku a hodí se k tomu Hemnesu a pak si ji nechám jako obyčejnou komodu.
Holky, my včera dostali první oblečky - dvě trička (velikost 80 a 86, takže si holčička počká, než vyroste
) a takový modrý 3/4ční elasťáčky, ale ty jsou až tak na 3letou
ale stejně… furt si to tu prohlížím ![]()
@hrwjg Jo jo to je moje oblíbená činnost prohlížet si tyhle oblečky
A když přijedu k rodičům první moje kroky vedou ke kočárku a tajně si ho trochu povozím po místnosti
![]()
@Zupa Chápu naprosto
a vy už máte i všechno oblečení nakoupený?
@hrwjg Mám nakoupeno takové množství oblečků že si říkám jestli to vůbec stihne unosit
Kupovala jsem hodně velikost 0-3měsíce a do něčeho se možná vejde jen pár dní, no hormony dělají divy ted bych kupovala spíš větší ![]()
Jinak jsem spoustu nakoupila i bazarových za pár kaček a vypadají fakt jak nové hlavně značky Next ![]()
Celkově mám pocit že už všechno důležité mám, což zjištuju ted svádí k nakupování hovadin
naštěstí přítel stojí nohama na zemi a krotí mě ![]()
@hrwjg Hemnes jako takový vyrábí, ale místo té šedohnědé je světle hnědá (přírodní dřevo) ale taky je krasná- máme jí v obýváku jako knihovnu a jídelní stůl ![]()
U postýlky váhám pořád mezi Hensvik a Sundvik, Hensvik je hezčí, ale nejde sundat ten předek, musíme si to rozmyslet ![]()
@Zupa Já si dnes koupila první dupačky v Tescu
taky to už rozjedu, koupila jsem velikost 50, tak snad to vydrží aspoň měsíc, vůbec nevím, kolik toho kupovat a jak moc dopředu ![]()
Jo, včera jsem byla odevzdat výsledky na gyndě (stejnému doktorovi jako mi dělal na jiném pracovišti screening) a tak mi udělal ještě jeden ultrazvuk, že musí… a řekl mi, že na 70% to bude chlapeček
že to jde vidět líp než den předtím ![]()
@len10 Jééé tak to máme dobře rozdělený
gratuluju k chlapečkovi ![]()
Jinak já jsem taky pořád uvažovala/uvažuju, zda hensvik nebo sundvik no, právě si říkám, jestli ten sundavací předek využiju - k čemu je to vlastně dobrý? Že si tam potom vyleze dítě samo, že?
Holky a ta velikost 50 - není to maličký? Já nevím, zda kupovat tu 50ku nebo spíš 56ku pro to úplný miminečko? Ono asi podle toho, jak bude velký a jak rychle poroste, co ![]()
@Zupa No já ti uplně rozumim, mě to právě začlo chytat teď, po tom screeningu
a ten Next má krásný věcičky, včera zrovna měla kamarádky dceruška (rok a půl) na sobě takový krásný šedý sako, no to bylo kouzelný
a prý ho koupila za 290,–, ale origoš stojí 890,–. A ještě mi řekni odkud máš kočárek a čím ses hlavně řídila při výběru ![]()
@hrwjg hele podle mě je ta odendavaci část na postýlce zbytečná na té naší to sice je ale v době kdy bude schopna sama vlézt do postele bude uz ve své velké posteli ![]()
Jinak kočárek mam Bugaboo Cameleon bazarovy a zatím jsem z něj nadšená je lehký, prostorný, barevně variabilní dají se měnit veškeré potahy a ovladatelný jedním prstem. Uvidíme jestli nadšení přetrvá až ho pouziji na ostro
. A autosedačku mam maxi cosi cabriofix, krásná ale zdá se mi těžká ale nemam srovnání koupila jsem ji na Mall v akci za 1500kc ted uz je zase za 4500kc takže paráda ![]()
@Zupa No právě, já přemýšlím úplně stejně - přesně, pak už bude mít svojí postel větší. A právě tím, že jsem bohužel zatím nenarazila na tu sundvik v bazárku, tak se mi zas nechce dávat zbytečně o litr víc, když ta hensvik poslouží stejně a je podobná.
No tak to zní taky dobře, ten kočárek i autosedačka - a to je takový to vajíčko, jo?
@hrwjg Je to vajíčko do 13 kilo což si nedovedu představit nosit
Omluvte bordel na fotkách s autosedačkou, foceno pro ségru tak jsem to neřešila
Mám v tom pokoji u rodičů fakt skladiště chystám se to dát do kupy až v dubnu
![]()