Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Zupa No hezkýýý! Moc hezká ta kombinace růžová-černá
A bordel žádnej nevidím ![]()
@Zupa A čím ses řídila při výběru? Sledovala jsi nějaké parametry?
@hrwjg Hledala jsem nějaký co se mi bude líbit a zároven bude pohodlný pro mě i mimčo. Chtěla jsem lehký, skladný a lehce ovladatelný. A taky nízký protože mám jen 160cm
A třešničkou je že se na něm dají měnit veškeré potahy takže může být každou chvíli jiný, mám v plánu pořídit místo výrazné ružové i jinou barvičku na střídání.
Není nad to si jít zkusit do obchodu víc kočárků některé se nedali ovládat, nešli mi přidzvednout na obrubník, byli těžké. Některé měli tak blbě krátkou stříšku že tam byla jen na okrasu. Původně jsem hledala teréní, ale když jsem pak prošla možné cesty kudy budu jezdit tak jsem zjistila že je to samá zpevněná cesta nebo chodník ![]()
@Zupa Moc pekny kocarek
s tema potahama to je super
a jak jsi vybirala sedacku do auta, koukala jsi i na nejake testy?
@hrwjg Ja se prave priklanim k te levnejsi a pak vetsi postylku, libi se mi i ty obloucky
Meli tam prave i 44, tak jsem si rikala, ze 56 je zase az moc velka, ale uvidime ![]()
@len10 Nejdřív jsem u sedačky koukala na testy a vzhledem k tomu že adaptéry na kočárek mám na Maxi cosi a Cybex vybírala jsem mezi nima.
Původně jsem chtěla barvu neutrální, ale vzhledem k té ceně za jakou jsme koupili jsem se spokojila i s růžovou ![]()
Jinak se přiznám že jsem to moc nezkoumala těmhle dvoum značkám věřím. Určitě je ještě dobrá Romer. U bazarových bych koukala na rok výroby přeci jenom to jde rychle dopředu, já se u bazarové bála že by mohla být bouraná podle mě se to nepozná tak jsme šli radši do nové ![]()
@Zupa Souhlas, taky nechceme bazárkovou, ze stejného důvodu. Ale právě vím, že kvalitní a certifikovaná stojí alespoň kolem 5ti tisíc
takže bychom potřebovali vychytat takovou akci jako vy ![]()
@len10 Jj, mně se už teď taky líbí nejvíc, jak jsem se pro ni rozhodla
ty hele, ale ta velikost 44 to je malinký uplně, ne?
Já začínám na 50/56ce - jak to máte holky vy?
@Zupa Prosimtě kde jsi byla na 2trimestriálním screeningu? Zase v Torneru nebo ho dělali ve Stellartu normálně?
@hrwjg ne ne ve Stellartu ho nedělají, byla jsem v teplické nemocnici a celkem dobrý, doktor kontroloval orgány a sestřička nám popisovala na obrazovce co kde miminko má a co se zrovna zkoumá
Ve Stellartu musíš říct kam chceš jít protože oni ti napíšou žádanku do konkrétní ordinace ![]()
Holky 44 je maličké, děti se většinou rodí s délkou 50cm. A já poměřovala oblečky 52 a 62 a ve většině to zas takový rozdíl není a legíny nebo rukávky se dají ohrnout ![]()
Na Mall jsou akce na autosedačky ještě do konce února, ale do srpna určitě ještě budou
A my brali sedačku bez Izofixu protože naše auto ho nemá s ním je to taky dražší.
@Zupa A do toho Tornera už jsi nechtěla? Prý se tam chodí i na tenhle 2trim. ultrazvuk. Ale jako je mi to asi jedno, jestli to bylo v tý nemocnici ok, tak dobrý ![]()
Já taky beru spíš 56/62 a zimní kombinézu 68 jsem objednala
Na autosedačky jdu teda kouknout, jestli tam je ještě akce a pořídili bychom kvalitní sedačku za dobrý peníze, tak ji objednáme rovnou, @Zupa ještě že Ty to vždycky nahlásíš!
![]()
@hrwjg chtěla jsem do Tornera, protože jsem tam byla moc spokojená, ale my ted bydlíme do dubna ve Vroutku a jezdím na každou kontrolu jen na otočku 70km, tak jsem nakonec řekla ty Teplice a on ten ultrazvuk trvá pár minut max 10 takže jsem si pak říkala že by bylo možná zbytečné jezdit do ústí
Ale zase jsem musela jet dvakrát protože kardio a orgány dělají zvlášt v Torneru to asi udělají společně to nevím ![]()
@Zupa Jo takhle, aha. Tak já si asi řeknu zas o to Tornero a nebo uvidím ještě ![]()
@Zupa Děkuju
Fakt, ještě, že tě tu máme
bazarovou autosedačku určitě ne ![]()
Holky, uz nemuzu moc nosit normalni kalhoty, je tu nejaky obchod, ktery by prodaval tehotenske obleceni? Asi jen bazary co…
Já si koupila těhotenské kalhoty už v desátém týdnu a hned je začala nosit
Koupila jsem je v teplické Olympii v Cac asi za 800Kč, ale výběr bída. Pak jsem byla v Praze HaM a za stejnou cenu uplně super kalhoty, koupila jsem tam i trička za pár korun akorát že v teplickém HaM zrušili komplet sekci pro těhotné ![]()
Dneska odpoledne jedu do ústí tak se můžu mrknout do HaM jestli je tam těhotenský koutek, nutně potřebuju novou podprsenku a rovnou bych asi vzala kojící, ale sehnat jí je nadlidský výkon tak to musím dnes oběhnout ![]()