Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Zupa Tak hodne stesti pri shaneni
my jedeme do liberce, tak se tam mrknu take
uz se tesim na saty, to bude pohodicka bez kalhot ![]()
To tehotenske obleceni je hrozny, zatim co jsem videla.
jeste, ze si vystacim se svym porad. Pak to jisti saty ![]()
Jinak gratuluju k negativnim screeningum ![]()
Me ceka v patek test na cukrovku, blee ![]()
Holky, já taky nosím už těhu kalhoty, mně začaly ty normální gatě vadit už asi v 8. tt. Já jak jsem tlusťoučká
, tak se mi břicho zakulatilo hned, takže normální kalhoty mě prostě škrtily. Koupila jsem si nejdřív ty těhu tepláky v Lidlu, jak jsme tady už psaly… a teď v CA jsem si koupila džíny za litra (!), ale to jen proto, že jsem je nutně potřebovala vzít, jinak výběr fakt malej no. A popravdě jsem teda na HMko spoléhala - to myslíš v Galerii, že to zrušili, jo? Ono asi jiný HM v Teplicích, není, co? Do Ústí jedu v pátek, tak jestli Zupa zjistí, že tam těhu koutek, hodím tam voko ![]()
Jinak na šaty se těším taky, já si budu muset sehnat i nějaký pak slavnostní, jdu 28.5. kamarádce na svatbu, to už budu mít pupek pořádnej ![]()
@Keydance Tak ať to zvládneš
já od jedný kámošky slyšela, že jí to dokonce chutnalo, ten sladkej čaj ![]()
@hrwjg slavnostni, ja svatebni
na muj sedmimesicni buben
, vdavaly jste se holky? Muzu se zeptat kde tady? V Krupce na Hradku nechceme a ani nikde v obradni sini… Chteli bychom botanickou, ale teprve budeme zarizovat, tak nevime, zda budou mit volny termin a chteli bychom mit neco v zaloze…
Jinak @hrwjg v Krupce nad lekarnou nad Tyrsem je dr. Ruzickova (ja chodila ke Klucinovi, ale to bych mela daleko…), pry tam kazdy patek je nejaka nova mlada doktorka, ktera by to „udajne“ po ni mela prevzit, tak se tam chci optat, ty uz mas vyhlidnutyho nekoho v Kp?
@Keydance To se mas, ze vystacis se svym
me dziny taky tlaci, ale i sportovni kalhoty a vsechno… a test at ti dobre dopadne ![]()
@len10 Jéééé Ty se budeš vdávat jako těhulka! No to je hezký
tak gratuluju
no na Hrádku bych to nedoporučovala, to je dobře, že tam nechcete. Můj Tom tam dělal, tak vím o spoustě děsivých věcí. A kdy máte termín? Botanická je pěknej nápad. Známej to měl i v tom Zahradním domě v Tp a taky prej hezký. Já jak jdu na tu svatbu, tak to bude na panství Velichov. Jinak s tím doktorem jsem hroznej lajdák, já to zase vypustila
jdu si to dát do upomínky a hned to zítra musíme doma probrat. Ale tady v Krupce právě znám jen toho Klučinu, taky jsem k němu chodila. A ta Růžičková, ta je normálně pro dospělý, ne? A ty bydlíš někde Hamry a okolí, že bys měla Klučinu daleko? Já teda bydlím docela kousek, ale nechci k němu.
@hrwjg Bydlime na Sidlisti nad Plovarnou
takze bych jen sebehla kolem Minimalu a byla bych u doktorky
jj videla jsem fotky svatby ze Zahradniho domu pekny, mrknu
a dekuju ![]()
A asi vim, kdo je tvuj Tom
sice se nezname, spis tak vime o koho jde ![]()
@len10 No tak to bys měla kousek no
tam se teď stěhuje moje kámoška, tak tam budu pak taky častěji
a vidíš, Krupka je malá ![]()
Holky, já nosím těhotenský kalhoty asi od šestého týdne
Mám čtvery od kamarádky (á 200kč) a vystačím s nimi celé těhotenství. Doufám
Myslím, že je kupovala v Praze…v HM v Teplicích mě teda pěkně naštvali - sotva otěhotním, tak koutek zruší
v Ústí jsem si vybrala jen tmavomodré triko s puntíky s 3/4 rukávy, jinak nic moc - žádný veselý barvičky ![]()
@Keydance: držím palce!!! ![]()
Kámoška říkala, že je to pěknej humus, sama jim tam omdlela ![]()
@modelka86 Tak to je dobrý
koukám, že jsme začaly téměř všechny poměrně brzo
jinak máš recht, to mě taky pěkně štve, že to zrušili, já to ani nevěděla a právě jsem se tam chystala.
Holky nestrašte já jdu na ten test na cukrovku zítra a už ted z toho mám obavy ![]()
Jinak HaM v Ústí koutek s těhotenskou modou mají, je to fakt jen koutek pár kalhot, tepláky, trička a naštěstí i ty podprsenky sice žádná sláva, ale koupila jsem si dvě a byly fakt pohodlné za 399Kč jedna takže jsem byla spokojená ![]()
Jinak co se barev týče tak žádná hitparáda, ale ani v té Praze to nebylo o moc lepší ![]()
@Zupa každej to snáší jinak
já jsem poblion (přestože v těhotenství zatím ani jednou), takže já se toho děsím od začátku ![]()
No když už jsme u těch podprsenek, já si v HM nevybrala :/ mám toho od přírody naděleno víc, tak jsem zvědavá, kde to budu shánět ![]()
Tak hlásím že test na cukrovku ani neproběhl, z prvního odběru krve jsem měla zvýšenou hodnotu tak mě poslali domu že mi test dělat nemůžou ![]()
Uvidím co na to v pondělí doktorka v poradně ![]()
@modelka86 tak já s podprsenkou problém nemám mě příroda zas tak neobdařila takže mám naprosto běžnou velikost která je všude k mání ![]()
@modelka86 Tak když někde seženeš, dej mi vědět, jsem na tom stejně… ![]()
@Zupa No nekec… jakože budeš mít teda zvýšenej ten cukr, jo?? A co teď s tím? No až co v pondělí doktorka teda ve Stellartu, viď? Já byla na poradně dneska, paní doktorka je strašně fajn, já to musím pořád opakovat
akorát mě teď napadlo doma, že mi nebudou dělat takový ty tripple testy, jak furt o nich čtu, že se dělají v 16. tt. Tobě to dělali?
@hrwjg No já doufám že to bude nakonec dobrý, radši se omezím ve sladkém do dalšího testování, pro jistotu ![]()
Na tripple jsem nešla, když dopadne screening dobře a ty vyloženě nechceš tak se nechodí nejsou prý tak přesné a jsou často falešně pozitivní, tak mi to řekli v Torneru.