Prvorodičky Teplice - srpen 2016

• Fotoalbum (43)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
89
2.3.16 09:28

@hrwjg No uz aby to bylo. Dneska je mi po dlouhe dobe nejak soufl :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
2.3.16 18:42

Holky, tak to mně naštěstí špatně už není, ale musím říct, že jsem hrozně lítostivá, ubrečená, přecitlivělá. Úplně cítím, jak se mnou ty hormony clomají, to jsem v tom 1. trimestru neměla teda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
2.3.16 20:53

Mě teda od začátku těhotenství dojímá snad všechno :lol: Dnes jsem začala 3.trimestr a jako mávnutím proutku se cítím úplně jinak, malá se otočila hlavičkou dolů a kopance jsou teda masakr předtím tak silné vůbec nebyli, stihla jsem si užít i první poslíčky a záda mě bolí fest tak jestli se to bude stupnovat nevím jak to do porodu přežiju :lol:

Ted jsem se nadchla pro látkové pleny i když jsem byla vždycky proto (to asi ty hormony ted) tak to pročítám a snad to i vyzkouším :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
5.3.16 13:10

:mavam: Po dlouhé době ahoj :)
Mně je taky pořád ještě někdy špatně… a hormony zatím zvládám. Holky nechodíte už některá do Domu plného pohybu na cvičení pro těhulky? Chystáme se tam se @hrwjg, tak jestli se tam třeba nepotkáme :) popřípadě, jestli některá nevíte, jaké to je, díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
5.3.16 14:12

@len10 pořád mají to cvičení od 16:30?? Protože jestli ano, tak se neuvidíme - pracovní doba je neúprosná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
5.3.16 17:42

Já se chystala každý měsíc že budu cvičit, bohužel tady v těch končinách opravdu nic není tak jsem chodila alespon na procházky :mrgreen: a vzhledem k tomu že se do Teplic přesouváme až v dubnu tak už žádné cvičení neplánuji jsem ráda že jsem ráda :lol: Viz můj pupek z minulého týdne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
6.3.16 12:38

@Zupa juuu krasne rostete :-)
Ja take necvicim zatim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
7.3.16 08:42

@Zupa Pěkný :) a kdy že máš termín? v červnu, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
7.3.16 08:49

@hrwjg no hned na začátku 3.6. :lol: ted ležím doma nemocná a kašlat s takovým břichem je fakt síla :? Musela jsem zrušit i test na cukrovku zítra a to jsem ho tak chtěla mít za sebou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
7.3.16 10:14

@Zupa No neříkej, něco na tebe skočilo jo? :( teď jsou nemocní všichni kolem, je to děs… já doufám, že vydržím bez bacilů. Tak ať jsi brzy fit!

Jinak holky, my se teda s @len10 chystáme na to cvíčo pro těhule do DPP a já začla chodit s mým Tomem plavat u nás v Krupce, je to paráda :) @modelka86 ano, je to od těch 16:30ti no, kdybych chodila do práce, tak to taky nestíhám, to je fakt :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
7.3.16 14:16

@hrwjg teď jsem dlouho marodila a spousta lidí mi říká, proč se na to nevyprdnu a nezůstanu doma. Na jednu stranu bych ráda, je to pohoda…na druhou stranu potřebujeme penízky a za nějakou almužnu být doma nechci, aby se chlap dřel..no a pak mám smůlu, protože buď cvíčo v týdnu nestíhám a nebo se mi v neděli večer (těhu jóga) už nechce :nevim: :lol:
@Zupa: máš krásné bříško i když velikostí se ti můžu skoro rovnat :oops: tak ať jsi brzy Ok :kytka:, on i kašel s menším břichem je záhul a hlavně je všechno na dlouhý lokte, když skoro nic nesmíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
7.3.16 20:02

@modelka86 To chápu no, já naštěstí almužnu nedostávám :) ale hlavně už jsem se dostala do situace, kdy to prostě jinak nešlo, než abych zůstala doma, ale myslím, že už jsem tady o tom psala. Nebyla jsem doma prakticky 6 let :) ale to si každý nastaví, jak může a jak potřebuje, to je jasný…

Holky, kolik už jste přibraly, jestli vůbec něco? @Zupa Ty už jsi to tu myslím psala, ale nepamatuju si :) a začala jsi přibírat kdy cca? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
7.3.16 21:07

@hrwjg pro mě by almužna byla i 13tis třeba…jsem zvyklá na nějaký standard a dokud nemám vše pro mimčo koupené a nemáme za sebou rekonstrukci, která vypukne za měsíc, tak bychom to nedali…ale je jasný, že ze zdravotního hlediska člověk na výběr nemá. Kdybych chozením do práce měla například ohrozit život malýho, tak odcházím na minutu :)
No jinak já přibírám od dvou čárek na testu. :lol: Na první poradně (to bylo 14+6) jsem měla nahoře už 4 kila 8o :lol: Takže buď mam hodně vody a nebo porodim dítě rovnou do školy :lol: :D, protože jím pořád stejně a žádný chutě mě nepřepadávaj. Naopak jsem zařadila víc ovoce a zeleniny a snažím se víc pít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
7.3.16 21:08

@hrwjg Já přibírám pozvolna hned od začátku, první tři měsíce to bylo +2kg, čtvrtý, pátý měsíc taky dvě kila a v tom šestém to začalo jít rychleji a ted mám nahoře 6,5kg a očekávám že to rapidně poroste :lol:

Já dnes zakoupila v lékárně stodal, že prý ten můžu, vyplázla jsem za něj 170Kč a doma jsem zjistila že je to homeopatikum :roll: Tak snad to k něčemu bude.

Taky mi zjistili pozitivního streptokoka, což mě mrzí protože jsem chtěla jet do porodnice co nejpozději, takhle musím vyrazit okamžitě aby mi stihli dát antibiotika :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
7.3.16 21:42

@modelka86 Jak píšu, naprosto chápu, pro mě by toto almužna byla taky, zvlášť pokud bych neměla nic našetřeno a nebo by mě ještě čekala rekonstrukce, jak píšeš ty. My naštěstí dorekonstruovali loni, takže teď už jen dělám finanční rezervu a nakupuju výbavu pro maličkou :) Tyjo, neříkej, že hned takhle ze začátku.. tak to bude asi fakt ta voda, i to ovoce ji hodně obsahuje. A lítáš na wc hodně?

@Zupa No tak to si teda užíváš fakt :( teď jsem zrovna četla seznam vyšetření, který mám před sebou a četla jsem i o tom streptokokovi. A z čeho to vzniká, nevíš?

Já holky zatím pořád 2 kila dole, ale s mou váhou 95 kg jsem teda ráda :) doufám, že začnu přibírat co nejpozději. Bojím se právě tý těhu cukrovky, která je u tlustejch těhulek větší riziko. Ale tak uvidíme no :) doktorka mě zatím chválí, prý nemusím přibrat vůbec nic. To asi nehrozí, ale prostě, když to bude co nejmíň, bude to fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová