Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky tak Vám představuji Evelínku, vůbec nechtěla spolupracovat, ale doktor nás tam měl skoro hodinu a fakt se snažil
Nakonec jsme si odnesli 9 fotek a asi 6 krátkých videí, nosánek má úplně stejný jako na fotce ze screeningu
Bylo to až neuvěřitelné že to co je na obrazovce se skutečně děje i u mě v bříšku ![]()
A dnes váží 640g.
@Zupa moc hezke!!!
a Evelinka ma svatek na me narozeniny, krasne jmeno ![]()
Ja toho naseho uvidim az v breznu.
Ahoj holky, tak screening nám dopadl dobře, všechna rizika jsou nízká, takže negativní
a s tím beta HCG je to asi blbost, protožeeee…budeme mít taky holčičku ![]()
@Zupa krásná
a to je teda ten 4D, jo? Kde že jste na něm byli? A kolik stojí?
Holky moc gratuluju!!
nádhera @Zupa
doufám, že se zítra ozvu též s dobrou zprávou a že se přidáme k holčičkám ![]()
@hrwjg Gratuluju
Tak už můžete začít vybírat jméno co? ![]()
My jsme byli v Mostě u doktora Zemánka a musím říct že jsem byla fakt spokojená. Malá si pořád strkala ručky i nohy před obličej a doktor se hodně snažil aby nám udělal hezké fotky a video taky krásné, je tam jak si přitahuje nožičku, cucá polec, otevírá pusinku a mává
Na to kolik jsme toho dostali chtěl doktor jen 1000Kč což si myslím je úplně luxusní cena. Jinde kam jsem volala byla v ceně jen jedna fotka a 30 vteřin videa za mnohem víc peněz.
@hrwjg Gratulujuu
a na kolik % to vite, ze to bude holcicka? Ja jsem volala krs ty vysledky a sestricka rikala, ze jsem kvuli tomu nemusela volat (coz mi rikla uz kdyz mi je brala) a rikala, ze v poradku, ale ty dve hodnoty stejne nevi, ze az v porovnani s tim ultrazvukem
tak nevim…
@modelka86 Take zitra drzim palce ![]()
@modelka86 Držím palce dneska! Dej potom vědět ![]()
@Zupa My už jméno máme - bude to Verunka
i když teď mi psala spolužačka ze střední, která právě porodila, že do půlky října jí tvrdili, že to bude taky holka a najednou je tu Martínek ![]()
Holky, jinak mi psala, že chytla u porodu toho primáře… a že prý to byla katastrofa, ani o tom nechtěla psát, že prý se snaží hodně rychle zapomenout
tak já teď zase nevim, jestli radši nejít do toho Ústí…
@len10 Já myslím, že tak 50/50 - viz to co píšu výše
A Ty jdeš ve čtvrtek, viď?
@Zupa Jinak děkuju za tip na ten Most, možná tam taky pojedeme
Zní to dobře.
@modelka86 Jupíííí
super, že je všechno v pořádku
A alespoň nějakej chlapák do party ![]()
@modelka86 Gratuluju ![]()
@hrwjg Ano ja jdu zitra ![]()
A uz mate pediatry holky?
Děkuju moc holky, úplně mi spadl kámen ze srdce, že je vše OK a uvidíme, jestli toho pinďu potvrdí příště ![]()
@hrwjg zítra na tebe budeme myslet, ale vše bude OK, uvidíš ![]()
@modelka86 To patřilo asi k @len10 viď?
ale chápu, já v tom měla taky bordel, kdo kdy jde… ![]()
@len10 já se přiznám, že ještě ne, ale hned to začnem teď řešit, my chtěli počkat na ten screening, aby bylo vše v pořádku.
@hrwjg citovala jsem tvůj příspěvek a neuvědomila si noo
![]()
Pediatra ještě nemám, mam akorát tip od kamarádky, ale já bych radši v místě bydliště, tak až se dokopu, pujdu se poptat ![]()