Prvorodičky Teplice - srpen 2016

• Fotoalbum (43)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
113
22.6.16 07:21

Ahoj holky. tak i my jsme na světe dříve :) Po týdenním vyvolávání (a nekonečných bolestech, které nevedly k porodu) kvůli těhotenské cholestaze byl v neděli císařský řez..Máme krásného chlapečka a zotavujeme se a dáváme dohromady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
22.6.16 07:52

@jsss No nekeeeec, jeee :) Moc gratuluju k chlapečkovi, je nádhernej :kytka: Prosimtě a jaktože týden vyvolávání? Vždyť jsi měla ještě čas nebo ne? V kolikátém tt jsi byla? Já už jsem tady možná zmatená z těch termínů, jak se to blíží všem :) Tak ať jste oba v pořádku a brzy vás pustí domů!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
22.6.16 08:34

@hrwjg musel o 14 dni dříve, mela jsem těhotenskou cholestazu a pokračování těhotenství by bylo už nebezpečné pro nás oba :? takže u me pečlivé cvičení s anibalem také nebylo využito :,( :? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
22.6.16 09:09

@hrwjg a jak si s nima teda domluvená? Jen sis zavolala, že u nich budeš rodit a toť vše? :) Já doufám, že tim, že ten porodopis sepíšeme, tak se mnou taky počítaj :D:D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
22.6.16 09:12

@jsss obrovská gratulace :potlesk: :srdce: jak já už se nemůžu toho našeo prďolky dočkat, když tu vidím ty fotečky :)))

Tak už jsme zbyly asi jen dvě, nebo? :D Škoda, že teda stále nevíme, co ten Aniball :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
22.6.16 11:39

@jsss No teď jsem si o tom hledala něco na netu, o tý cholestáze :think: A kdy Ti na to přišli vůbec? To muselo být najednou šup šup, viď? No tak hlavně, že to dobře dopadlo!

@modelka86 Ne ne, taky jsem objednaná na sepsání porodopisu :) akorát jdu později než Ty - 12.7. No je fakt, že už jsme asi jen my dvě. Ještě teda len, ale ta už sem nějak nechodí, já se s ní ale vídám, tak vím, že ještě neporodila :) ona je cca 2 týdny za námi, v pátek jí čeká ten 3. screening zrovna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
22.6.16 11:46

@hrwjg @modelka86 děkujeme holky oběma. abych řekla pravdu tak už mi poslední měsíc nebylo moc dobře, mela jsem ruzne příznaky včetně toho svedeni, stěžovala jsem si na to také ve Stellartu, ale tam mi nebyla odebrána ani krev, bylo mi pouze řečeno že to bude asi z jahod :zed: a před 14 dny už to bylo opravdu neunosne, tak jsem jela na pohotovost do Ústí na porodnici a tam už si me nechali, už jim to bylo jasné z příznaků, udělali odběry a rozjel se pro me silený kolotoč :,( :,( a to jsem mela cele těhotenství tak bez problémů. Uzila jsem si všeho za poslední měsíc az az, jsem ráda že jsme v pořádku a určíte už se budeme jenom zlepšovat! přístup Ústecké rizikové, JIP i porodnice mužů jen a jen vynachválit! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
22.6.16 12:19

@jsss Tyjo začínám se těšit, až to budu mít taky za sebou… jsem teda trochu nervózní z toho Stellartu, teď ke konci těhu zrovna :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
22.6.16 13:17

@jsss jé taky moc gratuluju k chlapečkovi a soucítím s tebou, ale věř že za pár dní o jizvě nebudeš ani vědět ;) rodila jsi v Teplicích?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
22.6.16 13:19

Už to vidím v Ústí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
20.7.16 06:01

@jsss Az ted jsem se dostala na emimino. :-D Moc moc gratuluju k chlapeckovi, je nadhernej :-) At Vam dela jen samou radost. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
20.7.16 08:34

Ahoj maminy, jak to všechno zvládáte? Co kojení a všechno? :) my už jdeme s @modelka86 taky pomalu do finále, viď? :) Jak se cítíš? My jsme měli už jednou doma planý poplach, mám teď strašný bolesti spodku (stydký kosti) a už to asi budu mít až do konce. Tak si říkám, že už by to klidně mohlo přijít, ale v pondělí mi doktor říkal, že to na porod zatím nevypadá no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
20.7.16 10:52

@hrwjg no jo už jen měsíc :) u mě dnes přesně na den :) min. týden na poradně měl malej 2979g a stále prý o týden napřed. Tak třeba mě čekají už jen 3 týdny :-D
U mě právě absolutně vůbec nic, spánek se zlepšil, pořád mi nic není - max. sem tam chvilinkové tvrdnutí a toť vše :) tak si říkám, jestli tam ten malej hajzlík nebude chtít být do září třeba :-D
No jinak kamarádka s termínem 16.8 porodila 12.7 a malej má normální velikost miminka, takže přijít už to teď může kdykoliv i když u mě asi neeee :-D:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
20.7.16 13:02

@modelka86 No my jsme prý taky o týden větší, tak uvidíme :) Já bych klidně brala už 10.8. (termín mám 17.8. podle UZ). Závidím, že Ti je dobře a zlepšil se spánek. Já teda taky nespím úplně nejhůř, ale prostě každou chvíli na wc, vzbudí mě každý přetočení, ale tak to je normální no. Spíš ty bolesti, ty jsou nepříjemný a navíc mám každým dnem pocit, že mám těžší a větší břicho, že už ho snad neunesu :) tak kámoška už to má za sebou, viď? :) a kde rodila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
20.7.16 13:28

Holky myslím na vás už se vám to krátí :mrgreen: Cvičíte s aniballem?

My budeme mít za pár dní už 2 měsíce strašně to letí a začíná být s malou větší sranda směje se, začíná si hrát s hrazdičkou ;) s kojením je to u nás chvilku dobrý a pak zase bojujeme, ale zatím převážně kojím a příkrm jen v případě nouze. Přibírá hrozně pomalu má jen 4kg, tak jí musím před i po kojení vážit. Ale jinak je to zlatíčko její první usměv mě dojal až k slzám :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová