Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@hrwjg Dneska
, 13.8., ale zatím nic
, tak jsem zvědavá, ale asi budeme přenášet ![]()
@Zupa No nekecej, tyjo, tak to je docela masakr… o to víc ještě jednou - hlavně, že jsou obě v pořádku! To je stejně věda, že někdo má ukázkový bezproblémový porod a někdo takovýhle zmatky. Tak aspoň to má za sebou a teď už se může jen radovat z maličký ![]()
Děkuju za gratulaci, ale úplně si nejsem jistá, že k tý 30ce je to ten krůček
![]()
@lencaamila No tak už aby, viď?
já mám ve středu ![]()
@hrwjg Přesně, už aby to bylo
, ano v Teplicích
, zatím jsme celý
![]()
Holky, abychom se tam vůbec všechny vešly, do těch Teplic
mají tam teď natřískáno… Jinak u nás vůbec nic, absolutně ne, jako ani žádný poslíčci teďka, prostě nic. Jsem zvědavá, kdy to přijde ![]()
Holky, a speciálně @modelka86 Tak si představte, že mi včera doktor řekl odhad váhy - 3900 g!
Takže jako já přibrala za celý těhu 7 kilo a z toho mám 4kilový dítě. Dost mě to zaskočilo, večer jsem se s aniballem pod tíhou strachu z císaře dostala na 27 cm. To vytlačení bylo celkem v pohodě, ale ten tlak uvnitř, když jsem se snažila si tam ten balonek s tímhle rozměrem chvíli nechat, to byl teda masakr
A navíc další dobrá zpráva byla ta, že čípek mám ještě dlouhej atd., takže na porod to zatím nevypadá. Ale teda řekl, že tohle je samozřejmě nespolehlivý, a že klidně druhý den může být venku. No jsem zvědavá ![]()
@hrwjg Snad se tam všechny vejdeme
, u nás zatím také nic, dnes jsme byli v poradně, když do čtvrtka neporodím, mám zavolat do porodnice a domluvit se s nimi, že přenáším. My měli minulý týden odhat 3 546g, ale už je zase týden v bříšku, tak vás možná doháníme
. Už aby se mu chtělo ven
. Jinak Všem držíme palečky ![]()
@lencaamila No taky si říkám, abychom se tam vešly, prý je teď strašně narváno a hodně těhulí. A Tys byla v poradně v porodnici nebo u svýho doktora? Ke komu vlastně chodíš? To už asi do porodnice chodíš na kontroly nebo ne? 3546 g je ještě krásný ![]()
@hrwjg
no vy to vedete
koukám, že tam budem minimálně dvě s takovejma obříkama
čučim ale žes přibrala tak málo
já mam 17kg
a přitom mi každej říká, že to mam jen v břiše - tak malej asi pujde hned do školy ![]()
Joo jinak jsem byla zase v pondělí na CTG a zase tam „byla“ Olha
fakt jí nechci. Za a neumí ani pozdravit, za bé blbě čumí a za třetí asi dvě minuty poté, co mě sestra napojila na monitor se Olha upravila v zrcadle a tradá pryč. Tak hlavně, že si do ambulantní zprávy napsaly, že jsem byla vyšetřená odborníkem/gynekologem. To prd. Ani na mě nešáhla, nezeptala se na můj stav - jestli nekrvácim apod. Prostě tam sestřička opsala to, co jsem měla minule. Takže u porodu si jí fakt nepřeju, aby mě tam pak třeba s přítelem nechala samotné, ne..
![]()
@modelka86 No mě právě taky nesedla, přišla mi taková jakoby odměřená, povýšená, nevím… přitom pro mě takovej cucák
A s tím vyšetřením mě taky štvou, já jsem zvědavá, jestli mě teď v pátek aspoň prohlídnou, když už budu 40+2 a nebo vůbec, jestli mi něco řeknou, co jako bude dál, když jsem po termínu… A to Ti můžu říct, že jestli se bude zase tvářit tak, že jí jako obtěžuju a zdržuju, tak to já se ozvu, nejsem na ní zvědavá. No snad porodím zítra ![]()
@hrwjg no heleď byla tam maminka přede mnou, co už přenáší a žádné kontroly se nedočkala…To pokud tam bude Eliška, tak ta se tě zeptá, jestli chceš, aby se na tebe mrkla. Na mě jestli zas vyjde v pondělí Olha, tak se picnu…ale jestli se zase vypaří nebo nebude dělat svou práci, tak se taky ozvu, ať to aspoň nepíše do zprávy a neoblbuje mou pojišťovnu :/
Jinak též se chystám rodit zítra
takže jsem se pěkně vydrhla, ještě zkontroluju tašky a v noci to může začít
Řikam si, že mi to ten lump může teda dát k svátku
a navíc zítra slouží ten tvůj Schmitz, nebo ne? ![]()
@modelka86 No přesně, ať to aspoň nepíše do zprávy… jsem zvědavá koho v pátek chytnu já. Ano, dnes slouží „můj“ Schmitz
ale teda já jediný, že jsem od čtyř vzhůru a už nemůžu zabrat, jinak se nic nekoná zatím
A jestli jsem dobře pochopila, a jsi Helča, tak zatím alespoň všechno nejlepší ode mě, když ne od synáčka ![]()
@hrwjg zase jsem si v noci při každém vstávání na WC říkala, že možná už by mohlo aspoň něco…ne prostě mi vůbec nic neni
Naopak jsem spala jako dřevo (čuměla jsem do jedný na telku
), tak třeba zase příště ![]()
![]()
Jinak informuj, na koho zítra narazíš. I když ono je to jedno, já jdu až v pondělí. Doufam, že si ta koza vezme dovču a pojede někam do pr.. - třeba na Mácháč, o víkendu je tam ta hudební akce.
a děkuji
malej mi holt přát prej nebude ![]()
![]()
![]()
@modelka86 Tak já teda dneska od čtyř vzhůru, ale jako proč, to nevim
prostě jsem už nemohla spát a pak jsem prospala dopoledne za to
Ale jinak mi taky nic není. A zítra jsem zvědavá kdo tam bude a jak to proběhne, prostě doufám, že mě aspoň prohlídnou, když už jsem po termínu. Podle mě v pondělí (pokud neporodíš samozřejmě
) Tě už taky musej prohlídnout, taky už budeš PO, ne? Dám vědět.
@lencaamila A co Ty? Jak jsi dneska dopadla, co Ti řekli?
@modelka86 Taky přeju krásný svátek a nevěš hlavu do půlnoci času… ![]()
To mi neříkejte že se na vás nikdo ani nekouknul
v ústí z toho dělali úplnou katastrofu když byl někdo po termínu po třech dnech chodili na kontroly, monitory i vyšetření ![]()