Prvorodičky Teplice - srpen 2016

• Fotoalbum (43)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
451
3.9.16 17:35

Ahoj holky, posílám jen rychlý pozdrav, a protože jste malou ještě neviděly, tak i nějakou fotečku :) Je to pořád mazec, sžíváme se, zvykáme si… ale už jsme byly dnes i včera na procházce s kočárkem, tak to bylo hezký. A připadá mi, že každý den začínám „od znova“… že si jako pořád něco zkouším, co bude fungovat a tak. Měly jste to taky tak? Ať už kojení, uspávání… malá se chce docela často nosit, takže po kojení čekáme na krkec, pak většinou ublinkáváme, takže čekáme, až to bude všechno venku, a pak musíme na ruce uspávat, uff :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
3.9.16 22:03

@hrwjg to je kočička ;) my jsme zase ve fázi kdy se zas tak nosit nechce a je radši v kočárku, lehátku nebo postylce :mrgreen:

Holky nevíte jestli jde tahle diskuze uzavřít aby byla jen naše soukromá? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
4.9.16 20:24

@hrwjg je překrásná :-)!!!
@Zupa vůbec nevím, jestli to jde dějak udělat, snad někdo poradí :-) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
5.9.16 07:35

No to by bylo fajn, kdyby byla soukroma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
5.9.16 09:21

Holky, děkuju :) já myslím, že to jde, ale možná to bude muset udělat Helča… a nebo si udělat skupinu na FB, jestli všechny máte? Jestli ne, tak klidně tady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
5.9.16 09:21

Ještě jsem se chtěla zeptat - používáte někdo bílý šum?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
5.9.16 10:30

@hrwjg krasna holcicka :kytka:
Fb by byl mozna asi lepsi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
5.9.16 11:39

@hrwjg ani nevím, co to je :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
5.9.16 15:23

@hrwjg já o tom ted četla, prý de dokonce prodává medvídek co šumí a kupodivu jsou na to kladné recenze :mrgreen: u nás hraje celý den rádio a protože máme obývak spojený s kuchyní a postýlku má v obýváku tak toho ruchu má dost a spí se jí v tom dobře :mrgreen:

@Keydance na Fb to teda neumím založit to by musel někdo jiný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
5.9.16 15:25

Jo a holky byla jsem v Tescu a Pepcu a nechala bych tam snad celou mateřskou a to se chystám ještě na dny Marianne :roll:

Jsem pak Evelínku krmila v autě a snad se jí to i líbilo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
5.9.16 17:01

@Zupa juu tolik krasnych vecicek :-)
Klidne zalozim, jen poradte nazev skupiny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
5.9.16 17:17

@Keydance Děkuju :) a klidně dej třeba „Maminy“ nebo tak něco… stejně to je jen pro nás :)

Holky ten bílý šum prý pomáhá s usínáním dětí… je to jakoby napodobenina toho, co miminko slyšelo v bříšku maminky. Měl by to být nějaký monotónní zvuk jako třeba vysavač, fén, rozladěné rádio apod. :) my jsme včera večer i já dneska přes den (dnes jsem poprvé sama s malou bez tatínka :) ) zkoušeli to rádio a docela bych řekla, že to asi funguje, akorát je blbý, že to docela ruší nás :D tak právě zjišťuju, jestli to někdo používá a případně jak :)

@Zupa Krása :) já mám ale tolik věcí, že si musím dát zákaz někam vůbec jít :D ale teda ze zvědavosti - kdy a kde jsou dny Marianne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
5.9.16 17:31

Napiste mi do zpravy jak jste na fb, at vas tam muzu pridat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
5.9.16 20:22

Holky, já to zkoumala, ale nepřišla jsem na to, jak to nastavit :nevim: :zed: jinak skupina na FB je dobrý nápad, ale musíme tě mít @Keydance v přátelích ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
5.9.16 20:46

Tak skupina vytvořena :) Maminy 2016…snad Vám to půjde se přidat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová