Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, posílám jen rychlý pozdrav, a protože jste malou ještě neviděly, tak i nějakou fotečku
Je to pořád mazec, sžíváme se, zvykáme si… ale už jsme byly dnes i včera na procházce s kočárkem, tak to bylo hezký. A připadá mi, že každý den začínám „od znova“… že si jako pořád něco zkouším, co bude fungovat a tak. Měly jste to taky tak? Ať už kojení, uspávání… malá se chce docela často nosit, takže po kojení čekáme na krkec, pak většinou ublinkáváme, takže čekáme, až to bude všechno venku, a pak musíme na ruce uspávat, uff
![]()
@hrwjg to je kočička
my jsme zase ve fázi kdy se zas tak nosit nechce a je radši v kočárku, lehátku nebo postylce ![]()
Holky nevíte jestli jde tahle diskuze uzavřít aby byla jen naše soukromá? ![]()
Holky, děkuju
já myslím, že to jde, ale možná to bude muset udělat Helča… a nebo si udělat skupinu na FB, jestli všechny máte? Jestli ne, tak klidně tady ![]()
@hrwjg já o tom ted četla, prý de dokonce prodává medvídek co šumí a kupodivu jsou na to kladné recenze
u nás hraje celý den rádio a protože máme obývak spojený s kuchyní a postýlku má v obýváku tak toho ruchu má dost a spí se jí v tom dobře ![]()
@Keydance na Fb to teda neumím založit to by musel někdo jiný ![]()
Jo a holky byla jsem v Tescu a Pepcu a nechala bych tam snad celou mateřskou a to se chystám ještě na dny Marianne ![]()
Jsem pak Evelínku krmila v autě a snad se jí to i líbilo
![]()
@Zupa juu tolik krasnych vecicek ![]()
Klidne zalozim, jen poradte nazev skupiny ![]()
@Keydance Děkuju
a klidně dej třeba „Maminy“ nebo tak něco… stejně to je jen pro nás ![]()
Holky ten bílý šum prý pomáhá s usínáním dětí… je to jakoby napodobenina toho, co miminko slyšelo v bříšku maminky. Měl by to být nějaký monotónní zvuk jako třeba vysavač, fén, rozladěné rádio apod.
my jsme včera večer i já dneska přes den (dnes jsem poprvé sama s malou bez tatínka
) zkoušeli to rádio a docela bych řekla, že to asi funguje, akorát je blbý, že to docela ruší nás
tak právě zjišťuju, jestli to někdo používá a případně jak ![]()
@Zupa Krása
já mám ale tolik věcí, že si musím dát zákaz někam vůbec jít
ale teda ze zvědavosti - kdy a kde jsou dny Marianne? ![]()
Holky, já to zkoumala, ale nepřišla jsem na to, jak to nastavit
jinak skupina na FB je dobrý nápad, ale musíme tě mít @Keydance v přátelích ![]()
Tak skupina vytvořena
Maminy 2016…snad Vám to půjde se přidat ![]()