Prvorodičky Teplice - srpen 2016

• Fotoalbum (43)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
256
16.6.16 12:29

@hrwjg TP dle UTZ 20.8, ale už minulou kontrolu říkal, že je větší, tak se mu možná bude chtít ven dřív. Uvidím zítra :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
16.6.16 18:33

@modelka86 A kolik měl malej, když Ti ho vážili naposledy? My bychom měli vědět příští úterý aktuální váhu, tak jsem zvědavá :) jinak já mám termín dle UZ 17.8., dle MS 19.8. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
16.6.16 19:38

@hrwjg před dvěma týdny už právě 1560g :lol: já UTZ 20.8 a MS 18.8 :)
A aniballu se bojim 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
17.6.16 11:04

@modelka86 Hele ale koukni u Zupy, jestli se nepletu, tak taky malá měla víc na tomhle průběžným vážení a při narození nějakých 3,20? Viď @Zupa? :) a dneska jsi byla na kontrole, jo? Tak máš čerstvý info? Mně bohužel na každé poradně váhu neříká, ale teď v úterý nás čeká ten 3. screening, tak jsem na váhu zvědavá :) a jinak Aniballu se taky trochu bojím, ale spíš jsem zvědavá a už bych to nejradši vyzkoušela, ať vím :D ale jako samozřejmě počkám do toho 35. tt, to zase nebudu bláznit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
17.6.16 11:32

@hrwjg u nás je ale předpoklad kvůli příteli, že bude velkej :) dneska jsem chtěla 3D fotku, ale prý tam má opravdu málo místa, že je fakt velkej, takže se hezká fotka nepovedla :)
No jinak dnes to byl S3, malej je hlavou dolů, plodový vody dost, velikostně +týden (při měření hlavičky dokonce +2 týdny :D) a váha 1950g :)
Pak jsem rovnou jela do nemocnice na gynekologii a 30.6 jsem objednaná na sepsání porodopisu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
17.6.16 14:05

@modelka86 Tak super :) tak jestli máš velkýho chlapa, tak to bude i ten malej velkej :) a Ty rodíš v TP nebo v ÚL? ÚL, vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
17.6.16 16:15

@hrwjg snad bude velkej a ne tlustej :lol: :lol: jinak rodit v Teplicích, projednávala jsem to i s gynekologem. Podle něj je UL dobrý, pokud by miminko mělo být malé, jinak je to vesměs jedno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
17.6.16 17:47

@modelka86 My jsme ve 32.tt vážili 2040g a při příjmu u porodu byl odhad 3,6kg a nakonec se narodila s 3,2kg a za 3 dny bez kojení dokonce spadla na 2,8kg takže ty odhady mají celkem velké rezervy :mrgreen:

jinak já jsem ráda za Ústí hlavně to že jsem nakonec skončila na sále úplně vyděšená, tak musím říct že tam byl opravdu super tým lidí co mě podpořili, uklidnili a celkově se chovali strašně hezky a mile. Přitom ten den tam měli fakt frmol ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
17.6.16 18:58

@Zupa to je ale ono..záleží na týmu a ten můžeš vychytat blbej tam i tam ;)
Já věřim, že větší bude, protože přítel má skoro dva metry asám byl miminko obřík :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
17.6.16 19:18

@modelka86 přesně je to o lidech a to jak se zrovna v ten den vyspí a to neovlivníš :nevim: Alespoň tu budeme mít i hodnocení teplické porodnice :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
18.6.16 09:41

Holky, naprostej souhlas. Já právě už jsem pro ty TP rozhodnutá, tak vám pak poreferuju :) @modelka86 A jestli jsem to dobře pochopila, tak půjdeš taky do TP? Jestli jo, tak se pomalu asi půjdeme zaregistrovat, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
18.6.16 11:38

@hrwjg já už jsem tam právě byla. A beru to tak, že když 30.6 sepíšeme porodopis, tak jsem vlastně registrovaná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
19.6.16 17:19

@modelka86 Aha, takže jsi tam objednaná na 30.6. na sepsání porodopisu? Takže tam zavolám a objednám se, jo? Nebo jak to myslíš, že Ty už jsi tam byla? Já tam chci zítra právě volat a domluvit se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
19.6.16 21:39

@hrwjg po poradně jsem jela do nemocnice na gyndu ve třetím patře (na dveřích maj přímo ceduli porodopisy čekárna ;)) a když vylezla sestřička a zeptala se, co potřebuju, tak jsem jí řekla, že se jdu zeptat ohledně sepsání porodopisu. Vzala si mě k sobě, zrovna tam byla jedna těhule na srdíčku, chtěla jen vědět v kolikátym tt jsem (tipla mi teda víc :-D) a objednala si mě. Mimochodem hrozně milá sestřička :) Původně jsem taky chtěla volat, ale když už jsem měla propustku, tak jsem si to vyřídila osobně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
22.6.16 07:04

Tak holky, hlásím, že i my máme 2000 gramů :D prý jsme velikostně o týden větší. Ale já to beru s rezervou, uvidíme pak :) každopádně s porodnicí jsem domluvená, tak už snad mám vše vyřízeno :) Ještě ten streptokok kdyby dopadl dobře, a můžem jít na to pomalu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová