Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@hrwjg TP dle UTZ 20.8, ale už minulou kontrolu říkal, že je větší, tak se mu možná bude chtít ven dřív. Uvidím zítra ![]()
@modelka86 A kolik měl malej, když Ti ho vážili naposledy? My bychom měli vědět příští úterý aktuální váhu, tak jsem zvědavá
jinak já mám termín dle UZ 17.8., dle MS 19.8. ![]()
@hrwjg před dvěma týdny už právě 1560g
já UTZ 20.8 a MS 18.8 ![]()
A aniballu se bojim
![]()
@modelka86 Hele ale koukni u Zupy, jestli se nepletu, tak taky malá měla víc na tomhle průběžným vážení a při narození nějakých 3,20? Viď @Zupa?
a dneska jsi byla na kontrole, jo? Tak máš čerstvý info? Mně bohužel na každé poradně váhu neříká, ale teď v úterý nás čeká ten 3. screening, tak jsem na váhu zvědavá
a jinak Aniballu se taky trochu bojím, ale spíš jsem zvědavá a už bych to nejradši vyzkoušela, ať vím
ale jako samozřejmě počkám do toho 35. tt, to zase nebudu bláznit ![]()
@hrwjg u nás je ale předpoklad kvůli příteli, že bude velkej
dneska jsem chtěla 3D fotku, ale prý tam má opravdu málo místa, že je fakt velkej, takže se hezká fotka nepovedla ![]()
No jinak dnes to byl S3, malej je hlavou dolů, plodový vody dost, velikostně +týden (při měření hlavičky dokonce +2 týdny
) a váha 1950g ![]()
Pak jsem rovnou jela do nemocnice na gynekologii a 30.6 jsem objednaná na sepsání porodopisu ![]()
@modelka86 Tak super
tak jestli máš velkýho chlapa, tak to bude i ten malej velkej
a Ty rodíš v TP nebo v ÚL? ÚL, vid?
@hrwjg snad bude velkej a ne tlustej
jinak rodit v Teplicích, projednávala jsem to i s gynekologem. Podle něj je UL dobrý, pokud by miminko mělo být malé, jinak je to vesměs jedno ![]()
@modelka86 My jsme ve 32.tt vážili 2040g a při příjmu u porodu byl odhad 3,6kg a nakonec se narodila s 3,2kg a za 3 dny bez kojení dokonce spadla na 2,8kg takže ty odhady mají celkem velké rezervy ![]()
jinak já jsem ráda za Ústí hlavně to že jsem nakonec skončila na sále úplně vyděšená, tak musím říct že tam byl opravdu super tým lidí co mě podpořili, uklidnili a celkově se chovali strašně hezky a mile. Přitom ten den tam měli fakt frmol ![]()
@Zupa to je ale ono..záleží na týmu a ten můžeš vychytat blbej tam i tam ![]()
Já věřim, že větší bude, protože přítel má skoro dva metry asám byl miminko obřík ![]()
@modelka86 přesně je to o lidech a to jak se zrovna v ten den vyspí a to neovlivníš
Alespoň tu budeme mít i hodnocení teplické porodnice ![]()
Holky, naprostej souhlas. Já právě už jsem pro ty TP rozhodnutá, tak vám pak poreferuju
@modelka86 A jestli jsem to dobře pochopila, tak půjdeš taky do TP? Jestli jo, tak se pomalu asi půjdeme zaregistrovat, viď?
@hrwjg já už jsem tam právě byla. A beru to tak, že když 30.6 sepíšeme porodopis, tak jsem vlastně registrovaná ![]()
@modelka86 Aha, takže jsi tam objednaná na 30.6. na sepsání porodopisu? Takže tam zavolám a objednám se, jo? Nebo jak to myslíš, že Ty už jsi tam byla? Já tam chci zítra právě volat a domluvit se…
@hrwjg po poradně jsem jela do nemocnice na gyndu ve třetím patře (na dveřích maj přímo ceduli porodopisy čekárna
a když vylezla sestřička a zeptala se, co potřebuju, tak jsem jí řekla, že se jdu zeptat ohledně sepsání porodopisu. Vzala si mě k sobě, zrovna tam byla jedna těhule na srdíčku, chtěla jen vědět v kolikátym tt jsem (tipla mi teda víc
) a objednala si mě. Mimochodem hrozně milá sestřička
Původně jsem taky chtěla volat, ale když už jsem měla propustku, tak jsem si to vyřídila osobně ![]()
Tak holky, hlásím, že i my máme 2000 gramů
prý jsme velikostně o týden větší. Ale já to beru s rezervou, uvidíme pak
každopádně s porodnicí jsem domluvená, tak už snad mám vše vyřízeno
Ještě ten streptokok kdyby dopadl dobře, a můžem jít na to pomalu ![]()