Prvorodičky Teplice - srpen 2016

• Fotoalbum (43)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2325
12.1.16 17:47

@len10 Renie je v pohodě mám ho v lékárně pořád ;) Já měla ráno u postele piškoty a zobala jsem je ještě než jsem vstala pak mi bylo celkem dobře :palec: a někdo radí studenou colu po lžičkách, ale ta mi nepomohla :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
18.1.16 13:15

Ahoj holky, tak jak pokracujete? Mne je malinko lip chvilema, tak jsem stastna. Chtela jsem se zeptat, kdy jste dostaly tehotenskou knizku, dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
18.1.16 17:21

@len10 Mě jí daly až ve třináctém týdnu, měla jsem hematom tak se čekalo co z toho bude, ale vím že jí někde dávají po 10. týdnu nebo odběrech krve v 11.tt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
20.1.16 20:26

Ahoj holky, já byla včera na kontrole, tak máme :srdce: a vše je v pořádku :dance: Měříme 2,6 cm :) Nevolnosti pomalu ustupují, tak snad už to bude veselejší. Za týden jdu na odběry a za 3 týdny na ultrazvuk do Tornera v Ústí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
20.1.16 20:44

@Zupa Prosimtě když jsi byla na screeningu, dělali Ti vaginální ultrazvuk nebo přes břicho? Já jsem byla včera na kontrole v 10. tt a dělal mi ještě vaginální - to se asi dělá ten první trimestr, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
20.1.16 23:59

@hrwjg gratuluji k srdíčku ;) ultrazvuk na screeningu je první který se dělá přes břicho, ale hlavně z toho důvodu že se počítá s doprovodem v Torneru jsou na to přichystaní, tatínek má židli připravenou hned u tebe aby jste se mohli držet za ruce :mrgreen:

Jinak si sama nezapomen říct o fotku mě se sám nezeptal jestli chci ale nakonec jsem si mohla vybrat z několika co pořídil během vyšetření. To samé pohlaví jestli chceš vědět musíš se zeptat, za každé chce teda stovku ale stojí to za to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
21.1.16 13:38

@Zupa Moc dekuji za vsechny informace, ja bych fotku brala, ze je to automaticky u tohodle ultrazvuku :-) no uz se tesim strasne :-) a jak dlouhy lhuty na objednani tam jsou? Ve Stellartu mi rekli, ze staci, kdyz se objednam az pristi tyden v utery po odberech, tak me to trochu prekvapilo, aby se to pak stihlo :-) a tobe teda pohlavi rekli, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
21.1.16 13:50

@hrwjg Já se objednávala 3 týdny dopředu a čekala jsem že půjdu do 14 dnů, jenže už nebylo místo tak jsem šla až na konci 14. týdne, ve stellartu mi mimčo odhadli o 4 dny mladší, ale za tu dobu to dohnalo a byla jsem už 13+5 takže tip top. Screening se dělá do 13+6, tak je lepší volat dřív ;)

Pohlaví mi na dotaz řekl okamžitě, vůbec neváhal, prý jasná holka :lol: zítra jdu na 3D ultrazvuk tak uvidím jestli se to potvrdí.

A ještě mám jednu čerstvou informaci, nevím jestli už máte vybrané pediatry, ale já s tím měla dneska celkem problém, všude už je plno. Nakonec mě vzala doktorka Procházková, ale chtěla jsem k dr. Holubové má moc dobré ohlasy a ta ted bere děti co se narodí červenec a dál, takže radím neotálet s tím, mě to překvapilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
21.1.16 15:54

@Zupa no teda, to ja budu mit asi taky tip top. A s tema pediatrama, tos me teda sokovala primo… to uz si musim obstarat doktora pro mimouska, kdyz jeste nemam po trimestru? :-D to je fakt sila teda…a obe ty doktorky, ktere zminujes, jsou v Tp?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
21.1.16 21:24

@Zupa jeste me napadlo k odberum na ten screening - kdy ti je delali? Ja budu 10+4, neni to pozde? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
21.1.16 22:41

@hrwjg No mě to taky šokovalo vůbec jsem netušila že je o pediatry taková rvačka, obě jsou z teplic ta ke které jdu je v nemocnici.

Pozdě to na odběry není dělali mi je taky tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
22.1.16 11:11

Pediatr

Holky, na to mě upozorňovala kamarádka taky, že hned jak budu mít průkazku ať to jdu oběhnout, že je problém někoho sehnat :-/ mam odběry a UTZ přesně za týden, tak snad už jí dostanu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
23.1.16 15:10

Ahoj holky, tak jsem byla vcera take a mam prukazku :)
Za mesic jdu na screening do usti- to uz vam rekli pohlavi zupa?
hrwjg gratuluju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
23.1.16 18:23

@len10 jo jo v Ústí nám řekl pohlaví a včera jsme byli na genetickém ultrazvuku a holčička potvrzena, pan doktor se prý neplete, když neví tak nepoví ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
23.1.16 19:12

@Zupa Tak to moc děkujeme za tyhle informace, myslím, že by nás to asi nikoho jen tak nenapadlo, co holky? :) a gratuluju k potvrzení holčičky a hlavně k tomu, že je vše v pořádku :dance: Prosimtě a tu genetiku jsi měla z nějakýho důvodu? Nebo je to standard?

@modelka86 Ahojky :mavam: Ty máš odběry i ultrazvuk ve stejný den? Dej potom vědět, jak s tím pediatrem, prosím - my máme TP nějak na stejno, tak ať vím :)

@len10 Půjdeš taky do Tornera? :) jinak děkuju :) já jdu teď v úterý na odběry a za cca 3 týdny na ultrazvuk screeningový, tak se těším i bojím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová