Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Jeden doktor na ušním mi říkal že nejhorší co můžu udělat je si čistit uši tyčinkama. Tak jestli ti to neteče, protože to přeháníš.
V první řadě zahoď tyčinky. Budeš ze začátku asi pološílená, protože už se z toho stal hrozný zvyk, ale když ti něco poteče z ucha, tak si vezmi kapesníček (nebo papírový ubrousek), dej si ho na prst a vytři jen to, kam dosáhneš. Myslím, že ušní by jsi navštívit ale měla, zkusila bych jiného lékaře, protože je možné, že jsi nebyla léčena dobře. Možná původní lékař špatně diagnostikoval.
Na ty tycinky taky neni jednotny nazor. Nekdo naopak tvrdi, ze asi tretina lidi je denne potrebuje. Ja to kombinuju s usnima svickama a i z hlediska velkyho problemu mi to pomohlo moc. Predtim jsem na jedno ucho skoro neslysela a mela neustaly vytoky
Ahoj, je mi teprve 12 let a mám problémy s pravým uchem. Měla jsem několikrát za sebou zánět středního ucha. Nic příjemného to nebylo. To ucho mám postižené od narození a už jako malá asi ve čtyřech letech jsem měla zánět středního ucha. Už pár let asi dva nebo tři roky mám ucho zalehlé a je to tím že v něm mám nějakou tekutinu. Nevím fakt co to je ale ven to nejde. Když jsem měla ten zánět tak jsem zkoušela ušní svíčku aby vysála ten hnis co tam byl. Něco zabralo ale taky toho zbylo asi dvakrát víc než kolik toho slo ven. První den co nám ušní lékař řekl že mám zánět středního ucha tak mi začalo večer téct nějaká průhledná tekutina. Druhy den hnis a třetí den i trochu krev. Pak jsem měla asi po roce další zánět neboť když mě to bolelo a pak mi zase něco teklo z ucha tak mi bylo jasné že to nejspíš bude zánět. To samé za několik měsíců. Letos a v loni jsem neměla žádný zánět ani nic podobného ale tu tekutinu která mi brání pořádně slyšet, tam mám furt. Potápět mužů to se mi s ušima nic neděje ale mám strach letět letadlem. Vždycky jsem jim chtěla letět ale teď mám strach že mi bubínky prasknou. Kvůli té tekutině moc na to ucho neslysim a je to fakt potíž jak ji dostat ven.
Děkuji za odpověď pokud jste to přečetli celé tak vám tleskam
a předem děkuji. Ahoj. ![]()
Dobrý den. Svědění uší, bolest, záněty, výtok z uší… 20+ let! Zkusil jsem to všechno (mnoho produktů, krémy, lékaři, ORL)… nekonečné!
Nakonec jsem se za pár dní vyléčil! S rostlinou: oPlantaMedNaturo, přírodní léčba (v lékárně / lékárně)
Funguje to pro mě dobře. Rychlé, efektivní. Vřele doporučujeme!
Dobrý den, prosím jak dlouho přípravek oPlantaMedNaturo používáte. Nemůžu na netu najít žádné info.
Mam takový diskretní dotaz, možná tady nahlídne nekdo kdo to mel-má-zná či tak neco.je tomu tak pet let kdy jsem sama ze sebou byla na ušním protože mi furt cosi lepkavého vytékalo z uší, tak moc me to trapilo že jsem šla, jenže to nikdy nepřestalo, pořad si musím štourat tyčinkou do uší protože to i svědí, večer když si lehnu a dám hlavu na bok tak mi teče z ucha bud z jednoho nebo druhého, a zase i v noci me to probudí a jedu tyčinku, pomalu si připadam jak vadná, tyčinky nosím všude sebou
k doktorovi nejdu, tenkrat mi to léčila a stejnako to nezabralo, už nevím co to bylo za medikament
fakt me to dost trápí, nesnesu když mi při sprchování nateče voda do uší, nesnesu když mi nafouká-snažim se proti vode chranit uši taktéž i aby mi nenafučelo, to pak i dost bolí…ale ta tekutina né a né ustat. nevíte nekdo čím to muže být? no doma už jsou z mojich tyčinek na nervy spotřeba ohromná asi celý jeden velký balíček týdně, ale prostě musím tam do ucha vrtnout jinak to nejde vydržet
jsem anonymne nemám rada když se takové záležitosti o zdraví apod. propírají veřejně. mohl by me nekdo poznat a trošku se i za to stydím. dekuji.