Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Patricia89 aha…to jsem ani nevěděla, že je jich nějak víc těch druhů…já mám teda ten kinetickej vybranej:
http://www.obchod-detem.cz/…sek-5kg.html
@Jančakecalka píše:
Přesně, já plastelínu nemusim a ani holka ne.
Příjemný to je, mám z toho pak krásně jemný ruce, příjemný bonus
5kg
jj plastelínu mi malej narval už všude možně…třeba kostky z lega nebo legopanáčci jsou tim už poznamenaný navždy… ![]()
@Tuco píše:
jj plastelínu mi malej narval už všude možně…třeba kostky z lega nebo legopanáčci jsou tim už poznamenaný navždy…
mi máme plastelínu narvanou mezi trubkou a kohoutkem od radiátoru a dokonce i v autě ve větráku na palubce. Jednou jí tam propašovala v kapse
Jestli jí dá plastelínu někdo k vánocum, tak jí rovnou vyhodim ![]()
Syn dostal ke druhým narozeninám 2,5kg i s bedýnkou a bábovkami a hraje si s tím pěkně v té krabici, nic nevysypává. Za ten rok už ale toho písku trochu ubylo, přeci jenom se to občas po troškách vysypuje, tak mu letos k vánocům dokoupíme 2kg.
A ono je rozdíl mezi kinetickým pískem a magic sand?
Za mně s dcerou, která to dostala k druhým narozeninám, super dárek. Baví to celou rodinu
Bordel dle mého menší než z modelíny. Bábovky drží dokud se do toho třeba,,nedloubne,, Ale je fakt, že máme kinetický. Je v tom opravdu rozdíl. 2,5 kg stačí bohatě pro jedno dítě
Dcera to má v krabici z IKEA s víkem s otvorem a hraje si na zemi v tom. Když něco vypadne udělám kuličku a zbytek se smete nebo snadno vysaje. Malá vytahne ruční vysavač a,,uklízí,, ![]()
Já to koupila malýmu k vánocům, jsou mu dva roky tak aby ho nemrzelo, že přes zimu nechodíme dělat bábovky
Trochu se bojím že to roznese po bytě, ale má modelínu playdoh a s tou sedí u stolu a krájí, vykrajuje, vyhraje si s ní a já mám čas si i v klidu vypít kafe
Jinak já ho koupila ve sparkysu
Jdou pouzit i jine formicky nebo musi byt ty specialni co u toho prodavaj
Jde s tim dělat cokoliv s čímkoliv
my s tím i vaříme s nádobíčkem. Nejvíc baví dceru dělat palačinky. Rozprostírá písek na talíř a pak se snaží obracet jako palačinku
Nemáme vůbec žádné origos formicky, jen nejmenší bábovky co máme na ven na písek