Telefonát od učitelky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
11.2.22 15:23

Myslím si, že bude nemocný. Měla jsem takhle včera ve skupině dítě, že se drželo bokem. Jinak divoch a živé dítě. Tak včera ležel pod stolem. Na hřišti se držel bokem. Chtěl být sám. Dopoledne ve třídě dobré, pracoval a odpoledne se úplně stáhnul. Dneska nepřišel. Že je nemocný. Myslela jsem si, že lehne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5628
11.2.22 18:50

Neprodělal covid? Někteří po něm mají problémy se soustředěním. I děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
11.2.22 19:20

To bude nemoc. Viróza, angína. U nás běžné. Moje mladší živé dítě, jako když zhasne. Nechce ani mluvit a pak to propukne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
12.2.22 19:09

Já tohle řeším se synem po listopadovém kovidu. Je pořád mimo, nedokáže se soustředit, polehává po lavici. je unavený, vadí mu světlo… už několikrát jsem ho nechala doma, a stejně to nepomáhá. Je prvňáček, tak toho učení ještě nemá tolik, ale stejně nevím, co s tím. Za sebou má vyšetření krve, kromě nízké hladiny vit. D se na nic nepřišlo, takže doplňujeme všechny vitamíny. To prý taky může být příčina…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
15.2.22 23:35

Videla bych to na stav před nemoci. Dcerka dnes rano vstala, prisla do obyvaku, na naprosto nesmyslnem miste vyzula papuce, dosla na gauc a zalezla pod deku. Myslela jsem, ze jeste dospava, vytrhla se treba ze snu. Za chvilku sama vstala, prisla ke me a ptala se, co si ma oblect 8o rikam, no jako vzdy. Přinesla si obleceni, sedla si s nim na gauc a zase seděla. To uz jsem se ptala, zda je OK. Odpoved jo, asi jo, nevím.
Kdyz se konečně oblekla a prisla k snidani po par soustech se probrala s doslo na to ze ji boli v krku, nechala jsem ji doma, dopoledne se přidal jeste kasel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí