Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky mám docela strach .Přítel byl v sobotu na pivu a ráno když jsem vstávala že nakrmím malou tak jsem našla v obýváku na stole lísteček s telefonním číslem a jménem KRISTL myslíte že je to nějaká žena. Přítel spal a já jsem si pak šla taky lehnout a když jsem pak po druhé vstala tak už tam nebylo . Takže ho uklidil .. Pořád na to musím myslet ![]()
@Anonymní píše:
nemohlo to být třeba jen příjmení
to já právě nevím ![]()
@bobin Zeptala by jsem se ho na rovinu, že ležel lístek na stole a nějaký číslo tam, kdo to prostě byl? Na tom snad není nic špatnýho, však jsi mu ho nevyhrabala nikde z kapsy.
Ahojky , taky mě napadlo příjmení a nebo třeba něco pracovního ? Nevím jak to máte spólu s přítelem ale co ce ho na to rovnou zeptat ? třeba to nic neznamená a zbytečně se trápíš ![]()
No to jsem chtěla jenže on ho uklidil a asi si myslí že jsem ho neviděla ..
Tak se jmenuje příjmením soused. Zeptej se ho na rovinu. Jinak se budeš užírat.
Může to být jak ženské jméno tak mužské příjmení. Víc Ti nikdo neřekne.. Zeptej se chlapa..
To nemusí vůbec nic znamenat. Taky to může být příjmení nebo třeba přezdívka kámoše. Neřeš.
Může to být přezdívka od Kristýny, může to být přezdívka jakákoliv, může to být příjmení. Pokud ti to vrtá hlavou, tak se ho zeptej, na tom nic není
.