Telemarketing MBANK

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2105
9.10.17 10:02

Telemarketing mbank

Prosím, nevíte někdo, jak v internetovém bankovnictví mbank zakázat, aby mi z banky pořád volali s nabídkou půjček, které sice už osm let permanentně odmítám, říkám, ať mi už nevolají, ale přesto mi volají stále dokola? Nemůžu to tam najít a nehodlám nad tím strávit celý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8660
9.10.17 10:15

Az ti zavolaji, musis nahlasit, ze si neprejes byt na tomto cisle kontaktovana s nabidkami, at udelaji zaznam a tzv. Opt out a cislo vyradi, ze zakona musi, pokud by ti opet zavolali uz je to v podstate prestupek. Zazila jsem kdysi v bance, ze obdobnou situaci tzn. kontaktovani pres zakaz resil klient pres pravnika. Meli by si dat pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
9.10.17 10:22

Souhlas s @lucillee chvíli jsem pracovala v bance a musíš jim výslovně říct ať jdou s obchodními sdelenimi a nabídkami kam slunce nesvítí a ať tě vyřadi. A můžeš jim i pohrozit že pokud budeš ještě jednou i přes tento výslovný zákaz kontaktována s podobnou nabídkou budeš to řešit přes právníka… Někteří bankéři jsou totiž nesmírně otravní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2105
9.10.17 10:45
@lucillee píše:
Az ti zavolaji, musis nahlasit, ze si neprejes byt na tomto cisle kontaktovana s nabidkami, at udelaji zaznam a tzv. Opt out a cislo vyradi, ze zakona musi, pokud by ti opet zavolali uz je to v podstate prestupek. Zazila jsem kdysi v bance, ze obdobnou situaci tzn. kontaktovani pres zakaz resil klient pres pravnika. Meli by si dat pozor.

Dnes mi řekli, ať si to zruším v internetovém bankovnictví. Myslela jsem, že to tam půjde nějak snadno najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
9.10.17 13:08

@enyf mbank bankovnictvi neznam, tak bohuzel neporadim, ale dle meho je to tak trochu vymluva oni te mohou vyradit z databaze podle me i sami…ale bohuzel obecne plati, ze driv se s cisly cile kseftovalo, prodavali je primo operatori pak stacilo se predstavit a meli komplet databazi i se jmeny…takze bohuzem mas li starsi cslo, musis posilat nekam kazdou firnu co te oslovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19784
12.10.17 20:50
@enyf píše:
Dnes mi řekli, ať si to zruším v internetovém bankovnictví. Myslela jsem, že to tam půjde nějak snadno najít.

Kašli na hledání v internetovém bankovnictví.

Napiš jim doporučeným dopisem a na dodejku (nebo to podej na pobočce), že odvoláváš svůj souhlas se zpracováním osobních údajů k marketingovým účelům.

https://www.penize.cz/…h-telefonatu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel