Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak Já mam krok za krokem, přestože ho po několikáté opakují, ale jsou i díly, které jsem neviděla. Teď se koukám i na farmáře. Byli i zoufalky- ale ty zrušily. Na prima love byly upoutávky na nové díly, ale ono nic. Jen si z nás vystřelili.
Monny89 píše:
Sice jeste ditko nemam…ale pred spanim si odpocinu u Sberatele kosti
Na ten jsem v těhu taky moc ráda koukala,ale když to davájí moc pozdě…už nevydržím
,padám únavou v půlce ![]()
bekky píše:Monny89 píše:Na ten jsem v těhu taky moc ráda koukala,ale když to davájí moc pozdě…už nevydržím
,padám únavou v půlce
na mě je to taky pozdě,stáhnu a koukám přes den ![]()
bekky píše:Monny89 píše:Na ten jsem v těhu taky moc ráda koukala,ale když to davájí moc pozdě…už nevydržím
,padám únavou v půlce
ja na to koukam na netu, nebo si to stahnu na externi disk ![]()
Jěště jsem koukala na Ztracení,ale asi Nova pokračovat nebude nebo já nevím
![]()
verenika píše:bekky píše:na mě je to taky pozdě,stáhnu a koukám přes denMonny89 píše:Na ten jsem v těhu taky moc ráda koukala,ale když to davájí moc pozdě…už nevydržím
,padám únavou v půlce
paní a co stáhnete?…zdravím ![]()
verenika píše:bekky píše:na mě je to taky pozdě,stáhnu a koukám přes denMonny89 píše:Na ten jsem v těhu taky moc ráda koukala,ale když to davájí moc pozdě…už nevydržím
,padám únavou v půlce
Bohužel přes den nemám tolik času, malej mě dává zabrat ![]()
taky koukam na nesputanýho anjela a na Donu barbaru:-)))a spoustu jiných seriálů, teda když prcek dovolí:-)
Já v osm vypínám televizi a čtu si..to je vysvobození!Žádný ordinace a spol. brr ![]()
jajinka veverka píše:
taky koukam na nesputanýho anjela a na Donu barbaru:-)))a spoustu jiných seriálů, teda když prcek dovolí:-)
Mě Maričuj,vzala docela dost.Těch telenovel a seriálu je a byla spouusta,ale nikdy jsem nic nehltala tak jako tohle ![]()
bekky píše:verenika píše:Bohužel přes den nemám tolik času, malej mě dává zabratbekky píše:na mě je to taky pozdě,stáhnu a koukám přes denMonny89 píše:Na ten jsem v těhu taky moc ráda koukala,ale když to davájí moc pozdě…už nevydržím
,padám únavou v půlce
joooo, me to ceka za par… ![]()
terdule píše:verenika píše:paní a co stáhnete?…zdravímbekky píše:na mě je to taky pozdě,stáhnu a koukám přes denMonny89 píše:Na ten jsem v těhu taky moc ráda koukala,ale když to davájí moc pozdě…už nevydržím
,padám únavou v půlce
No toho Sběratle kostí ![]()
Monny89 píše:bekky píše:verenika píše:Bohužel přes den nemám tolik času, malej mě dává zabratbekky píše:na mě je to taky pozdě,stáhnu a koukám přes denMonny89 píše:Na ten jsem v těhu taky moc ráda koukala,ale když to davájí moc pozdě…už nevydržím
,padám únavou v půlce
joooo, me to ceka za par…
miminko je nej nejúžasnější zábava![]()
![]()