Seriál Chirurgové

91
19.3.11 22:01

serial chirurgove

tak jsem zacala sledovat 6 serii chirurgove je nekdo kdo to sledujete ja jsem posledni dobou casove zaneprazdnena a tak nevim co se deje.jste nekdo v obraze.ja ani nevim kde bych to hledala v pocitaci.pomuzete mi nekdo.diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5077
20.3.11 09:45

Ahoj,
já si teď stahovala šestou serii z ulozto.cz, ale taky netuším. Dokonce ani nevím, která byla naposledy v TV. Stejně jsem ji neviděla, zrovna se narodili děti. Teď jsem dokoukala zoufalé manželky a chci se vrhnout na toto, tak jsem zvědavá, jak moc budu mimo mísu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
20.3.11 10:51

ja ted zkousim stahovat 6serii na uloz to ale asi to tam bude v anglictine.tak nevim az budu mit chvilku casu tak se na to podivam a dam vedet.ja totiz taky nevim jaky dily uz jsem videla a jaky ne mam v tom dost ted zmatek.taky jsou koukala na zoufalky ale bohuzel mam malo volneho casu.dej vedt co zjistis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
20.3.11 11:41

tak holky ja to dokoukala na www.taxu.cz
a mam vam rict jak to skoncilo? :dance: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
20.3.11 11:58

4 dil je s titulky po 5 dile po podivam az me deti pusti k pocitaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
20.3.11 12:02

ja to moc neumim hledat ale koukala jsem na to taxu a tam je jenom 5 serie.nebo aspon ja tam nasla jenom tu 5.ja ted uz koukam na 6.serii.jestli vis kde je ceska tak napovez necham si poradit a aspon se naucim hledat diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
20.3.11 17:51
tak ted nevim. ja jsem videla sty dil( na taxu) a ten byl taky konecny.. nebo ne? :think:
tobisek píše:
ja to moc neumim hledat ale koukala jsem na to taxu a tam je jenom 5 serie.nebo aspon ja tam nasla jenom tu 5.ja ted uz koukam na 6.serii.jestli vis kde je ceska tak napovez necham si poradit a aspon se naucim hledat diky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
20.3.11 22:00

ja se vtom taky moc nevyznam ale ja uz koukam jak je issy vdana naopak utekla od manzela a v nemocnici je tkova nova blondynka co hrala v dzungle rtenek a sef nemocnice …bojim se vice prozradit.neco uz je na uloz to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
20.3.11 22:02
napis jak skoncil posledni dil a podle toho poznam jaka to je serie.ja u toho taky usnu tak mi neco unika.nedivam se na to pres televizi ale satelit takzde to chyta z jinych statu sveta
kofolkaa. píše:
tak holky ja to dokoukala na www.taxu.cz
a mam vam rict jak to skoncilo? :dance: :-P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
20.3.11 22:05

http://online-greysanatomy.blog.cz/…serie-online

Zde je šestá i aktuální sedmá série, stále to běží :-)

Dále jsou všechny díly na www.ulozto.cz

Dnes se aktuálně dívám na 12 díl ze sedmé série a je to tedy závislost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
21.3.11 11:32

nemela jsem tuhle diksuzi vubec otvirat. zase budu hledet na serialy :cert: :lol: no tak ja videla posledni dil, kdy umrela Isa(byla vdana za toho doktora) i ten George.umreli v jeden den…takze to ma pokracovani.....??????????????????????????????? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
21.3.11 11:37
kofolkaa. píše:
nemela jsem tuhle diksuzi vubec otvirat. zase budu hledet na serialy :cert: :lol: no tak ja videla posledni dil, kdy umrela Isa(byla vdana za toho doktora) i ten George.umreli v jeden den…takze to ma pokracovani.....??????????????????????????????? 8-o

A kolikátá to byla série? Mám v tom děsný bordel…
Stáhla jsem si šestou na ulozto.cz a zvlášť titulky na titulky.com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
21.3.11 11:38

5 serie, a už je i 7ma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
21.3.11 12:25
no to potes. takze dekuji za info :dance: a muzete mi rict, takze jak Izi umrela je 5 serie, tudiz mam zacit sledovat sestou? :lol:
Pettrulka píše:
5 serie, a už je i 7ma.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
21.3.11 12:27
diky .jses sikovna ja bych to nenasla ted ze me bude zavislak.chudaci deti a manzel dostanou k veceri rohlik s maslem
wape píše:
 http://online-greysanatomy.blog.cz/…serie-online

Zde je šestá i aktuální sedmá série, stále to běží :-)

Dále jsou všechny díly na www.ulozto.cz

Dnes se aktuálně dívám na 12 díl ze sedmé série a je to tedy závislost :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí