Seriál Chirurgové

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10017
27.5.11 13:40

Zuzana dekuji za tip, mam ted odkoukane Zoufalky i Chirugy, do podzima daleko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
27.5.11 14:06
clovek píše:
Zuzana dekuji za tip, mam ted odkoukane Zoufalky i Chirugy, do podzima daleko :lol:

moje rec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
29.9.11 13:50

Zdravim, na kinotipu uz je novy dvoudil, ale obrnte se trpelivosti, drive bylo povoleno koukani na 72min, nyni pouze na 40, takze jsem to sledovala na 3×, pac nestahuju :zed: . Kazdopadne jako vzdy napor na emoce, tentokrat obzvlast na ty materske :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
30.9.11 05:32

na stránkách fanklubu greys anatomy jsou v diskusi linky na stažení celého dílu, taky bývají na ulozto, během zítřka tam bude i třetí díl z nové řady a souhlasím, je to opravdu mazec :palec:
fanklub

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
30.9.11 05:55

Chirurgy taky miluju :pankac: Už se těším na třetí dílek :-D

Zuzko ten druhý seriál by taky mohl být super, asi vyzkouším :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
7.10.11 22:41

Holky jakto,že na kinotipu se nemůžu dívat na chirurgy chce to po mě si zaplatit verzi na prohlížení videa kde se na to díváte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
8.10.11 07:14

Sexyfraga ja vcera koukala normalne, fakt nevim kde je problem, ale pokazdy mi to povoli jinou delku sledovani :nevim:
Druhy nebo-li treti dil nic moc, uz mam pocit, ze by tam vsichni potrebovali proplesknout, jsem celkem zvedava kam se bude tato serie vyvijet, uz vsichni byli se vsema a je to porad tak nejak dokola, nemyslite? Jeste se zrejme sparuje Alex s Keppnerovou, jinak nevim kdo s kym :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2186
15.12.11 22:51

já jsem dodívala 9. díl 8. řady a to čekání na 10. díl je na prd… :mrgreen:
dívala jsem se asi od srpna od začátku a je to nezvyk si je teďkom nepustit

navíc to teda blbě skončilo… viděl někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
16.12.11 00:29
evatk1 píše:
já jsem dodívala 9. díl 8. řady a to čekání na 10. díl je na prd… :mrgreen:
dívala jsem se asi od srpna od začátku a je to nezvyk si je teďkom nepustitnavíc to teda blbě skončilo… viděl někdo?

Jj, už se nemůžu dočkat, až bude v lednu další díl… :mrgreen: Taky na to koukám od léta, hned když dají nový díl, sice se vždycky klepu na pokračování, ale dívat se na celou sérii v celku, to je pro mě utrpení, koukala jsem takhle na 7. sérii a seděla jsem u toho vždycky až skoro do rána :zed: :lol: A fakt jsem zvědavá na pokračování, ten konec byl dost napínavý 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2186
16.12.11 17:09

no já taky sedím s tím, že poslední díl a dávám další a další… no už nedávám, není co :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2186
13.5.12 23:04

už jste viděli 23. díl??? příští bude poslední z osmičky, no to jsou nervy, jak to dopadne, podle promo videa teda nevím nevím, jestli nečekat nejhorší

finišujou i zoufalky, tam teda není v plánu ani další série, tak jsem taky zvědavá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
13.5.12 23:06

Tenhle týden nebyly ani zoufalky, ani chirurgové, ne? A chirurgové ještě budou? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
13.5.12 23:09

Chirurgové byli a zoufalky jsou dnes.Takže stahuju zítra.U chirurgů je potvrzená 9.série,zoufalky bohužel končí na dobro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
13.5.12 23:10
@Ušoplesk píše:
už jste viděli 23. díl??? příští bude poslední z osmičky, no to jsou nervy, jak to dopadne, podle promo videa teda nevím nevím, jestli nečekat nejhoršífinišujou i zoufalky, tyam teda není v plánu ani další série, tak jsem taky zvědavá :nevim:

ja prave rychle dojizdim osmou serii.. ted jsem skoncila 819.. do patku to snad stihnu ;)

• Citovat
  • Upravit
Any11
13.5.12 23:10
@wendy1607 píše:
Chirurgové byli a zoufalky jsou dnes.Takže stahuju zítra.U chirurgů je potvrzená 9.série,zoufalky bohužel končí na dobro.

jj, s tim, ze hlavni predstavitele prodlouzili smlouvu.. tak snad D. neumre ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!