Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zuzana dekuji za tip, mam ted odkoukane Zoufalky i Chirugy, do podzima daleko ![]()
clovek píše:
Zuzana dekuji za tip, mam ted odkoukane Zoufalky i Chirugy, do podzima daleko
moje rec ![]()
Zdravim, na kinotipu uz je novy dvoudil, ale obrnte se trpelivosti, drive bylo povoleno koukani na 72min, nyni pouze na 40, takze jsem to sledovala na 3×, pac nestahuju
. Kazdopadne jako vzdy napor na emoce, tentokrat obzvlast na ty materske ![]()
na stránkách fanklubu greys anatomy jsou v diskusi linky na stažení celého dílu, taky bývají na ulozto, během zítřka tam bude i třetí díl z nové řady a souhlasím, je to opravdu mazec ![]()
fanklub
Chirurgy taky miluju
Už se těším na třetí dílek ![]()
Zuzko ten druhý seriál by taky mohl být super, asi vyzkouším ![]()
Holky jakto,že na kinotipu se nemůžu dívat na chirurgy chce to po mě si zaplatit verzi na prohlížení videa kde se na to díváte vy?
Sexyfraga ja vcera koukala normalne, fakt nevim kde je problem, ale pokazdy mi to povoli jinou delku sledovani ![]()
Druhy nebo-li treti dil nic moc, uz mam pocit, ze by tam vsichni potrebovali proplesknout, jsem celkem zvedava kam se bude tato serie vyvijet, uz vsichni byli se vsema a je to porad tak nejak dokola, nemyslite? Jeste se zrejme sparuje Alex s Keppnerovou, jinak nevim kdo s kym ![]()
já jsem dodívala 9. díl 8. řady a to čekání na 10. díl je na prd… ![]()
dívala jsem se asi od srpna od začátku a je to nezvyk si je teďkom nepustit
navíc to teda blbě skončilo… viděl někdo?
evatk1 píše:
já jsem dodívala 9. díl 8. řady a to čekání na 10. díl je na prd…
dívala jsem se asi od srpna od začátku a je to nezvyk si je teďkom nepustitnavíc to teda blbě skončilo… viděl někdo?
Jj, už se nemůžu dočkat, až bude v lednu další díl…
Taky na to koukám od léta, hned když dají nový díl, sice se vždycky klepu na pokračování, ale dívat se na celou sérii v celku, to je pro mě utrpení, koukala jsem takhle na 7. sérii a seděla jsem u toho vždycky až skoro do rána
A fakt jsem zvědavá na pokračování, ten konec byl dost napínavý ![]()
no já taky sedím s tím, že poslední díl a dávám další a další… no už nedávám, není co ![]()
už jste viděli 23. díl??? příští bude poslední z osmičky, no to jsou nervy, jak to dopadne, podle promo videa teda nevím nevím, jestli nečekat nejhorší
finišujou i zoufalky, tam teda není v plánu ani další série, tak jsem taky zvědavá ![]()
Tenhle týden nebyly ani zoufalky, ani chirurgové, ne? A chirurgové ještě budou? ![]()
Chirurgové byli a zoufalky jsou dnes.Takže stahuju zítra.U chirurgů je potvrzená 9.série,zoufalky bohužel končí na dobro.
@Ušoplesk píše:
už jste viděli 23. díl??? příští bude poslední z osmičky, no to jsou nervy, jak to dopadne, podle promo videa teda nevím nevím, jestli nečekat nejhoršífinišujou i zoufalky, tyam teda není v plánu ani další série, tak jsem taky zvědavá
ja prave rychle dojizdim osmou serii.. ted jsem skoncila 819.. do patku to snad stihnu ![]()
@wendy1607 píše:
Chirurgové byli a zoufalky jsou dnes.Takže stahuju zítra.U chirurgů je potvrzená 9.série,zoufalky bohužel končí na dobro.
jj, s tim, ze hlavni predstavitele prodlouzili smlouvu.. tak snad D. neumre ![]()