Seriál Chirurgové

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5077
21.3.11 12:34

A jsem v háji, já zrovna horko těžko dokoukala zoufalky a teď toto. Sakra práce, to zase bude proflákaného času, když děti spí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
21.3.11 22:44

to me povidej koukam na to a je to s titulkama takze se u toho ani neda neco delat.zkousela jsem zehlit a malem jsem spalila kosile.ted lituji ze jsem ve skole nedavala moc pozor pri anglictine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
21.3.11 23:03
holky nejde mi to zvetsit pri sledovani. vam jo?
tobisek píše:
to me povidej koukam na to a je to s titulkama takze se u toho ani neda neco delat.zkousela jsem zehlit a malem jsem spalila kosile.ted lituji ze jsem ve skole nedavala moc pozor pri anglictine.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
23.3.11 19:23

Ahoj,
tak dneska jsem si dopoledne pustila první díl šesté serie a musím říct, že jsem to po 20min vzdala. Bylo to neskutečně depresivní..doufám, že takové nejsou i další díly?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
23.3.11 20:22
a nektere dily tam vubec nejdou :(
Laaja píše:
Ahoj,
tak dneska jsem si dopoledne pustila první díl šesté serie a musím říct, že jsem to po 20min vzdala. Bylo to neskutečně depresivní..doufám, že takové nejsou i další díly?!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
24.3.11 08:11
kofolkaa. píše:
a nektere dily tam vubec nejdou :(
Laaja píše:
Ahoj,
tak dneska jsem si dopoledne pustila první díl šesté serie a musím říct, že jsem to po 20min vzdala. Bylo to neskutečně depresivní..doufám, že takové nejsou i další díly?!

A na co ktero serii koukáš a kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
24.3.11 19:22
na ten greysanatomy .. ted to sem nekdo daval. a sestou serii :nevim:
Laaja píše:
kofolkaa. píše:
a nektere dily tam vubec nejdou :(
Laaja píše:
Ahoj,
A na co ktero serii koukáš a kde?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
24.3.11 20:41
promin ze se ptam ale ja jsem nasla zatim 6 serii co jsi napsala tak dekuji ale nemuzu najit sedmou.byla bys hodna a poslala prosim odkaz na tu 7.serii.dekuji.
wape píše:
 http://online-greysanatomy.blog.cz/…serie-online

Zde je šestá i aktuální sedmá série, stále to běží :-)

Dále jsou všechny díly na www.ulozto.cz

Dnes se aktuálně dívám na 12 díl ze sedmé série a je to tedy závislost :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
24.3.11 20:42
holkyyyyy ale me tam nektere vubec nejedou :think:
tobisek píše:
promin ze se ptam ale ja jsem nasla zatim 6 serii co jsi napsala tak dekuji ale nemuzu najit sedmou.byla bys hodna a poslala prosim odkaz na tu 7.serii.dekuji.
wape píše:
 http://online-greysanatomy.blog.cz/…serie-online

Zde je šestá i aktuální sedmá série, stále to běží :-)

Dále jsou všechny díly na www.ulozto.cz

Dnes se aktuálně dívám na 12 díl ze sedmé série a je to tedy závislost :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
24.3.11 20:44

uz jsem to nasla ja mam nekdy pomaly pocitac a dela mi to problem otevrit.presto moc dekuji.ted uz se budu divat a nebude te otravovat.diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
28.3.11 15:02

wape to je sila ta 6 serie

Příspěvek upraven 28.03.11 v 15:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
28.3.11 15:06

wape tak jsem se koukala na posledn dil o tom srileni.cely dil jsem probrecela.je to sila.doufam ze ta 7 serie je klidnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
6.4.11 19:48
tobisek píše:
wape tak jsem se koukala na posledn dil o tom srileni.cely dil jsem probrecela.je to sila.doufam ze ta 7 serie je klidnejsi.

7série je šílená. Dokoukala jsem 18díl, který jem klíčový a je měsíc pauza! :zed: plno otevřených otázek, řvala jsem jak želva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
6.4.11 20:17
ja taky!! mesic pauza? 8-o 8-o
zuzanasinova píše:
tobisek píše:
7série je šílená. Dokoukala jsem 18díl, který jem klíčový a je měsíc pauza! :zed: plno otevřených otázek, řvala jsem jak želva.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
6.4.11 20:21

další díl je 28.dubna :zed:
teď už to není měsíc, ale i tak je to dlouhá doba. Chtějí nás napínat jako špagáty :-D obvyklá televizní strategie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí