Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Naštvali mě s tím Markem, jak to dopadlo. Stejně zase skončí všichni v Seattlu v nemocnici
No a jinak je tohle můj ne, nej seriál. Takový katastrofy a napětí, co všechno už tam přežili-se divím, že nejsou na psychiatrii zavření
Baileyová s tou přezdívkou taky super!
Tak jsem zkoukla první dva díly a nemůžu se dočkat dalších. Štve mě teď ta pauza, ale do 18.října to budu muset vydržet ![]()
@zichisek taky jsem zvědavá, ten druhý byl ale snad „horší“ než první, co?
Ahoj. Můžu se přidat. Chirurgy sleduju už hooodně dlouho a když už fakt nemám na co koukat tak se dívám na nějaké staré díly ![]()
Ale druhý díl nové řady byl mazec. Jak Cristina vyprávěla jak v lese slyšela že se zvířate perou o Lexiino tělo to byl hnus.
Tak ja se dnes konecne taky dostala k tem novejm dilum..Sem tu brecela jak zelva..Nerikej, ze dalsi dil je az 18.rijna? To nas navnadili a nechaj nas tak, jo? ![]()
@marketta1 píše:
Tak ja se dnes konecne taky dostala k tem novejm dilum..Sem tu brecela jak zelva..Nerikej, ze dalsi dil je az 18.rijna? To nas navnadili a nechaj nas tak, jo?
Jo, kvůli volbám ![]()
@zichisek Tak to jsi me teda moc nepotesila..
Sem byla natesena, ze uz skoncili prazdniny, ze se zase nabazim s plna hrdla serialem, a ted takova prodleva..
@laetti píše:
Jééé, já na něj zapomněla! Jdu stahovat
já mám staženo, ale asi ještě počkám na titulky ať nad tím nemusím tolik přemýšlet a stejně pochytím tak půlku ![]()
Mě už ten seriál přijde až moc nadstavovaný. Všechny možné už zabili, každej byl zraněnej, skoro každou sezónu je tam nějaká obrovská katastrofa - mnohdy i v nemocnici. To už snad museli poléčit celé město. Měla jsem ho ráda, ale teď už ne…