Seriál Chirurgové

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10017
9.8.13 06:25

@smutnalucy oni ty díly všude bohužel dost promazávaj, na uložto určitě všechno nebude. Proto je nejlepší jet aktuálně podle odvysílaných dílů, 26.9. začínáme :). Už se těším, první prý bude opět dvoudíl :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
9.8.13 09:06

@Habinka tak se mi to stahuje, zkouším 8 season celou tak jsem zvědavá jestli to pojede. Zkouším tu piratesbay akorát mi teda nenabídlo čím stahovat, tak jak jsi mi to psala ty, ale samo začalo přes TornTV Downloader, který jsem teda s obavami povolila, no počítač zatím jede :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4552
9.8.13 09:11

@smutnalucy No tak hlavně že se to stahuje, já taky těd stahovala celou 8.serii a v pohodě. Než se ti to stáhne tak si někde najdi i titulky a pak už jen koukáš, a koukáš a koukáš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
9.8.13 09:21

@Habinka akorát bych teda chtěla koukat na televizi, tzn. vypálit si to a hodit do DVD, slot na flashku tam nemám. to asi nejde viď? to bych musela za prvé převést formát a zadruhé implantovat ty titulky do videa, to u mě nehrozí ani kdyby to šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4552
9.8.13 09:33

@smutnalucy Ty jo tak až takhle nevim no, jestli by to stačilo vypálit na dvd nevím, asi by se to muselo přeformátovat. Ale ty titulky nejsou těžký, jen je musíš stáhnout do stejné složky jako máš ten seriál a titulky přejmenovat stejně jako se jmenuje díl a dát za to. srt a měli by se ti automaticky otevírat při spuštění dílu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
9.8.13 14:34

@Habinka ha, mám to! :dance: tak s8e0102 mi jede, snad se neobjeví problém později. v tom BS Playeru to není až tak složité, anebo jsi mě skvěle navedla :kytka: mám radost! jo a děkuju za tip na to DVD, zkusím to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4552
9.8.13 15:01

@smutnalucy Jo tak to je super :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
10.8.13 13:36

@Habinka no tak přesně jak jsem se bála komplikace nastaly, dneska už ten prográmek Torn TV nefunguje, po pátrání na googlu jsem zjistila že je to malware, nepochopila jsem už jestli škodlivý nebo ne, je to vše v angl. Celkem mě to štve, protože se ten balík přes něj stáhl za pár hodin, a přes uTorrent mi píše že bude stahovat ještě den a hodinu (32GB). Tak to asi zkusím stahovat po jednom ty díly nebo nevím. A taky nevím až se to v tom uTorrentu stáhne, jaký bude další postup? Přes pravé tlačítko myši budu mít možnosti? Promiň že tě s tím otravuju.
PS. jak jsem přišla k tomu Torn TV-po klepnutí na get this torrent. dnes už mi ale po tom samém klepnutí naskočila obrazovka programu uTorrent, možná proto že jsem ho měla otevřený?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4552
10.8.13 14:57

@smutnalucy Tak to je škoda že už ti to nejde. Třeba ten program byl jen na jedno stažení a pak se za něj platí? :nevim: Každopádně přes uTorr to stahuje taky docela rychle, jde o to kolik lidí to kolik to má seedů a to si můžeš najít na té stránce thepiratebay.com a seřadit si to podle počtu seedu a to se ti stahuje nejrychleji.
Ten uTorr by ti měl nabídout kam to chceš stahovat tak tam to pak máš. Já ted dlouho nic nestahovla takže ho mám prázný že bych si to proklikala jestli to jde i přímo v tom programu ale myslím že nějak jo.
Akorát až se ti to stáhne tak to v tom programu vymaž at ti to pak nezpomaluje další stahování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
15.8.13 21:29

Prý v 10. řadě končí Cristina, tak jsem hodně zvědavá jak to s ní dopadne, doufám, že nás nečeká zase nějaká katastrofa a co chudák Owen, koho mu asi předhoděj :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
6.9.13 15:58

Ahoj všem, dneska jsem nestihla začátek dílu a nepochopila jsem, proč se ten zamilovaný pár musel před operací plic toho chlápka rozejít??? Povíte? :-)
Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
6.9.13 16:41

@Siisule oba měli cystickou fibrozu a bylo tam riziko, že by ho nakazila nějakým bacilem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
6.9.13 16:45

@Lillypad ahááá, děkuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
HraseQ
6.9.13 22:49

Ahoj,