Seriál Chirurgové

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3003
6.1.14 08:10

@AnastazieB no pokud dobře pamatuji tak musíš zkouknout 2-3 díly z 9 série abys to pochopila. vysvetleni a jejich vzpomínky k té katastrofě jsou roztroušených do 2 nebo 3 dílu. taky jsem v tom měla zmatek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13753
6.1.14 09:43

@Radulaaa @marketta1 díky moc holky ;-) Ale právě nevím moc co hledat, když 24. díl 8. série jsem viděla a ten včerejší „2.“ byl vlastně první… Ty ostatní z 9. série ještě nejsou moc k nalezení, ale pochybuju, že by to v televizi promíchali… Ve 2. díle podle ukázek na internetu bude asi o té záchraně víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
6.1.14 09:51

@AnastazieB Pokud umis anglicky tak muzes stahnout celou 9ku a pulku 10 ky na isohunt. Nevim jestli se k tomu daj stahnout titulky.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
6.1.14 09:55

@AnastazieB Ten vcerejsi uz byl 2.dil 9.serie! Zkus se podivat nekde jinde, nevim, jestli stahujes nebo koukas online, ale treba na uloz.to ten dil urcite najdes. Nebo koukni na www.greys-anatomy.cz - tam taky byva napsano, kde se da stahnout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
6.1.14 09:57

@marketta1 Pravda :) a titulky se daji stahnout taky na te www.greys-anatomy.cz nebo na www.titulky.com :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13753
6.1.14 10:27

@Radulaaa ano, v programu bylo napsané 2. díl, ale když jsem si stáhla 1., tak to byl ten samý… I podle popisu - v prvním díle umírá Mark.

Na greys-anatomy jsem koukala, ale nějak se tam nevyznám, je to tam nějaké mrtvé, epizody jsou jen do 8. série. Titulky jsem si stáhla, ale nejdou mi do videa dát (mám Win8).

Na ulozto práve 9/1 není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
6.1.14 10:54

@AnastazieB Jeste mne napada, jestli to nebyl dvojdil? Obcas to delaji na zacatku nebo na konci serie :think: Zkusim to odpoledne pohledat.
Mas pravdu, ze minulou nedeli, kdyz na Prime bezel ten prvni dil devate serie, tak tam byl popisek, ze odpojuji Marka z pristroju a to pritom bylo az vcera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13753
6.1.14 11:08

@Radulaaa to mně taky napadlo, ale měla jsem stažený i ten 8/24 (v TV mi najednou vypadl signál) a dívala se na něj taky včera a dvojdíl to nebyl. Třeba jen ten mnou stažený díl byl špatně označený, ale nevím… Nechápu to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13753
6.1.14 11:28

@Radulaaa tak koukám, že to asi opravdu přehodili http://www.serialzone.cz/…ove/epizody/ (jsou tam data, včera to takhle ještě nebylo).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
6.1.14 11:33
@AnastazieB píše:
Holky prosím o radu, jsem vzteklá… Právě jsem v TV viděla podle programu 2. díl deváté série, jak Marka odpojují od přístrojů. Naposled jsem viděla díl 8/24 jak spadlo letadlo, minulý týden jsem to neviděla. Hledala jsem tedy 9/1. díl, ale po stažení je to ten, co jsem viděla dneska… Chybí mi tam tedy nějaký díl, jak je zachrání z toho lesa… Nechápu to, co teda dávali minulý týden? Mohl by mi to někdo vysvětlit? Díky ;)

Záchrana je v díle 9×02, odpojení Marka v díle 9×01. Vím to, protože teď koukám na devátou sérii co mám staženou v počítači :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
6.1.14 11:34

@AnastazieB jinak všechny díly jsou na hellspy a i jsem je našla online.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13753
6.1.14 11:38

Jo, na hellspy jsem je nakonec stáhla v AJ, teď stahuju přehrávač, aby se mi zobrazili titulky. Na isohunt jsem našla, že je to zablokovaný a nelegální :D Online jsem nenašla. Já to ale nepotřebuju stahovat dopředu, stačí mi to v TV. Jen jsem chtěla ten minulý díl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13753
6.1.14 11:39

@medulinkax a mez 8/24 a odpojením Marka v 9/1 není teda žádnej díl? Protože já nechápu, co teda dávali v TV minulý týden, když tu holky psaly, že o záchraně to nebylo?

@Radulaaa píše:
@AnastazieB Ahoj, tak zkus jeste pohledat, minuly tyden byl jeden dil, kde se okolo toho tocili, mluvili o tom, ale jen tak letmo, sem tam nejaky retrospektivni zaber, treba o Lexie vubec nic. A ta zachrana tam vubec nebyla, resila se spis Arizona a jeji noha, Alex, Cristina a Sloan, taky Derek a jeho ruka.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13753
6.1.14 11:48

Tak díl mám, titulky mám, v jedné složce (titulky jsou 4 soubory, každý trochu jiný, ale všechny. srt) a nepřehrává se mi to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
6.1.14 11:54
@AnastazieB píše:
@medulinkax a mez 8/24 a odpojením Marka v 9/1 není teda žádnej díl? Protože já nechápu, co teda dávali v TV minulý týden, když tu holky psaly, že o záchraně to nebylo?

Neni, az v 9×02 je jak je zachranili a jak se po nehode vyvijeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí