Seriál Chirurgové

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2844
5.5.15 08:18

@clovek jojo přesně tak to je.. ještě asi 2-3 díly a bude konec..

Dost lidí to nečekalo, že by mohl umřít - a ještě takhle blbě. Prý se nepohodl se Shondou, tak ho prostě vyhodila (měl podepsanou smlouvu ještě na další sérii)..

Jinak já stahuju hned pár hodin po tom co vyjde v americe a pak už jen čakám 2-3 dny na titulky :D tady najdete i pěkné odpočítávání :D http://www.greys-anatomy.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
8.10.16 19:39

Jede tato diskuze ještě?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
8.10.16 19:51

@Jana0703 může začít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
8.10.16 20:06

A kterou sérii začneme, zpětně, nebo aktuálně :D?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
8.10.16 21:34

Můj manžel říká, že musí doma dělat „Šeprda“, abych si ho vůbec všimla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
8.10.16 22:17

@leryl

jak se doma dělá „Šeprd“ :mrgreen: :lol: :lol:??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
8.10.16 22:28

Já bych to vzala od začátku… Já jedu už po několikáté a teď jsem u třetí série. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
8.10.16 22:50

@Jana0703 Vysomroval od kamarádky doktorské oblečení, akorát je zelené, takže to má u mě smůlu :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
8.10.16 23:09

@leryl
chudááák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
8.10.16 23:14

@Malcmi

já to vzala od začátku jednou a bylo to dlouhéé :) mě naštvaly že nechali zemřít Marka Sloana a malou Sheprdovou, pak sem fandila Owenovi, taky samý zádrhel, pak odešel Shepard… no a teď koukám 13.sérii a zase má chudák Alex problémy, ta jeho Jo mi nesedí, není sympatická, Maggie je zvláštní, Meredith jsem měla ráda ale někdy… no škoda mluvit, teď fandím Riggsovi a Averymu a té jeho, teď si nevzpomenu na jméno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
9.10.16 05:40
@Jana0703 píše:
@Malcmijá to vzala od začátku jednou a bylo to dlouhéé :) mě naštvaly že nechali zemřít Marka Sloana a malou Sheprdovou, pak sem fandila Owenovi, taky samý zádrhel, pak odešel Shepard… no a teď koukám 13.sérii a zase má chudák Alex problémy, ta jeho Jo mi nesedí, není sympatická, Maggie je zvláštní, Meredith jsem měla ráda ale někdy… no škoda mluvit, teď fandím Riggsovi a Averymu a té jeho, teď si nevzpomenu na jméno :)

ja taky jedu posledni serii, protoze na to koukam v TV u nas v usa.
Alexe mam rada, ale Jo je tragedka, je mi nesympaticka a jsou s ni jen problemy.
Avery je super a jsem moc rada, ze ma s April to miminko.
Vis ten duvod, proc musel tak narychlo odejit Derek ze serialu? A koho myslis tou malou Sheprdovou? Zrejme Lexie, ne? Segru od Meredith Grey?
Jo a Sloan mi moooc chybi…

OD zacatku uz bych na to nekoukala, je toho strasne moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
9.10.16 14:19

@Taminka

¨nene nevim proč musel odejít, jen vím že hráje v třetím dílu Brodget JOnes ale to asi nebyl tendůvod co? že by chtěl moc peněz??

jj malou Sheprdovou jsem myslela malou Greyovou, se mi to motá :lol: no ona i ta herečka co hraje Jo je zvláštní, prostě mi nesedí a přála bych Alexovi normální, bezprobémový vztah, po těch 13-ti letech si ho snad zaslouží :zed: :zed:

Tak zdravím za velkou louži :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
9.10.16 14:49

8o on už tam nehraje Derek Sheprd? :think: jinak já jsem byla na té nové Brigit a koukala jsem, jak chlapec zestárnul… Ale líbil se mi :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
11.10.16 15:38

@Jana0703 ni on mel pomer s produkcni a bylo to tajne a pohrozila mu, ze pokud se to provali, tak poleti. No a proste ho tak zdimala, ze to prasklo a letel.

Jinak Maggie mi tam vubec nesedi a nemam ji rada, stejne jako Amelii.

@Malcmi zestarnul hodne! Ja ho vidim kazdy rok osobne na zavodech a vypada hodne stare

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
11.10.16 16:15

@Taminka jako Patřil Dempsy měl poměr s produkční? No on měl nějakou krizi v manželství, co jsem četla v bulváru :oops: a na jakých závodech ho potkáváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí