Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@clovek jojo přesně tak to je.. ještě asi 2-3 díly a bude konec..
Dost lidí to nečekalo, že by mohl umřít - a ještě takhle blbě. Prý se nepohodl se Shondou, tak ho prostě vyhodila (měl podepsanou smlouvu ještě na další sérii)..
Jinak já stahuju hned pár hodin po tom co vyjde v americe a pak už jen čakám 2-3 dny na titulky
tady najdete i pěkné odpočítávání
http://www.greys-anatomy.cz/
Můj manžel říká, že musí doma dělat „Šeprda“, abych si ho vůbec všimla ![]()
Já bych to vzala od začátku… Já jedu už po několikáté a teď jsem u třetí série.
![]()
@Jana0703 Vysomroval od kamarádky doktorské oblečení, akorát je zelené, takže to má u mě smůlu
.
já to vzala od začátku jednou a bylo to dlouhéé
mě naštvaly že nechali zemřít Marka Sloana a malou Sheprdovou, pak sem fandila Owenovi, taky samý zádrhel, pak odešel Shepard… no a teď koukám 13.sérii a zase má chudák Alex problémy, ta jeho Jo mi nesedí, není sympatická, Maggie je zvláštní, Meredith jsem měla ráda ale někdy… no škoda mluvit, teď fandím Riggsovi a Averymu a té jeho, teď si nevzpomenu na jméno ![]()
@Jana0703 píše:
@Malcmijá to vzala od začátku jednou a bylo to dlouhéémě naštvaly že nechali zemřít Marka Sloana a malou Sheprdovou, pak sem fandila Owenovi, taky samý zádrhel, pak odešel Shepard… no a teď koukám 13.sérii a zase má chudák Alex problémy, ta jeho Jo mi nesedí, není sympatická, Maggie je zvláštní, Meredith jsem měla ráda ale někdy… no škoda mluvit, teď fandím Riggsovi a Averymu a té jeho, teď si nevzpomenu na jméno
ja taky jedu posledni serii, protoze na to koukam v TV u nas v usa.
Alexe mam rada, ale Jo je tragedka, je mi nesympaticka a jsou s ni jen problemy.
Avery je super a jsem moc rada, ze ma s April to miminko.
Vis ten duvod, proc musel tak narychlo odejit Derek ze serialu? A koho myslis tou malou Sheprdovou? Zrejme Lexie, ne? Segru od Meredith Grey?
Jo a Sloan mi moooc chybi…
OD zacatku uz bych na to nekoukala, je toho strasne moc.
¨nene nevim proč musel odejít, jen vím že hráje v třetím dílu Brodget JOnes ale to asi nebyl tendůvod co? že by chtěl moc peněz??
jj malou Sheprdovou jsem myslela malou Greyovou, se mi to motá
no ona i ta herečka co hraje Jo je zvláštní, prostě mi nesedí a přála bych Alexovi normální, bezprobémový vztah, po těch 13-ti letech si ho snad zaslouží
![]()
Tak zdravím za velkou louži
![]()
on už tam nehraje Derek Sheprd?
jinak já jsem byla na té nové Brigit a koukala jsem, jak chlapec zestárnul… Ale líbil se mi
![]()
@Jana0703 ni on mel pomer s produkcni a bylo to tajne a pohrozila mu, ze pokud se to provali, tak poleti. No a proste ho tak zdimala, ze to prasklo a letel.
Jinak Maggie mi tam vubec nesedi a nemam ji rada, stejne jako Amelii.
@Malcmi zestarnul hodne! Ja ho vidim kazdy rok osobne na zavodech a vypada hodne stare
@Taminka jako Patřil Dempsy měl poměr s produkční? No on měl nějakou krizi v manželství, co jsem četla v bulváru
a na jakých závodech ho potkáváš?