Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo to ja seriály taky můžu, od MASHa, Jak sjem poznal vaši amtku, Teorie velkého třesku, musím se přiznat že jsem sledovaa i Upíří deníky, aale ted už je to strašná matlanina…
taky je dobrý srriál YOUNGER. ![]()
Holky, už jste některá viděla Chirurgi, ten novy díl? nebo nevíte v kolik hodin bude či na jaké stránce ho sehnat? Děkuji
Někde jsem se dočetla, že bude až ve 2 ráno, jenže to už bude 27.1 a měla být 26. Tak kdo ví víc, díky za info
mám absták!! ![]()
Ja to taky viděla, ale radši bych si to pustila ještě jednou, ale s titulky ![]()
@LuSof píše:
A Jo bude tedy těhotná i v Chirurzích?
co jsem vycetla, tak pisou, ze herecka je tehotna, ale zatim ze pry to v serialu nebude. Tak nevim…pokud by byla, tak s kym? ![]()
@LuSof na titulky musíš počkat tak do zítra ne stránce greys anatomy píšou že stav překladu je 30%. Titulky musíš stáhnout zvlášť. Dohromady to bude na ulož to tak v pondělí.
Mmch dil dobry, ale me se takove dily moc nelibi
ale i tak me to rozbrecelo ![]()
@Taminka píše:
Mmch dil dobry, ale me se takove dily moc nelibiale i tak me to rozbrecelo
Já už díl viděla dnes a s titulky online
a díl dobrý, ale mě právě přišlo na tom konci, jako, že je Jo těhotná. To tak trošičku vypadalo, když letěla ven zvracet a Arizona se podívala na Baily a ta ji jakoby kývla a najednou Arizona čučí vyděšeně, proto se ptám ![]()
@LuSof píše:
Já už díl viděla dnes a s titulky onlinea díl dobrý, ale mě právě přišlo na tom konci, jako, že je Jo těhotná. To tak trošičku vypadalo, když letěla ven zvracet a Arizona se podívala na Baily a ta ji jakoby kývla a najednou Arizona čučí vyděšeně, proto se ptám
ano opravdu je a bylo to tak i videt, kdyz stala zboku, tak mela brisko.
Tak parádní nový díl! Skvělá atmosféra v tom vězení, to se povedlo. A teda moc smutný, poplakala jsem si. Začalo to skvěle, škoda, že nevíme nic o Alexovi, tak asi příště.
@Taminka Tami, teda teď jsem dala ještě Scandal a to byla jizda! Parádní začátek série, dostalo mne to. Jo a Kerry, tedy Olivia Pope, je taky těhotná, není? Připadalo mi, že má bříško ![]()