Seriál Chirurgové

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13503
30.1.17 20:10

@Brumdibarka jj, Kerry porodila druhe dite loni v rijnu a protoze se ty dily natacely drive, tak byla jeste tehotna. Ono uz to bylo videt v minule serii, ze ma brisko. Proto nikde skoro nebyl zaber uplne zblizka na cele jeji telo.

Jinak dil super, Cyrus je kreten a hajzl! Ale vubec me to neprekvapilo. Myslim, ze s nim Olivie zatoci, ale on taky dokaze zlikvidovat cloveka lusknutim prstu. No bude to zajmave. A libila se mi Abby, jak prisla do toho spitalu a setrela toho borce, kdyz mu rekla, ze ona prebira veleni :-)

Ke Grey's, ohledne Alexe - na to si musime pockat do tohoto ctvrtku, psalo se to uz minule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
5.2.17 08:57

No tak nakonec překvapení s Alexem! :potlesk: Ale tedy co se stalo, když nebyl ani soud, ani vězení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
6.2.17 22:34

@Brumdibarka myslim ze Deluka stahnul obvineni, proto nebyl ani soud a ani Alex nestihl vzit vinu na sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
6.2.17 22:58

@marketta1 Pravda, na to jsem úplně zapomněla! To bude ono, kvůli Jo to stáhnul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
6.2.17 23:04

@Brumdibarka jj :kytka: uz se tesim na dalsi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
6.2.17 23:19

@marketta1 Já taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
9.2.17 05:11

@Brumdibarka DeLuca proste kvuli Jo stahl obvineni! Proto byl i tak prekvapeny, kdyz s nim Robbins mluvila na tech schodech, ze se Alex nemuze najit.
Amelia uz mi totalne leze na nervy. Chova se jak male decko celou dobu, co je v serialu.

Jinak co rikas na Scandal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
9.2.17 09:18

@Taminka Souhlas, taky se mi ta Amelie nelibi, ale ja ji teda nikdy nemusela :) No a Scandal dobry, ale teda ta romance Mellie mne docela překvapila 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
9.2.17 22:09

@Brumdibarka Amelii jsem taky nikdy nemusela!

ohledne Scandalu jsem nechtela nic psat, nevedela jsem, zda jsi uz videla nebo ne. Melly me taky hodne prekvapila s Marcusem a pobavila me Olivia kdyz ji poucovala a Melly ji rekla, ze neni ona nebo Fitz! jinak Fitz s tou reditelkou fbi - ta se mi vubec nelibi. A Abi ta taky jede!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
9.2.17 23:15

@Taminka Jo, no na tu ředitelku jsem zapomněla a úplně s Tebou souhlasím, nelíbí se mi a k němu vůbec nesedí! Jsem moc zvědavá, co vymysleli na tuhle sérii, asi to bude o boji mezi Cyrusem a Mellie, nevěřím, že by to Olivie nechala jen tak být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
10.2.17 14:01

Tak teda neím, teď jsem zkoukla Chirurgy 13×12…a ukázky na další? to tam budou jen boje a boje?

SPOILER: fajn, že Alex nepůjde do vězení, to je tak jediný pozitivní, že je Mer suspendovaná, všichno proti Bailey, Maggie máma nemocná a Maggie ji celý díl prudí :(, chudák Owen… Amélie mě…štve, a příště bude že bude Kepnerová šéfem??? kam to spěje, to zase budou hádky :zed: :zed: 

Jak to má teď vůbec Kepnerová s Jacksonem???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
10.2.17 16:26

@Jana0703 Ještě jsem neviděla, ale po přečtení spoileru se těším! No já myslím, že spolu zatím bydlí kvůli miminu, ale nejsou spolu jako pár, naposled jí poslal na rande

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
10.2.17 20:00

@Jana0703 ja uz videla ale psat jeste nebudu :-) jinak Kepnerova jen bydli s Jacksonem, ale neziji spolu. Jak psala @Brumdibarka, minule sla na rande, ale zminka o tom dal nikde nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
10.2.17 20:17

Holky, dobrá zpráva, Chirurgové jsou obnoveni pro další sérii :potlesk: tak nás čeká i 14., bezva!
A @Taminka Scandal taky podepsali na další :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
10.2.17 22:54

@Brumdibarka tak to bylo jasne!! Dva z nejsledovanejsich serialu tady v usa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí