Seriál Chirurgové

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13503
27.4.17 14:44

@Brumdibarka jo a uz jsem videla novy Wentworth ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
27.4.17 15:53

Ano, všimla, taky mne to zarazilo.
A k te knize, uz jsi ji precetla? Je to hodne jine nez serial? Ja myslim, ze to podrezani je „efektnejsi“, pridalo to drama, jak ji tam nasla ta mama, plus ty zabery, jak se reze…
Jo, souhlasim, taky jsem si vsimla s tou postou.

Ted koukam, ze jsi psala dvakrat, tak jdu jeste precist to druhe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
27.4.17 15:55

@Taminka Jo, na ten se taky chystam :) Uz jsem v pulce ctvrte rady, ale to uz si hodne pamatuju, tak to jedu pomaleji. Ja jsem ted zvedava na Scandal, jak to bude dal s Liv a Fitzem :srdce:
Jo a taky cekam, co a jak Meredith! Snad uz se probrala. Uz mi je toho Riggse lito. Ono vlastne bude za chvili uz konec rady, vid, blizi se kveten, to to vetsinou vse konci. Snad Shonda vymyslela zase poradne finale!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
27.4.17 16:06

@Brumdibarka ja u Wentworth taky, ale jde to ted pomaleji, vzdy musim tyden cekat…no aspon mam cas i na jine veci..

Na Scandal jsem taky zvedava a na Grey's taky - to ma byt finale 18.kvetna. Ono to vzdycky taaak rychle utece.

Knizku 13 reasons why jsem jeste nedocetla, vcera jsem byla v praci a nemohla jsem cist :roll: dneska jsem doma, tak si to vezmu v bazenu a urcite to doctu, cte se to perfektne. Je tam dost jinych veci nez v serialu, treba Clay se s Hannah skoro vubec neznal, teda aspon to tam popisuje. Ale k te party, kde se libali, jsem se jeste v knize nedostala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
29.4.17 04:03

Tak uz jsem videla novy Scandal a teda dooost DOBRY!!! A Grey's taky - Maggie mi opet potvrdila to co si o ni myslim, a to ze je to sobecka kacena(napsala bych to zvire co ma vemeno, ale nepustilo by me to odeslat prispevek). Poprve za celou dobu mi bylo lito Amelie, kdyz byla na konci ve vytahu a kdyz tam prisel Owen, tak jsem brecela - ale vsak to uvidis. Jinak operace co delala April s Webberem byla nechutna - fuj :poblion:. A ta co delala Amelie s Arizonou byla smutna :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
29.4.17 11:11

@Taminka Já se na obojí chystám večer, tak pak se ozvu :) Jinak jsem viděla Wentworth a to byla teda síla :lol: Jak jí majzla tou lahví a prej - vydírat se nenechám :lol: akorát jsem teda nevydržela a koukala jsem bez titulků a pořádně jsem nepochopila tu část, jak to na ní prasklo? Ona teda otrávila toho chlapíka od Liz? Nebo se o to pokusila a on ji pak udal? Dívala jsem se online, nestáhla jsem to a myslela jsem, že to pochopím z kontextu a nejsem si jista, jestli to bylo takhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
29.4.17 21:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
30.4.17 00:04

@Taminka Tak zatim jen Greys :) Ja Maggie docela rozumim. Stalo se mi jednou to samy, ne se segrou teda, ale s hodne dobrou kamaradkou a pripadala jsem si pak jako nejvetsi blbec pod sluncem. Bylo to opravdu hodne podobne a zjistila jsem to taky nahodou…Jestli ji to trvalo jen jeden den, aby to zpracovala, tak je vlastne dobra. No nicmene to nemeni muj celkovy nazor na ni.
Jo, taky jsem si poplakala s Amelii, bylo to smutny. Cela ta operace, ta pacientka byla moc fajn. No a skrkavky a ladybug :lol: To byla legrace. A je fajn, ze je Webber zpet s Catherine. Co je vubec s Minnick? Kde je? A ani Jackson a April, nic nevime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
30.4.17 17:13

@Brumdibarka ja opravdu doufam, ze dvojka 13 reasons why nebude. Protoze opravdu nevim o cem by to bylo a vzdy, kdyz je neco super a udela se pokracovani z niceho, tak to stoji za dve veci :nevim:
Jinak k te knize, je opravdu dooost jina, nez ten serial.

Minnick v greys, no nevim kde je, asi mela volno, kdyz byl tento dil :D S April a Jacksonem taky nevim, bylo to takove zajimave a pak prileteli zpet a nic nebylo.
Ohledne Maggie, no ja myslim, ze by ji to Mer rekla uz driv, ale Maggie je hodne sobecka a vse se toci kolem ni, takze by to nepochopila uz driv.

K Wentworth - co tim myslis toho chlapka od Liz? Toho advokata? No ona ho chtela zabit, proto ho vezla kamsi k tomu rybniku, ale nepovedlo se ji to a mezitim, nez se dostala domu, tak vzal kufr s penezi a praskl ji za zabiti manzela.
Liz je mi celkem lito, je to hodna zenska a tem advokat byl prase, vyuzil ji k tomu, aby osvobodil Soniu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
30.4.17 23:18

@Taminka No ja taky doufam, ze dalsi serie nebude, ale myslim, ze nase doufani zustane nevyslyseno.

Jo, tak to souhlasím, ze by to nepochopila i driv. Pripada si podvedena no. Ale ony to holky zvladnou. Jinak se tedy docela tesim na finale. Minule April rodila, Ben rezal bricho bez umrtveni…slo by to vubec prezit? Jo a vlastne svatba byla…no to se nam to pekne rozsypalo za ten rok.

Jo takhle, ja celou dobu myslela, ze je to nejaky statni zastupce! A ne advokat. A ted je na zdravotni dovolene, tak to ma Liz po ptakach. Taky je mi ji lito! A kam zmizela ta jeji dcera vlastne? To uz to mam dokoukane podruhe a ted vubec nevim. Ja se u toho obcas snazim pracovat a pak mi unikaji nektere dulezite veci v deji. No a Liz bude mit ted peklo se Soniou, urcite to praskne, kdyz ji videla ta tlustoska, Juice myslim.

K tem serialum z vezeni, koukala jsi na Orange is the new black?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
30.4.17 23:40

@Brumdibarka no ja si myslim, ze Sonia to vi, ze to byla Liz. Vzdyt to mela s tim advokatem/statnim zastupcem nebo kdo to byl takhle domluveno. Mam obavy, aby Liz jeste neco neudelala. Maxin tam neni, Bea tam nani, Bloom je jakasi divna po tom co neotehotnela…takze nevim nevim. S tou jeji dcerou je to taky divne..Ja u toho taky sice delam spoustu jinych veci, ale neprislo mi, ze by nekam odesla… :nevim:

K Grey's - no ja ti nevim ohledne toho porodu. Asi se to prezit da, ALE..!! :think: Vis jak to je u tech serialu - obcas prehanka ;) Finale mame 18.5. tak jsem zvedava, co tam bude.

Orange is the new black jsem nevidela ani jeden dil, nezaujalo me to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
30.4.17 23:56

@Taminka Jsem pitomá, no jasně, že to ví! No takže otázka bude, jak moc to bude řešit přímo ve vězení. Tak snad by jí pomohla Franky? Těžko říct, má asi dost starostí sama se sebou. Jo a co říkáš na Frallie? :mrgreen: Už mají holky přezdívku.
Moc se mi líbilo zpětně sledovat vývoj Very, zdá se, že ta herečka vlastně moc nehraje, ale teď jsem to při tom opakovaném shlédnutí pozorovala, jak se úplně změnila od prvních dílů, po příchod Fergusonové, až teda po ředitelování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
1.5.17 00:32

@Brumdibarka Frallie myslis Franky a Ally?

Jinak Vera je dobra, mam ji rada uz od zacatku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
1.5.17 08:38

@Taminka Jj, Franky a Allie, na diskuzích se řeší, jestli z nich bude pár, tak proto Frallie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
1.5.17 21:20

@Brumdibarka jinak je zajimave jak velkou moc ma Ferguson - co vsechno dokazou penize. A mam velke obavy, ze pokud se da se vsema dohromady, tak to jeste bude drsne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí