Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Brumdibarka ja myslela, ze uz jsi ten Wentworth videla vsechny dily.
Urcite se podivej na Scandal, wentworth nikam neutece.
Jinak jsi jako ja, jak se na neco zacnu divat a libi se mi to, tak to sjedu vsechno za par dni. A jak jsi psala o How to get away with murder, ja koukala myslim na prvni dve serie a pak se to zamotavalo, vracelo zpet atd a prislo mi to zmatene tak jsem se prestala divat.
Jeste se mi moc libilo Once upon a time, ale posledni serii uz jsem se nedivala, mela jsem toho hodne a nestihala sledovat. Tak ted na to nabehnu ![]()
@Taminka Ano, viděla jsem už všechny, ale dávám si druhé kolo
Dělám to u většiny seriálů, co se mi líbí.
No a Scandal
Akorát teda s tou Liz (Portia) to byla síla! A Mellie prezidentka? Jinak máme opravdu podobný vkus s těmi seriály, taky jsem se u How to get away with murder zastavila u druhé série a přesně ze stejného důvodu
Once upon a time jsem viděla jen první dvě.
@Brumdibarka jj s tou Liz to bylo neco, jsem uplne prestala dychat. S tou Mellie - no ja nevim, porad myslim, ze se to jeste nejak zmeni, i kdyz Cyrus je des. A ten jeho manzilek - no pekne to na neco rekl. A je mi lito Davida!
Co je jeste zajimavy serial je 13 reasons why. Videla jsem posledni dil, ale zaujalo me to, tak se na to mrknu.
@Taminka No on je ten vyber takovy omezeny
Mellie vs. Cyrus. Jo, no David, chudak, taky mi ho bylo lito. Jsem zvedava na dalsi dil. Jo a minule byla bezvadna Quinn, jako American Sweetheart ![]()
No to uz jsem Ti psala! Minuly vikend jsem to 13 reasons why totalne zapadla. Je to bezvadny. Skoda, zes videla zrovna posledni dil, to vlastne vis tu predposledni kazetu, ale i tak to stoji za to, je to uplne jiny serial, moc se mi to libilo.
@Brumdibarka jooo! Ja jsem si rikala, ze to je urco ten serial cos psala. No uz jedu 4.dil.
@Brumdibarka jsem u devitky!! velmi VELMI silne to na me zapusobilo!!! myslim, ze dnes to dokoncim. uz mam stazenou i knihu.
@Taminka Tak to mame stejne! Myslela jsem na to, kudy jsem chodila
Vzpomenu si casto i ted. Tesim se, až to sjedu podruhe ![]()
@Brumdibarka davam si mezi dily pauzy, protoze to proste nemuzu videt vsechno najednou. Je mi z toho do breku, obcas i brecim a nemuzu se dockat finale co se dozvim. sice jsem to uz videla, ale nevenovala jsem tomu pozornost.
zboznuji Clay a Tony!! ted byl konec desitky kde se Clay ptal Tonyho: did I kill Hannah Baker? Tony: yeah!
nejhorsi je ze ja v usa ziji, takze vidim jak to na tech skolach chodi a fakt to tak je ![]()
@Taminka taky jsem si pobrecela. Nechci nic psat, abych nespoilerovala, ale bude to jeste zahul. Jo, Clay je super a mama Hannah - Addison z Greys, ta mne taky dostavala.
O tom fungovani americkych skol pak napis vic, vzdycky mne to zarazi v tech filmech, serialech a rikam si, nakolik je to pravda. Takze fakt to tak je? Bych neprezila ani prvak…
@Brumdibarka napisu potom, az to vse zhlednu. I to tech skolach. A uprimne, moje kocka je ve treti tride zakladky a divim se, ze neni na psychiatrii.
Hannah matku rada nemam, ani v Grey's jsem ji jako Addison nemusela.
Celkem me v tom serialu zarazi, jak ty decka oslovuji sve rodice Sir a Ma'am. A pak ve skole jsou na zabiti. To tak ale v usa taky ne, doma se ty decka drzi zkratka a pak se proste musi nekde vybourit a bohuzel taky na nekom ![]()
@Brumdibarka taaakze dodivano.
Mnohem vic nez pribeh Hannah me sebral pribeh Claye. Velmi hodny, sympaticky a hezky klucina.(mmch me se na to taaak spatne divalo, protoze mi velmi pripominal meho byvaleho manzela za mlada
).
Hannah mi prisla, ze si hrozne vsechno brala osobne, bohuzel velmi slaba povaha to ma v zivote vzdycky hodne tezke.
Ted k tem postavam : Courtney - velmi zakriknuta kacena. Jessica - no co rict k te? Nelibilo se mi, jak se na konci chovala k Justinovi. I kdyz to byl blb, tak se ji snazil chranit. Jsem rada, ze to vypadalo, ze se na konci sverila s tim, co se ji stalo svemu otci. Sheri ok.
Alex woohoo, ten konec me hodne sokoval. Tyler - smirak jeden. By me zajimalo, na co tam mel ty zbrane.. ![]()
Zach mi vubec nevadil. Justin - jak uz jsem psala, bylo mi ho az lito na konci. Doma to nemel vubec lehke a ta jeho matka, no tu bych nakopala…Prednejsi chlap nez vlastni decko.
Marcus byl taky kreten priserny. Celkove ta particka v te skole snad jen krome Zacha byla na zabiti.
Bryce - radeji ani nenapisu, co si o nem myslim, protoze bych ten prispevek nemohla odeslat. Vis, co jsem si myslela? Jak jel od nej Clay domu na tom kole, a pak tam jela ta zachranka a bylo slyset, ze maji streleneho 17 ti leteho do hlavy, tak jsem si myslela, ze k nemu prijel Justin a strelil ho do te hlavy on. a to byl zrejme ten Alex ![]()
Jinak Bryce - typicky rozmazleny synacek bohatych rodicu, co si mysli, ze muze vse.
Tony a Sky - oba moc prima.
Clay - I love Clay
![]()
Rikam si, jak se na konci citil ten skolni poradce, kdyz vedel, ze Hannah neporadil a ona sla domu a zabila se. Musi to byt ale odvaha si takhle rozriznout ty zily..bleeee, ja bych to nedokazala.
Na konci jsem byla rada, ze Clay zasel za Sky a byli kamosi.
A moc doufam, ze NEBUDE druha serie, protoze ta by vsechno zkazila!!!
@Taminka To je mi teda rozbor! ![]()
Myslím, že s Tebou souhlasím skoro na 100 %. Mně bylo Jessicy líto. Chovala se jako káča, protože kopala kolem sebe. Zach mi taky nevadil, tam mi teda ta kazeta přišla zbytečně tvrdá. Justina mi bylo taky líto. Sice to s ním celé začalo, ale ve srovnání s pokračováním děje vlastně nic moc neprovedl - teď myslím Hannah. Co udělal Jess, respektive že nezastavil Bryce, to už je mnohem horší.
Mmt, ted to ctu znova, on to byl Alex? Ja zase myslela, ze ten postřeleny-zastreleny byl Tyler? Ja se na to chci podivat na cele znova, tak si ten konec ted nepustim, ale pak napisu zase ![]()
No Bryce - fyzicky se mi delalo zle, kdyz se objevil na obrazovce. A pritom ho - krome teda Claye - znam i z nejakeho jineho serialu, nepamatuji si odkud, ale tady toho hnusaka teda zahral az moc dobre. Fuj.
Jo, na scenu s rezanim zil jsem se nedivala. Mne teda bylo krome tech scen s Brycem desne u te casti s Clayem, jak sedeli s Hannah na te posteli a ona mu rikala, proc ji to nerekl vsechno uz driv, kdyz byla nazivu. Navic by se pak asi nestalo ani jedno to znasilneni…i kdyz ono by se stalo treba jindy a jinde, nebo jinym holkam.
@Taminka Taky nechci druhou serii, i kdyz bude asi velky tlak, ten serial se veze na vlne zajmu a nadseni, ma skvele hodnoceni na imbd, dokonce i u nas na csfd. Ted jsem jeste videla na yt, ze Harry Stiles k tomu vydal singl, ten je na jeho nove desce tedy, ale dostalo se to tak k dalsim lidem…
Sakra ja se snad pujdu hned divat
Chtela jsem to odlozit, abych si to pamatovala co nejmene, ale asi nevydrzim.
@Brumdibarka ano ano, byl to Alex. Kdyz na konci ten skolni poradce poslouchal tu kazetu, tak za nim prisel reditel a rekl mu, ze Alex se strelil do hlavy.
Jinak jeste par poznatku - vsimla sis, ze jak na konci vypovidaji ty decka, tak je tam datum 10. listopadu 2017? Trochu moc popredu, ne?
K Hannah - v knize je, ze snedla prasky, v serialu asi lepsi podrezat si ty zily, he to rychlejsi?
A jeste, Tony rikal Clayovi jak doposlouchal tu svoji kazetu, ze Hannah mu to nechala na zaprazi, ale ze mu se nechtelo vstat z postele a jit dolu. Na konci bylo, ze Hannah sla na postu kazety poslat.
Znovu se na to ted divat nebudu, me by to nebavilo.