Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Taminka No jestli to přežije Huck a zjistí, že to udělala Abby, tak je dcerou smrti a asi pěkně bolestivý… Ale teda nečekanej zvrat, jen co je pravda. Nicméně proč to Abby udělala? To tolik chtěla, aby byla Millie prezident?
@Brumdibarka nevim proc, ale z Abby se stala hrozna zavistiva mrcha. A myslim, ze nejenom ona bude mit velmi bolestivou smrt, ale hlavne Jenny. A myslim, ze nejen Chuck(pokud to prezije), ale i Quinn se o to postara.
V tomhle dile bylo videt, jak se z Rowena stal pronasledovany a ze ne vzdy si muze vyskakovat.
Jinak uz tam dlouho nebyl Cyrus.
greys uz jsi videla?
@Taminka To je fakt, Quinn by ho mohla pomstít, nicméně teda Huck by mi chyběl, snad se z toho dostane. A taky mne dostalo, jak Rowan zastřelil tu svojí přítelkyni??? To byla síla.
To je pravda, co s ním je? Měli by ho pustit ven, je to sviňák, ale tohle je moc krutý trest. A vůbec tam není Fitz? Jestli pořád randí s tou černoškou?
Viděla, i se mi to docela líbilo, i když to bylo hlavně o mých neoblíbených Pierce a Amelii. Té to tedy slušelo, musím říct, jak byla doma, tak vypadala nějak oteklá, teď už je pěkná zase
A furt divná, chudák Owen. Jo a Richard překvapil! Už je na čase ty půtky skončit. Co tam jinak bylo vůbec? Byl to takový klasický díl.
@Brumdibarka jsi si jista, zes videla posledni dil Grey's? Vzdyt to bylo hlavne o Jacksonovi a April ![]()
S tim jak Rowen zastrelil Sandru, az jsem poskocila, ale myslim, ze vedel, ze by to nakonec stejne dostala. Ze by ji vydirali, ublizovali atd…ale jak byl potom smutny, az mi ho bylo lito.
Fitz mi nechybi vubec a jsem moc rada, ze uz to neni jen trojuhelnik Liv -Fitz - Jake.
@Taminka No to byl díl 16, už jsem psala o 17.
Tedy ne o té Montaně, ale jak už byli zpět.
„@Brumdibarka“ha ha tak ja si vubec neuvedomila, ze jsem 17 jeste nevidela. Stejne jako minuly Catch.
Grey's jako Owen uz by mel Amelii poslat do haje a najit si nejakou hodnou zenskou, se kterou bude mit rodinu. Amelia byla vzdycky mura a vzdycky bude.
No a k Maggie se ani nevyjadruji, protoze to je kravka nejvetsi. Tu bych vyliskala.
Catch - Margot a Danny me prekvapili
. No a konec s Alice a Ben - jako Ms&Mrs. Smith
oba bouchacky namirene na sebe…
@Brumdibarka no hned jsem to jeste ten den napravila. Psala jsem, ze Maggie me strasne stve a mas pravdu, Amelia vypadala mnohem lepe nez kdyz byla doma. Uz se hlavne tesim na dalsi Scandal, ten sjedu jako prvni.
@Taminka Ja to spatne pochopila
Myslela jsem, že píšeš všeobecné shrnutí. No každopádně jsem se shodly v hodnocení
A taky se už moc těším na Scandal! Co se dozvíme. Ale myslím pořád, že Huck neumře.
@Brumdibarka ja nekde cetla, ze herec co hraje Hucka psal, ze nemame verit tomu, co vidime
Tak snad to tak i bude. Moc se mi nechce verit tomu, ze by on i Liv tak trapne naletely takove husicce.
No jsem zvedava, jak to bude pokracovat, Abby dopadne taky spatne.
A jeste me taky dost zajima, proc tak moc chteji, aby byla Mellie prezident..
@Taminka No tak ted jsem napnuta tedy
Budu koukat az vecer, tak pak napisu.
@Taminka Ahoj! Tak mně se Scandal líbil, je pěkné, jak se vrací v ději s každou konkrétní postavou, to třeba bylo i v How to get away with murder, ale tam už mi to přišlo zmatené občas, tady to dává smysl. A aspoň šlo Abby trochu pochopit. Pořád myslím, že Huck žije, i podle toho, co řikala ta malá vražedkyně alias nejlepší kamarádka.
No a Chirurgové opravdu smutní
Některý díl měla režírovat Ellen Pompeo, možná tenhle? Teď nevím, ale byl to takový jiný díl. A štve mne, jak se Meredith pořád vymlouvá, že nejde na rande…
@Taminka Tak co, Tami, už jsi viděla? Já se těšila na dnes a mladej mi rozbil sluchátka, tak mám po koukání
jsem tak naštvaná! I když je to blbost, já vím, ale vždycky v sobotu večer se koukám…
@Brumdibarka Tak ja zrovna na Scandal dokoukala. 4× jsem brecela!!! hrozne dojemne bylo, jak Abby prisla za Fitzem. Vsak az uvidis, tak napis
Jinak Quinn byla DRSNA!! A Meg dostala, co zaslouzila.
Jinak k tomu minulemu dilu, ja jsem nemyslela, ze to bylo o nicem, ale ze tam nebylo nic o Huckovi. Bylo ale dobre vedet, proc to Abby udelala.
Greys uz jsem taky videla a Meredith uz me neskonale stve!!!