Seriál Chirurgové

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13503
2.5.17 20:26

@Brumdibarka uz jsi videla novy Wentworth?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
2.5.17 21:04

@Taminka Zatím ne :) Zkusím to dnes stihnout, myslela jsem, že je až zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
2.5.17 21:47

@Brumdibarka je v uterky, ale v australii a tam je cas popredu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
3.5.17 22:44

@Taminka Díky, tak jsem zase o trochu chytřejší :) Už jsem to stáhla, ale zatím jsem nestihla odkoukat, měli jsme tu trochu rušný den. Ale teď jsem zasedla k youtube a tohle mi vyskočilo v doporučených, tak jsem Ti to musela ještě poslat :) - 13RW
to je rychlovka, zajímavá fakta a pak ještě tohle, to je moc pěkný, hodně detailní rozbor konce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
4.5.17 15:06

@Taminka Uff, tak to byl meganabitej díl! Nehoda byla skvěle natočená a jak se tam Mr. Jackson zasekl a ještě ta hudba…no už jsem ho viděla někde vedle Bea. To se fakt povedlo. Jo a jsem zvědavá, co chystá Freak, ten konec byl pěkně strašidelnej :lol: Opravdu povedený díl, moc se mi to líbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
4.5.17 16:27

@Brumdibarka jj taky jsem cekala, ze se Mr. Jackson nedostane ven…tento dil byl fakt super. A Sonia dostala peknou nakladacku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
7.5.17 17:26

@Brumdibarka uz jsi vse videla? Ja uz jak Scandal a ten byl vynikajici, tak Grey's a The Catch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
9.5.17 22:01

@Brumdibarka omg uz jsem videla Wentworth 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
9.5.17 23:02

Viděli jste nový promo na nový díl chirurgů? Já už jsem nedočkavá, zajímá mě co Owenovi, kdo řekne, že tam brečí :think: :lol: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
9.5.17 23:20

@LuSof jj ja videla. Nemyslim si, ze breci protoze mu nekdo neco rekl, to jsou ukazky poskladane do sebe, takze se treba mohlo neco stat a z toho duvodu breci.
Jinak me mrzi, ze Edwards odchazi, radeji bych videla odejit Jo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
10.5.17 20:48

@Taminka To mě taky mrzí! JO moc nemusím, už od začátku…No s tím Owenem, mě napadlo, že by se našla jeho sestra? A bylo by dobré, kdyby se našla živá..Mělo by to dopad i na MER a RIGse..Alespon by to mělo pořádný děj :) :lol:..Jinak jsem zvědavá na finále..A ten Scandal je dobrý? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
10.5.17 21:07

@LuSof neprislo mi, ze by Owen brecel z radosti :think:
Scandal vynikajici!!! Vrele doporucuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
11.5.17 13:46

Jsem tu po delší době, ale nevíte co se chystá za velký šok v Gres anatomy a proč bude HUnt brečet?? To najdou jeho sestru nebo jen tělo???

EDIT: už se to tu řeší, já rychleji píšu než čtu :) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
11.5.17 14:38

@Jana0703 to se dozvime bud dneska nebo pristi tyden. Pro nektere asi bude sok, ze Edwards odchazi.. :think:

Jen mi teda v Grey's vadi, ze pokazde, kdyz nekdo odchazi, tak umre. U Edwards to vypada stejne podle tech ukazek :nevim:

A jeste jedna vec. Jak Alex rikal, ze potrebuje nekoho najit, tak si myslim, ze hleda manzela od Jo, tak jen doufam, ze kvuli nemu neskonci ve vezeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
11.5.17 16:58

@Taminka
Já myslela, že Alex volal a řekl: Někoho pro Vás mám a né, že někoho hledá..sem se asi přeslechla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí