Seriál Chirurgové

Napsat příspěvek
Velikost písma:
194
14.4.17 09:07

@Taminka Ahoj! No tak Scandal síla! Moc pěkně zpracované, a s tou Abby souhlasím, i ten moment na konci s Olivií byl dojemný. Opravdu pěkný díl.
Chirurgové souhlas, bych se na ni vykašlala být na místě Riggse.

Z jiného soudku - udělali sequel Prison Breaku, jestli jsi před lety sledovala? Už vyšel druhý díl a moc se jim to povedlo, tak případně doporučuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
17.4.17 02:47

@Brumdibarka videla uz jsi novy Scandal a Grey's? Ja doufam, ze to bude v Grey's tak jak si myslim :-)

Jinak prison break jsem drive videla, ale prestala na to koukat, protoze me to prestalo bavit. Ale zacala jsem sledovat Wentworth, je to super!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
17.4.17 14:40

@Taminka Tami, díky za tip, jdu se hned podívat! Nove dily jsem nevidela, protoze jsem totalne zapadla do serialu 13 Reasons Why. Videla jsi? No normálně jsem koukala díl za dílem, dokud to nepadlo, jsou hodinové a dala jsem to za víkend :lol: Je to tedy o teenagerech, ale super! Zkus aspon prvni dil :)
Mela jsem jit ted do prace, ale mimino ma horecky, tak lezime v posteli a jdu taky koukat na Chirurgy i na Scandal. Pak napisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
17.4.17 14:45

@Taminka Už jsem uplně pitoma :mrgreen: Wentworth mam shlednuty komplet, to jsem teda zvedava, co budes rikat v prubehu, je to jeden z nejtemnejsich serialu, co jsem kdy videla! U jakeho jsi dilu, serie? Naposledy jsem videla konec ctvrte serie a to teda…No počkám, až napíšeš, u čeho jsi :)
A stejně děkuji za tip, protože zrovna začala pátá série :D tak jdu koukat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
18.4.17 22:33

Holky Scandal sledujete online nebo si ho někde stahujete díky? :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
18.4.17 22:36

Už ho mám!:) Ale díky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
18.4.17 23:12

@LuSof To byla rychlovka :lol:
@Taminka Tami, no to byla romantika :) Obojí se mi líbilo! Greys super a Scandal můj oblíbený pár Fitz-Liv :srdce: Pěkný to bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
19.4.17 14:47

@Brumdibarka ten Wentworth mam dosledovany cely a uz i ty tri nove dily z pate seeie. konec ctyrky teda mazec! Ferguson je total psycho! uplne se mi hnusi. Bea mi tam chybi :( a chudak Franky!
jinak je to super serial, moc se mi libi.
Scandal ten posledni dobry, bylo by to zajimave, kdyby Fitz ty volby nevyhral, ale dobre ze vyhral a tohle se nestalo, protoze Melly se Cyrusem - no to teda ne!:-))
Me ted opet zacaly Pretty little liars, sice uz me to nebavi ale koukam na to protoze chci videt co tam bude noveho :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
19.4.17 15:59

@Taminka Wentworth sila, vid. Ja jsem byla uplne hotova z prvni serie, s Beou, jeji dcerou atd. :( No a ta ctyrka, ten konec, to bylo neskutecne, necekane! Taky je mi ji lito - myslim Franky - ale teda jsem rada, ze je ve vezeni, ma to stavu, mrzelo mne, kdyz se dostala ven. Nebo mrzelo, prala jsem ji to, ale bavi mne, kdyz je ve vezeni. Jo a Ferguson, to je ta katastrofa, v nekterych chvilich se ani nemuzu koukat, jak se mi hnusi, presne s Tebou souhlasim. Jdu dokoukat ten treti dil :) i kdyz mozna radsi pockam na titulky, spatne te australske anglictine rozumim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
19.4.17 22:47

Teď jsem viděla poslední díl greys a já meredith naprosto chápu pro ni už se nikdo nevyrovná Derekovi bude ho mít na prvním místě do smrti. Podle mě Riggs nedosáhne Derekovi ani ke kotníku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
21.4.17 00:01

@zuzan jako ja taky Meredith chapu, ale zivot jde dal. Nemuze kazdeho srovnavat s Dereckem. I kdyz dobre to Riggsovi rekla Arizona, ze Dereck byl pro Mer neco jako buh. Ale me Dereck na konci uz celkem lezl na nervy a Mer me ted stve, ze porad v kazdem dile dava Riggsovi nadeji a pak ji do toho vzdycky neco vleze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
21.4.17 08:06

@Taminka Meredith se mu musi sakra libit, kkdyz to porad nevzdava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
21.4.17 14:52

Pro mě byl taky bůh já mít takové chlapa tak už by po partnerské stránce můj život zkoncil. Já už teď na ty díly po jeho smrti koukám jen ze zvyku a radši koukám na ty starý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
22.4.17 04:36

@Brumdibarka woohoo uz jsi videla novy Scandal??? docsla dost dobry!! hlavne ten konec :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
22.4.17 11:21

@Taminka Ted nevim, na co koukat driv :lol: Jak jsi psala o Wentworth, tak jsem si dala maraton a koukam od zacatku, ale ted mne laka i Scandal :) Napisu, az se podivam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí