Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lainaire8 píše:
@Quinn7 protože už tam hrát nechtělmyslela jsem že přestanu koukat až tam nebude, ale stejně dál stahuju nový díly, je to pořád stejně dobrý
fakt jo ? já si to bez něj neumím představit. Celkově mi přijde že už to není ono. Ty první řady byly nejlepší. Odešla Kristýna a ted ještě Derek.
@Quinn7 zezačátku jsme s tím taky měla problém, bylo to divný, ale ted jsme u 15. sezony a nemůžu si pomoc, zase se to vzchopilo a pořád mě baví se na to dívat..
@PAN66 píše:
@Quinn7 zezačátku jsme s tím taky měla problém, bylo to divný, ale ted jsme u 15. sezony a nemůžu si pomoc, zase se to vzchopilo a pořád mě baví se na to dívat..
Ona uz je 15 sezona ke stazeni??
@Quinn7 píše:
tak kdo je pozadu a kouká jenom v telce? Včera byl díl kde umřel Derek. Kupodivu jsem nebrečela, ten díl mi přišel zvláštní, stejně tak reakce Meredith. Pořád nechápu, že ho mohli zabít. Vid to je jak kdyby v Sexu ve městě zabili pana Božskýho.
Už se nedívám. Opět je to každý s každým, už hodně zasukované ty vztahy, uplně nesmyslné zápletky … ![]()
@chs.jasmin píše:
Už se nedívám. Opět je to každý s každým, už hodně zasukované ty vztahy, uplně nesmyslné zápletky …
jo taky mi to tak přijde. A ještě jak změnili dabing a Meredith už prostě nezní jako Meredith. Ale stejně jsem se teda tudle řadu koukala, ale s tim Derekem mě to teda dostalo. ![]()
Ono to jde sledovat i online… Já jsem konzerva, mně strašně vadil šílený přerod April z ničeho nic na ultravěřící, vadil a stále mi vadí Owen se svým antisexy ublíženým výrazem a líbáním á la „sežeru partnerku“ a s nástupem Jo Wilson a její skvadry to šlo už úplně dolů, ta „herečka“ by možná hrát mohla, ale maximálně tak v Twilight.
To samé Catherine, to je baba napřesdržku ![]()
Moc se mi líbila dynamika tak do deváté série, kdy to bylo neokoukané, vtipné, situace ještě tak docela uvěřitelné, ztotožnitelné, byl v tom smysl. Bezvadný Mark, skvělá Addison, Cristina, normální Bailey…
Meredith je v poslední době nějaká vosková, docela ale pomáhá, že má zajíčka, ten vztah vypadá moc pěkně.
@Quinn7 píše:
tak kdo je pozadu a kouká jenom v telce? Včera byl díl kde umřel Derek. Kupodivu jsem nebrečela, ten díl mi přišel zvláštní, stejně tak reakce Meredith. Pořád nechápu, že ho mohli zabít. Vid to je jak kdyby v Sexu ve městě zabili pana Božskýho.
No a to jsem se bohužel zase po delší době dívala. Úplně mě to vzalo- já ho totiž děsně ráda…
![]()
holky tak koukám dneska jako blázen. Mer je fakt těhotná? Trochu mě to napadlo, ale snad by nebyla jako její matka, aby dala dítě pryč.