Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Taminka
Tak už vím, koukla jsem se jen na ten konec a je tam, že potřebuje někoho najít ![]()
Ta herečka co hraje Edwardsovou je těhotná ne?? jo chápu že to nemuže být nuda ale to jamá tragédie. Nevím co se teda stane Owenovi ale vypadá to že Amelie ho bude utěšovat, tak třeba je to dá dohromady.
@Jana0703 tehotna je ta co hraj Jo, tak jsem zvedava jak to tam udelaji, uz ted ro je na ni videt. Jinak doufam, ze Owen bude mit nekoho jineho, Amelie se k nemu nehodi.
TAk jsem se dostala k tomu se podivat na Grey's… uff jsem rada, ze Edwards neumrela!! Aspon tentokrat zadna smrt. Jsem zvedava, jak to bude se sestrou Owena a zrejme Mer a Nathan spolu nebudou..
a nebo to bude, ze si Megan nebude nic pamatovat a bude to zamotane. ![]()
Ale teda moc moc doufam, ze Jackson nebude s Maggie, protoze ji nemuzu ani citit ![]()
Seril jsem sledovala v televizi a pak jsem se k tomu vrátila, tak ted jsem v obraze, docela jsem překvapená, že by ukončili vztah april a jacksona? nechápu proč? a megie my fakt nesedla? jsem v rozpacích co bude v nasledujici sezone
@lucikga me to prijde, ze nemaji co vymyslet noveho tak se ukoncio vztah a vse kolem co bylo s April a Jacksonem a zacne Jackson a Maggie. Tu ale vazne nemusim!
Holky nějak se zapomnělo diskutovat
Jak se Vám líbí letošní 14 řada? ![]()
Ahoj, mě se líbí moc a konec posledního dílu před pauzou je napínavý, už aby byl leden ![]()
@LuSof píše:
Holky nějak se zapomnělo diskutovatJak se Vám líbí letošní 14 řada?
taky jsem si rikala, ze uz se nejak zapomnelo diskutovat. Ja dohanela minuly tyden 3 dily pred Vanocni pauzou a dnes jdu na novy dil. Jsem napnuta, jak to vsechno dopadne!!
@Taminka Ten nový díl byl podle mě super, se těším už na další
![]()
@LuSof tak ja uz videla vsechny aktualni, i ten posledni s Bailey.
tak kdo je pozadu a kouká jenom v telce? Včera byl díl kde umřel Derek. Kupodivu jsem nebrečela, ten díl mi přišel zvláštní, stejně tak reakce Meredith. Pořád nechápu, že ho mohli zabít. Vid to je jak kdyby v Sexu ve městě zabili pana Božskýho. ![]()
@Quinn7 protože už tam hrát nechtěl
myslela jsem že přestanu koukat až tam nebude, ale stejně dál stahuju nový díly, je to pořád stejně dobrý ![]()