Seriál Chirurgové

Napsat příspěvek
Velikost písma:
194
16.1.17 21:37

@Taminka Jako kvůli změně reálného prezidenta? Nebo je to spoiler :D Jsem uprostřed třetí řady :D Ale teda zrovna tam byl nečekaný zvrat, vražda manžela CB, víš, koho myslím? Abych tu někomu nezkazila případný zážitek. To jsem nečekala. Sem tam už mi to místy přijde slabší, některé ty konspirace jsou teda na pováženou. Ale stále se mi to líbí. Chybí mi víc řešení vztahu Olivie a Fitz, teď se tam nic neděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
17.1.17 14:39

Greys je taky posunuty kvuly ty zmene. Na 25 ledna az.. A ja doufam, ze se vrati Owenova sestra, bude s Rigsem a Mer bych chtela s Alexem, nevim proc, ale hrozne by se mi k sobe libili a mohla by se vratit Cristina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
17.1.17 14:40

Teda na 26 ledna presne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
18.1.17 22:12

@Brumdibarka ne kvuli serialu :-) kvuli te saskarne, ktera bude ted v patek, kdy nastupuje nas novy prezident Trump.

@LuSof nemyslim ze, ze Mer bude s Alexem, oni jsou spise jako bratr a sestra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
19.1.17 08:17

To ja vim a to me stve :) Chtela bych je spolu :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
19.1.17 08:23

Taky si myslím že se tam objeví Christina viděla jsem ji v promo videích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
19.1.17 14:17

A víte někdo nějaký spoiler jak to bude?? nechci drama Alex jde za mříže… :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
20.1.17 00:58

Tady vice o Christine..pokud umite anglicky :)

http://www.inquisitr.com/…istina-yang/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
20.1.17 08:33

@Taminka díky, to je zajímavé, o Cristině jsem nevěděla. Tak snad se dočkáme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
21.1.17 09:02

@Taminka Tak dokoukáno! A nedočkavě vyhlížím další sérii :) Nemáš ještě jiný tip na nějaký seriál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
24.1.17 01:38

@Brumdibarka woohoo tak to jsi zvladla super…myslim, ze nova serie co ted zacina bude snad uz trochu jineho zanru, nez porad jen Mel…teda aspon podle toho traileru..

Jinak me se jeste moc libil The Catch, ale zatim byla jen jedna serie stejne jako Guilt. nekterym se dale moc libi How to get away with murder, ale me to prestalo bavit. Me moc bavi American Housewife. Je to komedialni, ale zasmeju se u toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
24.1.17 14:40

To už byl jako úplně konec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
24.1.17 14:53

Takže Cristina se bude vracet??? 8o 8o

jinak za mě doporučuji seriál Outlander a teď není špatný Timeless, a The Royals :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
24.1.17 16:02

@Annav7 Myslíš Chirurgů? Ne, ještě ne, teprve půlka sezóny. Ale nevím, jestli už podepsali další sérii.

@Taminka @Jana0703 Holky, díky moc, jsem seriálový maniak, vyzkouším všechny typy :) Už jsem sjela How to get away with murder - jsem u konce druhé série a teď jsem stihla i první díl The Catch, zatím dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
24.1.17 21:34

@Brumdibarka haha dobry!!! Ja miluji serialy, ale musi me zaujmout. Zboznuji Game of Throne a Penny dreadful, ale to skoncilo a to jsem myslela, ze me klepne :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí