Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No… z toho popisu bych řekla že paní produkčí je taky nějaká divná ![]()
A nevíš jak to bude s Chirugy dál?? nejosu v USA nějaké spoilery?? odsoudí Alexe?? já doufám, že ne!!! a že kopne Jo do… ![]()
@Jana0703 no divna je…hlavne jak oproti Patrickovi vypada ![]()
Jinak u ktereho dilu v te nove serii jsi?
@Malcmi jj velka krize, ale co jsem cetla, tak pry se snazi ![]()
Automobilove zavody, on tam jezdi v aute, kazdy rok to je u nas nejbliz v San Antoniu, tak tam jezdime. Vzdycky clovek hned vi, kde je nejaka hvezda, protoze tam stoji milion zenskych na podpis.
a to tam má ta produkční takovou moc, že vyhodili hlavní hvězdu místo ní?? ![]()
jsem u třetího dílu 13.série.
@Jana0703 no ja se asi spatne vyjadrila
ta, ktera ten serial pise!
No ze soudu zatim nic, neni videt, ze by se neco delo, Alex se snazi, ale nema to moc lehke
no upřímně nesedí k sobě, ale proti gustu…
byla jsem v týdnu na Bridget Jones 3 a slušelo mu to tam.. ![]()
@Jana0703 tak jsem zrovna videla posledni dil a vratila se Lea Murphy(byvala milenka Robbins), myslim, ze kvuli ni se Callie rozvedla s Robbins.
S Alexem to nevypada moc ok, no doufam, ze v nemocnici zustane.
Já četla tenhle SPOILER (NEČTĚTE DÁL, POKUD NECHCETE NIC VĚDĚT). : Believing he is going to jail tomorrow, Alex makes a big decision about his future.
To zní, jakože si to myslí, ale ve výsledku nepůjde. ![]()
Jo a jinak Leah Murphy.. Když jsme o tom poprvé četla, tak jsem myslela, že bude host, ale podle posledního dílu to vypadá, že tam bude natrvalo. ![]()
Já nějak nevím, ztrácí to tu energii, Owen měl rád Cristinu, ta nechtěla děti a šla na potrat, teď má Amelii a ta pro změnu taky nechce děti, to mu nemůžou dát normální babu???
I když chápu že si zažila ze věci, ale.. tak mu měli dát jinou paní ![]()
@Jana0703 Owen a Karev proste nemaji stesti na zenske! Ale ja nemam rada ani Jo ani Amelii, tak treba se mi to jen zda…