Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Habinka tak nic neprozrazovat, já až dneska, včera už jsem to nedala, usínala jsem v sedě ![]()
Tak už jste všechny viděly? Já až dnes, měla jsem trochu zpoždění. Za mne zatím nic moc, ale řekla bych, že ty rozjezdy serií jsou vždy takové pomalejší
Tak jsem dnes videla 12 dil z 10 serie a uplne me oci ze neni nikde na stazeni 13..Jsem zvedava, jak se April zachova…A napnuta k prasknuti ![]()
@marketta1 mají pauzu až do února
koukni na http://www.greys-anatomy.cz/
Holky mam dva dotazy, jak dopadla ve zkratce devata serie? a kde stahujete desitku diky..i s titulky
@clovek To mi ani nerikej, ja konecne mam cas abych koukala a ted zas cekat..Hlavne kdyz je to taaaak napinavy
..
@Niqitka Jejda uz nepovim co se stalo v devidce, mozna kdyz napovis oc tam jde tak se rozpomenu..Desitku stahuju na ulozto ale mam to bez titulku, mozna k tomu pujdou stahnout taky, to jsem nezkoumala ![]()
Nejvíc informací kde stáhnout, i titulky, je právě na www.greys-anatomy.cz. Jestli se nepletu tak devítka končila havárkou autobusu a hlavně výpadkem proudu při bouři, Weber se šel podívat co se stalo a dostal ránu elektrickým proudem, zkolaboval a nikdo o něm nevěděl. Meredith porodila, Arizona podvedla Callie, no nevím teď si nejsem jistá jestli už si to všechno nepletu i s předchozí sérií
.
Nene nepleteš, apč ja to viděla do půlky deváte serie..a toto slyšim poprve.
diky
Napíšete mi prosím někdo, co se děje na začátku 9. série? Viděla jsem naposled, jak spadlo letadlo. Díky ![]()
Holky prosím o radu, jsem vzteklá… Právě jsem v TV viděla podle programu 2. díl deváté série, jak Marka odpojují od přístrojů. Naposled jsem viděla díl 8/24 jak spadlo letadlo, minulý týden jsem to neviděla. Hledala jsem tedy 9/1. díl, ale po stažení je to ten, co jsem viděla dneska… Chybí mi tam tedy nějaký díl, jak je zachrání z toho lesa… Nechápu to, co teda dávali minulý týden? Mohl by mi to někdo vysvětlit? Díky ![]()
@AnastazieB Ahoj, tak zkus jeste pohledat, minuly tyden byl jeden dil, kde se okolo toho tocili, mluvili o tom, ale jen tak letmo, sem tam nejaky retrospektivni zaber, treba o Lexie vubec nic. A ta zachrana tam vubec nebyla, resila se spis Arizona a jeji noha, Alex, Cristina a Sloan, taky Derek a jeho ruka.